ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Μια φωτογραφία - "ντροπή" για τους αστυνομικούς...

 Δείτε το...κατάντημα κάποιων αστυνομικών!

Η Δούρου "προστάτης" των αστυνομικών......!!!

Δεν ντραπήκατε ρε "μπάτσοι" να κρατάει το πανό της πορείας διαμαρτυρίας σας μια βουλευτής που υπερσπίζεται τας πάσης φύσεως αναρχοάπλυτα..
Που μέλη του κόμματός είναι οι καλύτεροι ψευδομάρτυρες των τρομοκρατών και των ανθελλήνων που έχουν σκοτώσει και τραυματίσει εκατοντάδες αστυνομικούς.
Αυτή η γυναίκα δεν γνωρίζετε ότι βάσει καταστατικού θεωρεί όλους τους λαθρομετανάστες ΙΣΟΥΣ με τους Έλληνες και θέλει να τους νομιμοποιήσει..;αυτούς δλδ που κυνηγάτε κάθε μέρα και που ενδέχεται να σας τραυματίσουν, να σας κλέψουν να να να να...

Δεν ντρέπεστε που έχετε "αρωγό" στους...αγώνες σας μια βουλευτή που μέχρι πρόσφατα το κόμμα της έβγαζε ανακοινώσεις για πογκρόμ (Ξένιος Ζευς), σας κατηγορούσε για ανήθικες και ύπουλες σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή και το οργανωμένο έγκλημα, καθώς και μεμφόταν για την προκλητική βια που ασκείτε στους...εργαζομένους..

Και εις ανώτερα λοιπόν...."μπάτσοι"
(Γνωρίζουμε ότι το 80% των αστυνομικών ευχαρίστως θα....εξόριζε όλους τους αριστερομπολσεβίκους, αλλά εκτός της εικόνας-ντροπήςδεν βρέθηκαν 4-5 ελληνόψυχοι αστυνομικού να φτύσουν τα μούτρα αυτής της ανεκδιήγητης προβοκατόρισας).                                ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: