ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Επιστολή στον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, προς τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Φώτη Κουβέλη και την Αλέκα Παπαήγα, απέστειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ζητώντας να υποστηρίξουν ''την πρωτοβουλία-αίτημα του κόμματος για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπαγωγή της Ελλάδας στο μνημόνιο, τον Μάιο του 2010''.

   Η επιστολή στον Πρωθυπουργό

''Κύριε Πρωθυπουργέ, όπως ήδη γνωρίζετε οι ''Ανεξάρτητοι Έλληνες'' έχουν καταθέσει στην Βουλή και έχουν αποστείλει σε καθένα χωριστά εκ των Βουλευτών σας, το αίτημα για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπαγωγή της Ελλάδας στο Μνημόνιο το Μάιο του 2010.
Είναι σε όλους τους πολίτες αλλά και στους βουλευτές σας γνωστή η διατυπωμένη άποψή σας ότι όταν θα γινόσασταν πρωθυπουργός θα κάνατε ''μια και μόνο εξεταστική'', αυτή που αφορά στο Μνημόνιο. Δεν έχουμε διαπιστώσει κάποια επίσημη εκ μέρους σας αντίδραση επί της πρότασής μας. Ελπίζω ότι τουλάχιστον σε αυτή τη δέσμευσή σας θα μείνετε αταλάντευτος'', αναφέρει η επιστολή του Πάνου Καμμένου στον Αντώνη Σαμαρά.

Η κοινή αποστολή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων προς τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Φώτη Κουβέλη και την Αλέκα Παπαρήγα αναφέρει τα εξής:
''Όπως ήδη γνωρίζετε οι ''Ανεξάρτητοι Έλληνες'' έχουν καταθέσει στην Βουλή και έχουν αποστείλει σε καθένα χωριστά εκ των Βουλευτών σας, το αίτημα για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπαγωγή της Ελλάδας στο Μνημόνιο το Μάιο του 2010.
Μέχρι τώρα δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση από το κόμμα σας. Τόσο η Βουλή, όσο και οι πολίτες αυτής της χώρας περιμένουν την θέση σας. Η Βουλή μεν για την συμπλήρωση των 60 υπογραφών που είναι απαραίτητες για την συζήτηση στην ολομέλεια , οι δε πολίτες για να μάθουν επιτέλους τι συνετέλεσε ώστε να μπει η χώρα σε αυτή την κοινωνική, πολιτική και οικονομική περιπέτεια''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: