ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Εθνικιστές εναντίον Καρατζαφέρη και Πλεύρη Ομάδα πρώην οπαδών του ΛΑ.Ο.Σ. κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο την παρακάτω ανοιχτή επιστολή προς τον "δάσκαλο", όπως τον αποκαλούν, θεωρητικό του εθνικισμού Κωνσταντίνο Πλεύρη, με την οποία τον καλούν να διακόψει τις σχέσεις του με τον "πατριδέμπορα" Γιώργο Καρατζαφέρη. Ολόκληρο το κείμενο:



Ο καταποντισμός τα «Αρίστων»… (μήπως ήθελαν να γράψουν των αρίστων;)


Σε ολόκληρο το φάσμα του πατριωτικού χώρου, από ελαφρό-πατριώτες μέχρι «ακραίους», ο Κων/νος Πλεύρης υπήρξε από συμπαθής μέχρι και είδωλο. Αν μη τι άλλο ο αγώνας που έκανε για να μεταλαμπαδεύσει την επιμελώς κριμένη από Ανθελληνικά αριστερόστροφα κέντρα, γνώση σε θέματα που αφορούν την Ελλάδα ήταν καθολικά σεβαστός. Μια Ελληνική καρδιά τεραστίων διαστάσεων , μια τεράστια βιβλιοθήκη μόνος του, πολλοί εχθροί του Ελληνισμού, κουμουνιστο- συμμορίτες κ.λ.ποι δεν τόλμησαν να τον αντιμετωπίσουν σε κατά μέτωπο αναμέτρηση, η συντριβή τους ήταν προδιαγεγραμμένη, πάντα αποστόμωνε τους εχθρούς του έθνους με επιχειρήματα και Ιστορικά ντοκουμέντα. Πολλοί ήταν εκείνοι που τον προέτρεπαν να προσπαθήσει να πάρει τα ινία της χώρας, κάτι που ποτέ δεν επεδίωξε… Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα είναι σχεδόν γνωστά σε όλους.


Σάστισαν αρνητικά όλοι οι Πατριώτες/Εθνικιστές όταν αντίκρισαν τον Λάτρη του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά,να συμπεριφέρεται σαν υποτακτικό υπαλληλάκι του μεγαλύτερου λαθρομετανάστη του πατριωτικού-εθνικιστικου χώρου, Καρατζαφέρη,! Την σαστιμάρα για την αψυχολόγητη στάση του Κων/νου Πλεύρη διαδέχτηκαν αισθήματα απαξίωσης και σιχαμάρας. Για αποφυγή παρανόησης σε καμία περίπτωση δεν κρίνουμε την απόφαση του να μην σταθεί στο πλευρό της Χ.Α. (δικοί του οι λόγοι και σεβαστοί) όπως επίσης κατακριτέα ήταν και η ασεβής συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη σε τηλεοπτική εκπομπή.


Δάσκαλε στο κανάλι του κωλοτούμπα δήλωσες «δηλώνω ακροδεξιότατος» , πως ξέπεσες στο σημείο να υποστηρίζεις τον μεγαλύτερο προδότη του Πατριωτικού / Εθνικιστικού χώρου? Ο Καρατζαφέρης δεν δήλωσε μέσα στην βουλή «μην με λέτε ακροδεξιό , ο ρόλος μου είναι αποδυναμώνω και να εγκλωβίζω τους «ακραίους», χωρίς εμένα θα σας προκύψει καμιά πραγματική ακροδεξιά, θα τρέχετε μετά και δεν θα φτάνετε».




Αυτός ο κύριος όσο ήταν μέσα στην βουλή και έτρωγε αυτός και η κλίκα του με 100 μασέλες, τον ρώτησες «πρόεδρε που πήγε ο πακτωλός των εκατομμυρίων που έλαβες μέχρι τώρα από το υστέρημα του Ελληνικού λαού?», εγκρίνεις το θέαμα να κλαψουρίζει στην εκπομπή του ότι πεινάει και είναι αναγκασμένος να πετάξει στον δρόμο όλους τους εργαζομένους και να λειτουργήσει το Τήλε-κόμμα του με αποσπασμένους του δημοσίου? (δηλαδή πάλι ο Ελληνικός λαός θα έχει τον κωλοτούμπα στην καμπούρα του). Γιατί δεν του πρότεινες να ρευστοποιήσει μέρος της αμύθητης περιουσίας του δίνοντας και κάνα μεροκάματο σε Ελληνόπουλα ο σαν «Πατριώτης» που είναι? (κοινό μυστικό είναι ότι τους αλλοδαπούς τους καλό-χρησιμοποιεί και στα σπίτια του και σε δουλειές, ο μέγας Λαθρομεταναστοφάγος).


Εσένα δεν ανεβοκατέβαζε «Ναζί» και έβαζε τον γιό σου να σε αποκηρύττει δημοσίως? Δεν τον άκουσες να δηλώνει ότι το τηλε-κόμμα του εκφράζει το «Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ»? Να διώχνει όλα τα νέα παιδιά που αγαπούσαν την Πατρίδα λαχταρώντας να αγωνιστούν και να τα αντικαθιστά με λαμόγια,με «Γαλαζοαίματους», με υπέργηρους και τελειωμένους , να λειτουργεί σαν γνήσιος έμπορας μεγάλο-μπακάλικου με εμπορεύσιμο προϊόν την λέξη Πατρίδα.? Νεολαία που μόνο εμετό νοιώθουν για τον συγκεκριμένο υποκριτή και το κόμμα των γερόντων.


Δάσκαλε, εσύ μόνος είπες ότι ο Μεταξάς όταν ήρθε στα πράματα διέγραψε το μνημόνιο εκείνης της εποχής, στηρίζεις τον πολιτικό απατεώνα που επέβαλε στους βουλευτές του (ορισμένους, άλλοι ήταν υπέρ εξ αρχής) να ψηφίσουν το ελεεινότερο μνημόνιο προδοσίας και μάλιστα είχε τόση πρεμούρα να μπούμε στο μνημόνιο που δήλωσε «με πληροφόρησαν οι μυστικές υπηρεσίες (άραγε ποιάς χώρας δεν μας είπε) ότι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα συναινούσαν στην προδοσία και έπρεπε να είμαι σίγουρος ότι θα περάσει το μνημόνιο». Πως συνέπλευσες με όλα αυτά? Τα παιδιά της Νεολαίας που σήκωναν πάντα εσένα στα χέρια, η Μάχιμη νεολαία της οργάνωσης του Πειραιά, την οποία η ίδια η γραμματέας του κωλοτούμπα Κατερίνα Κοκκίνου αποκαλούσε «Το μόνο υγιές κομμάτι κόμματος, μέσα στην ενδοκομματική σαπίλα», αγνά ανιδιοτελή παιδία (αν και διαφορετική εκλογική περιφέρεια) στήριζαν και έτρεχαν για να στηρίξουν τον γιό σου, τους αποκάλεσε ο σανέμπορας «ακραία κατάλοιπα τους οποίους ανεχόμουνα τόσο καιρό, ακροδεξιά βαρίδια, μορφώματα κ.λ.π», παιδιά που δήλωναν ψεύτικη ασθένεια στην εργασία τους για να παραβρεθούν σε εκδηλώσεις του σαλτιμπάγκου, για να δείξει ότι έχει και λίγα άτομα κάτω των 76 ετών., συναινείς και σε αυτήν την εμετική συμπεριφορά? Η λίστα με την εμετική και προδοτική συμπεριφορά του «φίλου», ατελείωτη… λίστα ντροπής ειδικά για κάποιον του δικού σου τεράστιου ειδικού βάρους να την καταπίνει αμάσητη, δεν είσαι ένας αδαής ψηφοφόρος που παρασύρθηκε από τις φανφάρες ενός διπρόσωπου παντοπώλη, καπηλευτή του Πατριωτικού συναισθήματος των Ελλήνων.
Κατηγορούσες τον Μανώλη Γλέζο ότι εξαγόρασε τη Ηρωική του πράξη και από μέλος της ΕΟΝ όταν πήρε την Ναζιστική σημαία, μεταπήδησε στους διαχρονικούς εθνο-προδότες του ΚΚΕ. Σαν τι να σκεφτούν όσοι σε εκτιμούσαν όταν βλέπουν τον Μέγιστο Κων/νο Πλεύρη να λειτουργεί σαν Φιλιππινέζα του μεγαλύτερου διασπαστή και συμφεροντολόγου του Πατριωτικού/Ενθικιστικού χώρου? Εξαγορά και ισοπέδωση των πάντων? Με απόλυτη ειλικρίνεια, ειδικά στους νεότερους, αμόλυντους και ανιδιοτελείς Πατριώτες/εθνικιστές, είσαι μια ανάμνηση, και ίσως καλύτερα έτσι για μείνει τουλάχιστον το έργο σου σαν διδακτική ύλη για τα νέα παιδιά. Αΐδια, απαξίωση και κατάντια αισθανόμαστε όλοι όταν σε βλέπουμε να υπερασπίζεσαι αυτόν που ταύτισε την λέξη Πατριωτισμός με τον εμετό και προκάλεσε απίστευτη ζημία και διάσπαση στην ενότητα του Πατριωτικού / Εθνικιστικού χώρου.
Περαστικά…


Επίσης κυκλοφορεί ότι θα συμπλεύσεις με την Τήλε-κουμουνίστρια Καννέλη στην πρόσφατη διαμάχη εναντίων του Ηλία, μετά την προτροπή σου πριν τις εκλογές στο να «ψηφίστε όλοι καλύτερα ΚΚΕ από την Χ.Α.», θα είναι το ολοκληρωτικό ξεμπρόστιασμα του πολιτικού οπορτουνισμού και η οριστική «ταφόπλακα» για σένα και το «φιλαράκι» σου, άντε γεια ….!



***Απομένει να σε δούμε χέρι-χέρι και με την Βάνα Μπάρμπα που προς τιμήν της δήλωσε ότι ο μόνος λόγος που πήγε στον Πατριδέμπορα ήταν για να βολευτεί! (το μόνο που καταφέρατε να μας στερέψεις όλους εναντίον σου, και να ανεβάσεις αυτούς που σε διατεταγμένη υπηρεσία προσπάθησες να ρίξεις ).***


Οι πρώην «ακραίοι» σου…                                                                                                                      ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: