ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο Ρουπακιώτης καταγγέλλει ανατροπή του Συντάγματος!


Ανατράπηκαν σε μέγιστο βαθμό πολλοί νόμοι, πολλά δικαιώματα του ανθρώπου και των εργαζομένων

Υπάρχουν συνταγματικού χαρακτήρα προβλήματα αλλά αυτά θα τα δουν οι κυβερνήσεις μετά τις εκλογές, τόνισε ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αντώνης Ρουπακιώτης, μιλώντας στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ”.

“Οι εργαζόμενοι έχουν απωλέσει το μέγιστο των δικαιωμάτων τους. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί με διαφορετικές προσεγγίσεις και διαφορετική ορολογία μιλούν για αποκατάσταση του ζητήματος. Απομένει στην επόμενη κυβερνηση να ανατρέψει με νόμο, τους νόμους που έχουν στερήσει δικαιώματα απο τους εργαζόμενους” επεσήμανε ο κ Ρουπακιώτης.

Μέσα από όλα αυτά, διαπιστώνουμε πως έχει υπάρξει ανατροπή του Ελληνικού Συντάγματος από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, η οποία δεν καταγγέλθηκε ούτε από τον κύριο Βενιζέλο (πώς άλλωστε να το γινόταν αυτό, αφού ο κ. Βενιζέλος θα έπρεπε να καταγγείλει τον εαυτό του ως δράστη παράνομης αλλοίωσης του Συντάγματος στο οποίο ορκίστηκε να υπηρετεί και να προστατεύει...!), όσο και από τον κύριο Σαμαρά, ο οποίος με την "απειλή" του "ναι σε όλα" απαίτησε από τους βουλευτές του να παραβιάσουν τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνωνν πολιτών, υπέρ των "δάνειων δυνάμεων". Στο ίδιο μήκος κύματος, όμως, βρίσκονται και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, τα οποία ΔΕΝ κατήγγειλαν την ανατροπή του Συντάγματος.

Από όλα αυτά, προκύπτει ένα (βασικό) ερώτημα: Δικαιούνται αυτοί που παραβίασαν, παρέκαμψαν ή αλλοίωσαν το Σύνταγμα, να βάζουν υποψηφιότητα στις εκλογές; Γιατί, αλήθεια, δεν έχει κινηθεί κανένας δικαστής, κανένας εισαγγελέας, εναντίον εκείνων που λειτούργησαν ως κυβέρνηση (ή και πρωθυπουργοί) παραβιάζοντας το Σύνταγμα της Ελλάδας;

Μήπως υπάρχει πολιτειακό ζήτημα, για το οποίο την κύρια ευθύνη έχει ο Κάρολος Παπούλιας (ως πρόεδρος της Δημοκρατίας) και ο Άρειος Πάγος;                                                                                  ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: