ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Σκοπιανή εφημερίδα«Βέτσερ»: Φτιαχτό κράτος η Ελλάδα, όπου να’ ναι θα διαλυθεί»


«Χωρίς τους νεοφασίστες δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα! Και μέσα στο πνεύμα αυτό του νεοφασισμού έχουν γαλουχήσει τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο! Συνέπεια όλων αυτών είναι η Αθήνα να απαιτεί την αλλαγή  της ονομασίας της ‘Μακεδονίας’!»

Ιούνιος 12, 2012. Εφημερίδα 'Βέτσερ'.

Για πρώτη φορά παγκοσμίως η Ελλάδα ιδρύθηκε το 1821 ως ένα ενιαίο και ομοιόμορφο έθνος – κράτος, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι οι Χριστιανοί ήταν Έλληνες και όχι ότι οι εθνικά Έλληνες συγκροτούσαν την ομογένεια!

Από το παράδοξο αυτό, στην Ελλάδα, υπάρχουν μόνο Έλληνες, παρά το γεγονός ότι οι δεν είναι όλοι ...Έλληνες, γράφει ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Σλαβικού Συνέδριου, που θέλει να αυτοαποκαλείται  με την ελληνική ονομασία  ως ‘Μακεδόνας’.

« Η Ελλάδα έχει ενδοιασμούς σχετικά με την ταυτότητά μας και ανησυχεί για αυτήν. Σύμφωνα με τα ιστορικά γεγονότα που παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Συνεδρίου των Σλάβων καταγόμενων από τα Σκόπια, Τοντόρ Πετρόφ, η Ελλάδα ανοίγει ένα εθνικό ζήτημα ενώ για την ίδια, η κατάσταση έχει τελειώσει οριστικά στο παρελθόν, αφού στην Ελλάδα υπάρχουν μόνον Έλληνες – Γραικοί χωρίς εθνικότητα, μιας ονομασίας  που είναι συνώνυμης του Χριστιανού.

» Στην Ελλάδα υπήρχαν άνθρωποι που εξυπηρετούσαν μόνο την κατάσταση και τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων της Αγγλίας, Γαλλίας, Γερμανίας και της Ρωσίας.

Όπου να’ ναι η Ελλάδα θα διαλυθεί

» Στην Ελλάδα δημιουργήθηκε  μια κατ’ επάγγελμα γενοκτονία και βίαιων διώξεων έναντι των αυτοχθόνων πληθυσμών στα εδάφη που κατέκτησε» , ισχυρίζεται ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Σλαβικού Συνεδρίου, του Καταγόμενου από τα Σκόπια, Τόντορ Πετρόφ. Αυτό το ιστορικό γεγονός εξηγεί και την απουσία του ελληνικού λαού- (...δεν υπάρχει, δηλαδή, ελληνικός λαός)

«Από  την απουσία πλειοψηφίας και ομοιογένειας ενός έθνους, οι υπεύθυνοι της χάραξης της νέας Ελλάδας στο άρθρο ένα του πρώτου Συντάγματος της Ελλάδας το 1827, έγραψαν: ‘Έλληνας είναι ο κάθε Χριστιανός ο οποίος ζει στην Ελλάδα’. Από αυτό σημαίνει ότι όποιος δεν ήταν χριστιανός δεν ήταν Έλληνας! (ανεξάρτητα από την εθνοτική καταγωγή του), δεν ήταν Έλληνες και δεν ανήκε στην εθνική ελληνική ομάδα!  Ή απλούστερα: Στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο Έλληνες! Κι αν ανοίξει  το εθνικό ζήτημα, όπως γίνεται σήμερα στα Σκόπια, και η ημέρα αυτή  έρχεται, τότε η χώρα θα τελειώσει οριστικά με το παρελθόν της, καθώς η κρίση που θα δημιουργηθεί θα είναι αναπόφευκτη από τη  απόφαση αυτή.

» Και η εδαφική διάσπαση είναι αναπόφευκτη επάνω στις εθνοτικές γραμμές κατοχής», εξηγεί ο Τοντόρ Πετρόφ.

Κάνουν γενοκτονία οι Έλληνες

Ο ίδιος, μάλιστα, εξηγεί ότι οι Βαλκανικοί Πόλεμοι όταν ξέσπασαν έγινε γενοκτονία εναντίον του σλαβικού λαού  που ζούσε στα ελληνικά εδάφη (του «μακεδονικού», λέει το πρωτότυπο), μια γενοκτονία που διαρκεί μέχρι σήμερα, στην οποία εξακολουθεί να συναινεί η Αθήνα. Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, οι σλάβοι αντάρτες (του Σλαβικού Μετώπου- τότε δεν είχαν σκεφθεί να νομαστούν «μακεδόνες», ήταν απλά Σλάβοι) μπλέχτηκαν με τα κομμουνιστικά  κόμματα των γειτονικών χωρών- της Ελλάδας, της Σερβίας, της Βουλγαρίας και των δυνάμεων της Μεγάλης Βρετανίας στο νότο για να μην επιτρέψουν την εξουσία στους ελληνο-μοναρχο-φασίστες που μέχρι τότε κυβερνούσε την Ελλάδα χτυπώντας την ιδεολογία όπως αυτής της  ‘Χρυσής Αυγής’.
«Η Χρυσή Αυγή είναι η καρδιά της Ελλάδας»

«Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι νεοφασίστες της Χρυσής Αυγής δεν αποτελούν ένα θαύμα, αλλά έναν επίλογο σε βάρος όλου αυτού του προϊόντος του χρόνου! Η Χρυσή Αυγή είναι η καρδιά της Ελλάδας, η οποία  στην ουσία είναι  νεοφασιστική και αντι-‘μακεδονική’(αντι-σλαβική, δηλαδή).

Στρασβούργο και Βρυξέλλες διακατέχονται από φασιστική ιδεολογία

»Χωρίς τους νεοφασίστες δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα! Και μέσα στο πνεύμα αυτό του νεοφασισμού έχουν γαλουχήσει τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο! Συνέπεια όλων αυτών είναι η Αθήνα να απαιτεί την αλλαγή  της ονομασίας της ‘Μακεδονίας’ ! Αλλά δεν πρόκειται να την σώσει την Ελλάδα  η Ευρώπη, ούτε η ψευδεπίγραφη Ελλάς!», ισχυρίζεται ο συντάκτης, δηλαδή, ο Τοντόρ  Πετρόφ, όπως δημοσιεύεται στην εφημερίδα Βέτσερ των Σκοπίων σήμερα, 12 Ιουνίου 2012.

Οι ρίζες της Ευρώπης κατάγονται από τα Σκόπια

Θα συμπληρώσει ακόμη ότι  όσο δισεκατομμύρια και αν ρίξει η Ελλάδα στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο δεν μπορεί να καταστραφεί η αλήθεια για το μεγάλο ψέμα της ιδεολογίας ότι τάχα «οι ρίζες της Ευρώπης βρίσκονται στην Νέα Ελλάδα», αποκρύβουν, δηλαδή, την αλήθεια ότι  το πραγματικό θεμέλιο της Ευρώπης και της σύγχρονης πολιτιστικής παγκοσμιοποίησης ανήκει στους Σλάβους και στην αρχαία Μακεδονία,  της οποίας είναι απόγονοι…                                                       ΠΗΓΗ:www.eleysis-ellinwn.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: