ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:"H μόνη κόκκινη γραμμή είναι της Θεοδωρίδου"

Για "συμφωνημένη" απόφαση κάνει λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, ο οποίος χαρακτηρίζει "παράσταση" την διαπραγμάτευση κυβέρνησης-τρόικας.
Σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρεται σε δήθεν διαπραγματεύσεις και τονίζει ότι αν οι βουλευτές υπερψηφίσουν τα νέα μέτρα θα είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας.
Μάλιστα, σημειώνει σκωπτικά, ότι η μόνη "κόκκινη γραμμή" που έχουν τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, είναι αυτή της... Νατάσας Θεοδωρίδου!
Ολόκληρη η ανάρτηση στο Facebook
"Η παράσταση συνεχίζεται δείτε την ανάρτηση ξημερώματα Κυριακής που σας γράφω την τελική συμφωνημένη απόφαση των συγκυβερνητών με τους εισβολείς.Οι δήθεν διαπραγματεύσεις γίνονται για επικοινωνιακούς λόγους και μαύρα κονδύλια πάνε για προπαγάνδα, προκειμένου να γλυτώσουν απο την πιθανότητα Βουλευτές να κάνουν το καθήκον τους και να αρνηθούν να ψηφίσουν την δανειακή σύμβαση, να αρνηθούν δηλαδή να διαπράξουν το έγκλημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

 Η μόνη δική τους κόκκινη γραμμή είναι της Θεοδωρίδου.
ΕΜΕΙΣ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ"                                                                                                                           ΠΗΓΗ:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: