ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η σιωπή των πολλών


  • Γράφει ο Μακεδών
Η επιβολή των αγορών, δηλαδή των παραρτημάτων των τραπεζών που ονομάζονται και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα φαίνεται προς το παρόν να κερδίζουν την μάχη με την δημοκρατία.

Η πέμπτη φάλαγγα στις χώρες λειτουργεί καταλυτικά για τις εξοντωτικές ποινές που επιβάλλονται στους λαούς που στοχεύει η πιο μαύρη με όλη την σημασία της λέξης μαφία που πέρασε ποτέ από την ιστορία της ανθρωπότητας.

Την ιστορία όπως την γνωρίσαμε ποτέ δεν ήταν αθώα και ειρηνική , αλλά τουλάχιστον υπήρχε εχθρός με χαρακτηριστικά συγκεκριμένα και μπορούσες να τον αντιμετωπίσεις. Τώρα δεν γνωρίζεις τίποτα απολύτως ,ούτε εχθρό έχεις απέναντι σου για να αντιμετωπιστεί με ότι επιβάλλεται , ούτε συγκεκριμένο χώρο.

Οι τοπικοί άρχοντες έβγαλαν την μάσκα της υποκρισίας και της απατηλής υποσχεσιολογίας και έδειξαν αυτό που ετοιμαζόταν για πολλά χρόνια. Η βίαιη επιβολή σε όλα τα επίπεδα των δραστηριοτήτων μας απόψεων και καταστάσεων που σε παλαιότερες εποχές ούτε σαν σκέψη δεν ήταν δυνατόν να εκτεθεί.
Δυστυχώς δεν είναι μόνον ελληνικής τραγωδίας θέατρο αυτό που συμβαίνει αλλά παγκόσμιο φαινόμενο. Είναι δε τόσο αριστοτεχνικά πλεγμένο το υφαντό που σκεπάζει και κυριολεκτικά καλύπτει γεγονότα και πράξεις με την συνέργεια των ΜΜΕ , που ανήκουν σε ολιγοπώλια και η αλήθεια είναι εξαιρετικά δύσκολα να ανιχνευθεί.

Π.χ ο Ιταλός πρωθυπουργός Μόντι δηλώνει ανερυθρίαστα ότι οι εργαζόμενοι να αλλάζουν δουλειές γιατί θα βαριούνται με την ίδια επί σειρά ετών. Ο Σουηδός πρωθυπουργός ζητάει από τους 55αρηδες να καθίσουν για άλλα 20 χρόνια και να βγουν στην σύνταξη στα 75 χρόνια. Ο καθένας νομίζει ότι κάποιος λέει διαφορετικά πράγματα αλλά στην ουσία είναι το ίδιο. Πλήρης κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους που κτίστηκε μετά την λαίλαπα του πολέμου.

Και οι δύο λένε τα ίδια πράγματα μεγιστοποίηση στο ανώτατο σημείο των κερδών του καπιταλιστικού συστήματος και υφαρπαγή και διάλυση των ταμείων. Άλλωστε εδώ στην Κολομβία των Βαλκανίων η διαρπαγή των χρημάτων από τα ταμεία των εργαζομένων έγινε με τον συνήθη και βάρβαρο τρόπο της κλοπής με έναρξη από τον ¨εθνάρχη¨ , τον εκ Ρότσιλντ πληρωμένο Αντρέα και τα δομημένα του Σημίτη και του Κώστα της επανίδρυσης και φυσικά τον τελευταίο της δυναστείας Giorgos.

Όλοι αυτοί που αγάπησαν τόσο πολύ την χώρα που την πήγαν εκεί που ήξεραν να την πάνε. Στην απόλυτη δυστυχία και τον εξευτελισμό.

Άλλωστε το δόγμα του Φρίντμαν το εφαρμόζουν με εξαιρετική συνέπεια όλοι οι ηγετίσκοι της γηραιάς Ηπείρου.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η σιωπή των πολλών που θα βάζουν το κεφάλι τους στην λαιμητόμο με μεγάλη ευχαρίστηση και ταυτόχρονα θα νομίζουν ότι είχαν κάποιο σκοπό στην χρηματιστηριακή ζωή τους, στην κοινωνία των βλακών.                                                                                                     ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: