ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ
Γράφει ο Gianapo

Λοιπόν κωλοέλληνα, κοίτα। Βαρέθηκα να σε ακούω μέρα-νύχτα να διαμαρτύρεσαι για τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση που σε οδηγούν στην ανεργία, στην απελπισία, στην πείνα και τον εξευτελισμό. Κοιτάξου μια φορά στον καθρέφτη και πες την αλήθεια τουλάχιστον στον εαυτό σου. Τα θέλει ο κώλος σου. Και όχι μόνο τα θέλει αλλά αλλά τα ζητάει με μανία.
Ψάξε να βρεις έναν συγγενή σου, έναν γείτονα, έναν συνάδελφο σου, έναν Έλληνα που να έζησε σε μια περίοδο χωρίς Καραμανλή, χωρίς Παπανδρέου, χωρίς Μητσοτάκη. Δεν βρήκες ε! Που να βρεις! Ψήφισες ποτέ κάτι άλλο;
Από ποιόν νομίζεις ότι έμαθαν τις κωλοτούμπες οι πολιτικοί μας; Σωστά μάντεψες, από εσένα. Όταν εδώ και σαράντα χρόνια μπαινοβγαίνεις στα γραφεία τους, τους φιλάς υποκλινόμενος το χέρι ( ή ότι άλλο σου προσφέρουν), τους παρακαλάς για κάτι που είναι υποχρέωση τους να σου προσφέρουν, τους υποδέχεσαι στο χωριό σου όπως οι πεινασμένοι το μάνα εξ ουρανού, μήπως αυτό δεν είναι κωλοτούμπα; Αυτό δεν είναι ο ορισμός της ξεφτίλας; Αυτό δεν είναι η απάρνηση της όποιας προσωπικότητας σου;
Αναπαύσου στον καναπέ σου. Εσύ δεν είσαι υποχρεωμένος να αγωνιστείς για το μέλλον σου. Ούτε για το μέλλον των παιδιών σου. Υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες για αυτή τη δουλειά। Δεν πρόκειται να γίνει αισθητή η απουσία σου.
Ή μήπως γίνει; Μήπως εσείς οι κωλοέλληνες είστε η μεγάλη πλειοψηφία; Αν είναι έτσι ( που έτσι είναι ) τη βάψαμε.
Όμως εγώ και κάποιοι ακόμη, όταν αφήνουμε τον καναπέ μας, όταν παλεύουμε με ότι δυνάμεις μας απόμεναν, σας λυπάμαι κωλοέλληνες. Σας λυπάμαι, γιατί εσείς πρώτοι θα νιώσετε την ξεφτίλα να σας κυριεύει, εσείς πρώτοι θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται τρομακτικοί εφιάλτες, εσείς πρώτοι θα νιώσετε την μπότα του κατακτητή να σας βαραίνει το στήθος.
Εμείς μπορούμε ακόμα να διακρίνουμε την ελπίδα, μπορούμε ακόμα διεκδικούμε τα όνειρά μας, μπορούμε ακόμα να ερωτευόμαστε, μπορούμε ακόμα να πλάθουμε με την φαντασία μας ένα μέλλον καλύτερο για τα παιδιά μας.
Και επειδή το μέλλον έχει ανάγκη τους πάντες. Ξυπνήστε κωλοέλληνες. Αφήστε επιτέλους τους καναπέδες σας. Βγείτε μαζικά στους δρόμους. Ενωθείτε μαζί μας. Κάντε τους χειμάρρους ορμητικά ποτάμια, ικανά να παρασύρουν στο διάβα τους και να πνίξουν την αδικία Μεταμορφωθείτε επιτέλους σε ΈΛΛΗΝΕΣ!!!                                                                                                                                         ΠΗΓΗ:saktsak.blogspot.com

1 σχόλιο:

Γιώργος Σιδέρης είπε...

Δυστυχώς ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ φίλε μου.
Η λαίλαπα των εβραιιόδουλων εθνοπροδοτών δεν φεύγει με φωνές και πανό.
Μόνο ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣ κερδίζεται ο πόλεμος.
Εγώ είμαι "μάχιμος" αλλά....θα καθαρίσω πρώτα τον "κωλοέλληνα" αφού δεν συντάσσεται μαζί μου και μετά τους προδότες.
Ο λόγος είναι ότι, ο λαπάς, θα μου την φέρει πισώπλατα κάποια στιγμή (π.χ. νενέκος, μητσοτάκης, εφιάλτης) Ο Λεωνίδας και ο Κολοκοτρώνης, έπρεπε να τους είχαν καθαρίσει αυτούς ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.