ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ήρθε η ώρα να πούμε ένα νέο ιστορικό ΟΧΙ


Oι ώρες που ζούμε όλοι μας έχουν πλέον το δίλημμα «Ζωή ή Θάνατος»! Έχουμε πλέον φτάσει μπροστά στη πιο δύσκολη στιγμή της Νεότερης Ιστορίας μας!

Μια χούφτα τραπεζίτες και τοκογλύφοι, ζητάνε χωρίς ντροπή και χωρίς αιδώ, να υποκύψουμε στις πιο επαίσχυντες απαιτήσεις που έγιναν ποτέ σε ελεύθερο και δημοκρατικό κράτος!

Και αυτό επειδή μια άλλη χούφτα συμμορίτες, πολιτικοί αυτή τη φορά, που μας εξαπατούσαν ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ με τη βοήθεια των εξαγορασμένων από αυτούς Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, βυθίζοντάς μας σε μια χωματερή σκανδάλων, ασυλλόγιστων δανείων και σπαταλών φέρνοντάς μας μπροστά στην άκρη ενός γκρεμού και στην απόφαση ή να πηδήσουμε ή να υποκύψουμε!

Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ!
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ!

Εμείς, ο Λαός, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ!
Δεν θα δεχτούμε ΠΟΤΕ να συρθούμε σιδεροδέσμιοι στα ανάκτορα των τοκογλύφων και των τσιρακιών τους!
Ο Ελληνικός Λαός δεν πρόκειται να δεχτεί να ξεπουλήσει την εθνική του Υπερηφάνια, επειδή κάποιοι του κατασπατάλησαν την περιουσία του!

Και ο Ελληνικός Λαός είμαστε ΕΜΕΙΣ!
ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!
ΩΣ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ!

Ας το σκεφτούν πάρα πολύ καλά οι κύριοι αυτοί που αυτή τη στιγμή βρίσκονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην κυβέρνηση, τί θα υπογράψουν και πού!
Δεν θα υπάρξει ΑΥΡΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ!
Ήδη το έχουν πάρει το μήνυμα αρκετοί από τους βουλευτές που ανήκουν στα κόμματά τους ότι επειδή δεν πρόκειται να επανεκλεγούν ποτέ πλέον, με την πρώτη ευκαιρία θα βρεθούν μπροστά στην γκιλοτίνα του Ειδικού Δικαστηρίου!

Οι Έλληνες δεν πρόκειται να γίνουν τα πειραματόζωα των ευρωπαίων και των διεθνών τοκογλύφων!

  • Δεν θα δεχτούμε τίποτε από μια παράνομη και αντισυνταγματική κυβέρνηση, η οποία συνδιαλέγεται με ξένους χωρίς να έχει πάρει καμία λαϊκή εντολή!
  • Δεν έχουμε χάσει κανέναν πόλεμο…
  • Δεν έχουμε ηττηθεί από κανέναν Στράτο…
  • Δεν παραχωρούμε ούτε μια σπιθαμή από την εθνική μας κυριαρχία και τον εθνικό μας πλούτο!

Γι αυτό τον λόγο, βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ!

Οποιαδήποτε δανειακή σύμβαση κι αν υπογράφει, είναι ενάντια στο Σύνταγμα και ενάντια στο διεθνές και το ευρωπαϊκό δίκαιο!

Κανείς Έλληνας δεν θα υποκύψει!

Οι εκλογές είναι η μόνη λύση στο σημερινό αδιέξοδο!

Όλοι μαζί ενωμένοι, για μια Ελλάδα ελεύθερη και απαλλαγμένη από τα τρωκτικά και τους πολιτικούς απατεώνες!

Ελατέ μαζί μας Έλληνες!
Ελάτε, όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε για άλλη μια φορά
ΟΧΙ!                                                                                                                                                        ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: