ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Πανικός Παπανδρέου στα Καλάβρυτα – Τεράστια η οργή των πολιτών



Με ελικόπτερο Cinook (φοβούμενος πιθανή «υποδοχή» στην διαδρομή) μεταφέρθηκε στα Καλάβρυτα τελικά ο σκεπτόμενος κοσμοπολίτης και βραβευμένος –πλην σε όλα αποτυχημένος- Γιώργος Παπανδρέου, πρωθυπουργεύων της τροϊκανής κυβέρνησης στην χώρα που ακόμη λέγεται Ελλάδα.

Τα συνθήματα των πολιτών «είσαι ανεπιθύμητος σε αυτή τη γη», «ξεπουλημένε που πούλησες την Ελλάδα» (και άλλα που δεν επιτρέπεται –επειδή ενδέχεται να διαβάζουν και ανήλικοι- να τα γράψουμε) ανάγκασαν την μετακίνηση με ισχυρή συνοδεία σωματοφυλάκων του σύγχρονου Τσολάκογλου.

Πραγματικός αναβρασμός υπάρχει στην πόλη των Καλαβρύτων, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν επίθεση των οργισμένων πολιτών κατά του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο οποίος θεώρησε πως δεν διατρέχει κίνδυνο και απομακρύνθηκε από τον πρωθυπουργικό κλοιό προστασίας.

Περισσότεροι οι αστυνομικοί από τους κατοίκους
Πάνω από 3000 αστυνομικοί σύμφωνα με δημοσιογραφικές ανταποκρίσεις έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ την μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων για να εξασφαλίσουν τον κ. Γεώργιο Παπανδρέου από την "Κοινωνία των Πολιτών" οι οποίοι στα πλαίσια της "Συμμετοχικής Δημοκρατίας" θέλουν να του υπενθυμίσουν μερικά ιστορικά γεγονότα και ότι ανεπιθύμητος για όλο τον ελληνικό λαό.

(συνεχείς ανανεώσεις)                                                                                                                               ΠΗΓΗ::kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: