ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

"Γιωργάκη μαλάκα δεν ήρθαμε για πλάκα"...


"Γιωργάκη μαλάκα δεν ήρθαμε για πλάκα".. αυτό είναι το σύνθημα που ακούστηκε και ακούγεται στην Πλατεία Συντάγματος και σε άλλες πλατείες πόλεων.

Νομίζουμε, πως αποτελεί την "καλύτερη " απάντηση στο "πολιτικό αισθητήριο " του Πρωθυπουργού ο οποίος έχει ζητήσει "γκάλοπ" από εταιρία για να μας αποδείξει  ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών λέει "στηρίζει" τις επιλογές και τις κινήσεις του.. "Στηρίζει" την Κυβέρνησή του και εξακολουθεί να διατείνεται ότι το 2009 ο Ελληνικός Λαός τον εξέλεξε για να μας "δολοφονήσει" !

Τώρα, δε θέλουμε να φανούμε κακεντρεχείς, ούτε εμπαθείς απέναντι στο Θεσμό πρωτίστως αλλά και το πρόσωπο όμως, εφόσον ο Πρωθυπουργός δεν ακούει, από εκεί κοντά - από τη Βουλή-, τα συνθήματα αυτά των Αγανακτισμένων πολιτών τότε, καλά θα κάνει να πάει μια βόλτα μέχρι το Υπουργείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης για του εξηγήσει η Υπουργός του κ. Διαμαντοπούλου τι εννοεί όταν λέει:

"Έχουμε απέναντί μας σύσσωμη την αντιπολίτευση και το μισό ΠΑΣΟΚ" !
Να του πει με απλά μαθηματικά, (δηλαδή μια διεθνή γλώσσα , που φανταζόμαστε μπορεί να κατανοήσει) ότι και μαθηματικά ο Ελληνικό Λαός είναι απέναντί του σε συντριπτική πλειοψηφία.

Στην ανάγκη αν δεν καταλαβαίνει "Μαθηματικά" , ας του τα πει στα Αμερικάνικα που καταλαβαίνει... !

Σε αντίθετη περίπτωση, έχει ΗΘΙΚΗ υποχρέωση να μας πει "Τι Πίνει ""και να δώσει και σε μας για να βλέπουμε και να ζούμε τα πράγματα τόσο "Ρόδινα" όσο τα βλέπει κι αυτός!! Πρωτίστως, να μας δώσει, σε όλους τους Έλληνες και στον κάθε έναν, το μισθό του κι ας κρατήσει τα υπόλοιπα για τον εαυτό του.                                      ΠΗΓΗ:antartisgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: