ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Τραγικό σόου Καρατζαφέρη


Τραγικό σόου ΚαρατζαφέρηΕπιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, όλα τ’ αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν της δήλωσής του ν’ αποσύρει το κόμμα του από τη Βουλή.
Αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα θέσει το θέμα στον Πρόεδρο της Βουλής και αφού ασχολήθηκαν όλοι μαζί του από το πρωί αναλογιζόμενοι σενάρια εκλογών, στη συνέχεια δήλωσε ότι επιδιώκει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.
Ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Πετσάλνικος στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μετά τη συνάντησή του με τον κ. Καρατζαφέρη, δεν τέθηκε κανένα τέτοιο θέμα από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. στη συζήτηση που είχαν.
Απίστευτα πράγματα. Ούτε μέλη 15μελούς σε γυμνάσιο δεν θα επεδείκνυαν τέτοια ανεύθυνη στάση. Ακόμη κι αν δεν αποσύρει τους βουλευτές του ο κ. Καρατζαφέρης, αργά ή γρήγορα θα τους «αποσύρει» ο ελληνικός λαός. Παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην επικαιρότητα, επιδιδόμενος σε κινήσεις εντυπωσιασμού και σε ασκήσεις λαϊκισμού που αφήνουν παγερά αδιάφορο τον ελληνικό λαό. Δεν φταίει μόνο ο ίδιος ωστόσο. Ευθύνη έχουν και τα ΜΜΕ που του προσφέρουν καθημερινό στασίδι και προβολή που δεν έχει κανένα άλλο κόμμα.
Γρηγόρης ΞενάκηςΠΗΓΗ:www.tsantiri.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: