ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

TO ΚΙΝΗΜΑ ''ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤ(Ο)Ι''Την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 4 το απόγευμα συμμετέχει ενεργά στην διαδήλωση έξω από το σπίτι του Σημίτη!!!!!!!!!



-Σε βρίζουν καθημερινά.

-Σε λοιδορούν.

-Προσπαθούν να κατευθύνουν την σκέψη σου.


-Αλλάζουν την ιστορία της χώρας σου, βρίζουν τους εθνικούς ήρωες με σκοπό να τους απαξιώσουν στην συνείδηση σου


-Γέμισαν τα τσονοκαναλα τους με τουρκικές σειρές και προσπαθούν κατ αυτό τον τρόπο να σε φέρουν κοντά με τον χειρότερο ιστορικά εχθρό σου για να μπορέσουν έτσι να περάσουν πιο εύκολα τα βρώμικα σχεδία τους.

-Στηρίζουν και στηρίζονται την χειρότερη κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ από αυτόν τον τόπο.

-Προσπαθούν να στρέψουν την μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η έκαστοτε απεργούντες.


-Εχουν καταφερθεί εναντίον όλων των πολιτών γιατί αυτή εμετικά προδοτική κυβέρνηση έχει χτυπήσει στο σύνολο τους τους πολίτες με τον ένα η τον άλλο τρόπο.


Ως πότε θα τους παρακολουθούμε αμέτοχοι;......


Ως ποτέ θα ανεχόμαστε τα πουλημένα φασιστοειδή παπαγαλάκια να μας σπρώχνουν στον γκρεμό χωρίς να μπορούν να καταλάβουν ότι είμαστε όλοι επάνω στο ίδιο δένδρο τον κορμό του οποίου πριονίζουν;

Είναι άνθρωποι που μπροστά στο χρήμα τυφλώνονται χάνουν την ορθή λογική σκέψη, γιατί εάν μπορούσαν να σκεφτούν λογικά θα καταλάβαιναν πολύ εύκολα ότι και αυτοί και τα παιδιά τους θα παραμείνουν εδώ και ότι δεν έχουν το δικαίωμα να ξεπουλήσουν κάτι το όποιο δεν τους ανήκει. Δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα, ο μονός που μπορεί να τους σταματήσει είναι ο λαός, το φρένο πρέπει να το πατήσουμε εμείς. Εάν και εσύ είσαι αγανακτισμένος από την όλη συμπεριφορά τους έλα μαζί μας...... Ελα μαζί με άλλους αγανακτισμένους πολίτες να διοργανώσουμε ένα μαζικό κίνημα εναντίον των προδοτικών ΜΜΕ, εναντίον των δημοσιογράφων που πρωτοστατούν στο ξεπούλημα της χώρας. Μετά από συζήτηση θα διοργανώνουμε κάθε φορά μια συγκέντρωση σε διαφορετικό ΜΜΕ, στα σπίτια των δημοσιογράφων και στα σπίτια βουλευτών και υπουργών. Με το να μαζευόμαστε στο σύνταγμα και να κάνουμε περίπατο δεν πετυχαίνουμε τίποτα. Είναι καιρός να γίνει αποκέντρωση των συγκεντρώσεων, να μην ξέρουν που θα βρεθούμε ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να αισθανθούν την καυτή ανάσα του δοκιμαζόμενου λάου, πρέπει να αισθανθούν και αυτοί την ανασφάλεια μας, μόνο τότε ίσως καταλάβουν ότι δεν θα περάσουν έτσι εύκολα τα βρώμικα σχεδία τους. Αυτοί έχουν το χρήμα εμείς το δίκιο και την δύναμη, την δύναμη μας εκμεταλλεύονται και την κάνουν χρήμα το όποιο το στρέφουν εναντίον μας. Ηρθε η ώρα να τους δείξουμε την δύναμη μας. Είναι καιρός να καταλάβουν ότι δεν θα καλοπεράσουν και ότι δεν θα περάσουν τόσο ευκόλα τα βρώμικα και προδοτικά σχεδία τους. Ο λαός με την ενότητα και την δύναμη τους θα τους βοηθήσει να καταλάβουν το λάθος τους.

Με αφορμή το καθημερινό βιασμό της αλήθειας και την έξαρση της παραπληροφόρησης/προπαγάνδας από τα Μ.Μ.Ε προτείνουμε ειρηνηκές διαμαρτυρίες έξω από τα γραφεία ΜΜΕ, Σπιτιών (καναλιών, ραδιοφώνων, δημοσιογράφων, πολιτικών), που εξυπηρετούν τα συμφέροντα ΔΝΤ-Παγκοσμιοποιήσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: