ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Απίστευτος ανθελληνισμός μέσα από το τσαντίρι του αισχρού Λα-λάκη.!

Χθες βράδυ βυθίστηκε στο πένθος η Ελληνική Αστυνομία.
Ο 22χρονος Γιώργος Σκυλογιάννης και ο 23χρονος Γιάννης Ευαγγελινός, έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες τριών στυγερών δολοφόνων, ενδεχομένως και λαθρομεταναστών, που τους έστησαν ενέδρα θανάτου σ’ ένα στενό δρομάκι στου Ρέντη.
Οποία σύμπτωσις.!
Χθές, η Ελληνική Αστυνομία τιμούσε τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς…
Τα δύο νέα παιδιά που υπηρετούσαν στην ομάδα "ΔΙΑΣ" εκτελέστηκαν εν ψυχρώ με σφαίρες από καλάσνικοφ στο κεφάλι. Κι ήταν μια μέρα σαν τις άλλες, που έδιναν την δική τους μάχη στο δρόμο με την εγκληματικότητα…
Οι οικογένειές τους, και η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας βυθίστηκαν στο πένθος.
Άπαντες οι έχοντες Ελληνική συνείδηση σοκαρίσθηκαν από την τραγική είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας των δύο νέων παλικαριών της ΕΛ.ΑΣ.
Άπαντες πλην ενός. Του αισχρού Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος - συμπτωματικώς - χθες μέσα από το ανθελληνικό τσαντίρι του, προσέφερε προς το χαϊβανοειδές ακροατήριό του και μέσα από την TV στον Ελληνικό λαό, ρεσιτάλ αθλιότητος και κρετινισμού.
Την ώρα που ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία θρηνούσε για τον άδικο χαμό των δύο παλικαριών, η ίδια αυτή Ελληνική κοινωνία συνεχίζει να ανέχεται την αυτο-αναγόρευση σε κριτή των πάντων τον άνθρωπο που συνήθιζε να βρίσκεται εν πλω προς Μύκονο στο κατάστρωμα του περιβόητου κότερου "Therapin" του ιδιοκτήτη της ψυχιατρικής κλινικής "Κασταλία" και πλήρως εξαρτημένου εκ των ψυχοτρόπων Πέτρου Λυμπέρη, όπου το καλοκαίρι του 2001 στη Μύκονο η αστυνομία εντόπισε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης. Τότε, οι επώνυμοι επιβαίνοντες φυγαδεύτηκαν αντί να συλληφθούν. 
Μεταξύ των "επωνύμων" και ο ...Λάκης.!
Είναι απίστευτο...
Την ώρα που οι δύο εν ψυχρώ και εν ώρα υπηρεσίας δολοφονηθέντες νεαροί Αστυνομικοί από τα ομαδικά πυρά των αδίστακτων (ενδεχομένως και λαθρομεταναστών) φονιάδων, αυτός ο ..."άνθρωπος" είχε 20λεπτη ζωντανή σύνδεση με τα λαθροφέρματα της Υπατίας, εκφράζοντας μάλιστα και δημοσίως την πλήρη συμπαράστασή του στον ..."δίκαιο αγώνα"  (απεργία πείνας) που κάνουν, προκειμένου να εκβιάσουν την ανύπαρκτη ελληνική κυβέρνηση να προβεί στην παράνομη ...νομιμοποίησή τους.  
Σήμερα, η Ελληνική σημαία θα σκεπάσει τα φέρετρα των δύο αδικοχαμένων αστυνομικών.
Όσον αφορά τον Λάκη και τους ανήκοντες στην ίδια συνομοταξία, δεν τρέχει τίποτα. Απλά ...ψόφησαν δυο "αντιπαραγωγικοί" μπάτσοι, που δεν λεγόταν ...Γρηγορόπουλοι.!
Εμείς όμως θα θρηνούμε. Και θα θρηνούμε όπως συνηθίζουμε να κάνουμε πάντα για όλους εκείνους που στο βωμό του καθήκοντος θυσιάζονται για να επιβιώνουν οι κάθε λογής ...σαπιοκοιλιάδες αντιπρόεδροι και μη.
Τί κρίμα.!
Μα το Θεό τι κρίμα, να περάσω από τις ίδιες πόρτες του ΔΠΘ με το ανθελληνικό υποκείμενο που ακούει στο όνομα Λα-λάκης.!                                                                               ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: