ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ο Galliano δηλώνει θαυμαστής του Χίτλερ


http://www.e-radio.gr/repository/2011/JohnGalliano_480.jpg                                  «Αγαπώ τον Χίτλερ», λέει σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ο John Galliano, λίγες ημέρες μετά την λογομαχία του με ζευγάρι αγνώστων σε καφέ του Παρισιού, γεγονός που τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα αλλά και σε διαθεσιμότητα από τον οίκο Dior.

Σε ένα υβριστικό παραλήρημα, ο σχεδιαστής δεν σταματά να επιτίθεται φραστικά στις δύο γυναίκες που κάθονται απέναντί του και δεν του έδωσαν την παραμικρή αφορμή για να ξεσπάσει.

«Ποιό είναι το πρόβλημά σου;», ακούγεται να λέει η μία από τις δύο γυναίκες στο βίντεο που αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα «Sun»

«Εσύ. Είσαι άσχημη!», απαντά ο Galliano, που λίγο αργότερα λέει: «άνθρωποι σαν κι εσένα θα πρέπει να πεθάνουν. Οι μητέρες σας, οι πατεράδες σας, εσείς... Όλοι θα πρέπει να μπείτε στο θάλαμο αερίων»!

Ο Galliano αναφέρεται στο Ολοκαύτωμα και δεν σταματά να βρίζει, ενώ όταν μία από τις δύο γυναίκες τον ρωτά από πού κατάγεται, εκείνος απαντά: «από τον κ*λ* σου»!

Το βίντεο τραβήχτηκε από φίλο των δύο γυναικών -που δεν μπορούσε να διανοηθεί όσα άκουγε να λέει ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής- τον περασμένο Δεκέμβριο στο «La Perle» της γαλλικής πρωτεύουσας. Σίγουρα, το ντοκουμέντο έρχεται να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την θέση του 50χρονου καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Dior, εναντίον του οποίου γίνεται έρευνα για αντισημιτική επίθεση.
ΠΗΓΗ:www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: