ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

“Αντιρατσιστικό” νομοπαρασκεύασμα: απαιτήστε στη διαβούλευση να χαρακτηρισθούν ρατσιστικά και ιδιώνυμα τα κατά συρροή εγκλήματα των αλλοδαπών κατά των αμάχων Ελλήνων πολιτών.

Ο αφελληνισμός είναι βασικό νεοταξικό δόγμα. Η φίμωση του διαδικτύου είναι από την άλλη, πρωτεύον ζητούμενο για μια αυταρχική εξουσία. Με το αιφνίδιο “αντιρατσιστικό” νομοθετικό παρασκεύασμα επιχειρείται το 2 σε 1.
Επειδή ο μόνος ρατσισμός που ανθεί στην Ελλάδα σήμερα είναι ο ανθελληνικός ρατσισμός, και επειδή επιχειρείται συστηματικά Ελληνική Γενοκτονία τόσο με “ήπιες”, διοικητικές, φορολογικές, οικονομικές, όσο και με βίαιες μεθόδους – όπως εγκληματικότητα- ανακάλυψαν “ξενοφοβία” μετά από 20 συναπτά έτη συμβίωσης με τους “νομιμοποιηθέντες” και ευημερούντες μέχρι χθες στην Ελλάδα λαθρομετανάστες, και για την οποία συμβίωση τέλος πάντων, ο ελληνικός λαός δεν ρωτήθηκε ποτέ αν την ήθελε ή αν δεν την ήθελε, σε αυτή την εθνοκτόνα έκταση που έλαβε: 

Μπείτε στη διαβούλευση εδώ: Νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενίσχυση του νομικού πλαισίου για την καταπολέμηση των εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας και απαιτήστε στα σχόλια να χαρακτηριστούν ρατσιστικά, διαρκή και ιδιώνυμα τα χιλιάδες εγκλήματα κατ’ έτος που διαπράττουν οι ξένοι παράνομοι εισβολείς κατά Αμάχων Ελλήνων Πολιτών, απαιτήστε να δικάζονται με τη νομοθεσία που ισχύει διεθνώς για τις Γενοκτονίες.
Απαιτήστε αναγνώριση των Γενοκτονιών των Ελλήνων της Σμύρνης, του Πόντου, της Κατοχής.
Ο νεοταξικός ρατσισμός κατά Ελλήνων και υπέρ του παγκοσμιοποιημένου χυλού, υπόδουλου της εταιριοκρατίας, μεθοδεύεται συστηματικά εδώ και μία 20ετία και αναπτύσσεται και μέσα και έξω από τη χώρα τον τελευταίο χρόνο, με διόλου τυχαίες, απολύτως στοχευμένες φράσεις και νομοπαρασκευάσματα, όπως:
  • ελληνοποιήσεις και δικαίωμα ψήφου λαθρομεταναστών και Καλλικράτης
  • διεφθαρμένοι Έλληνες
  • φοροφυγάδες στη φυλακή
  • μαζί τα φάγαμε
  • δουλέψτε σαν αλβανοί
  • οι λινάτσες ασύδοτες
  • απαγορευτικό για Έλληνες στους παιδικούς σταθμούς, ελευθέρας για λαθρομετανάστες [υποχρεωτική φορολογική δήλωση για Έλληνες]
  • τέρμα τα επιδόματα των τριτέκνων
  • διόδια για Έλληνες στα νοσοκομεία, ελευθέρας για λαθρομετανάστες, και άλλα πολλά που ακούμε και βιώνουμε ενάμιση χρόνο.
Στο χαμηλό κοινωνικό επίπεδο, για τον άμεσο αφελληνισμό αξιοποιείται και απελευθερώνεται η βίαιη εισαγόμενη εγκληματικότητα κατά αμάχων (γυναίκες και ηλικιωμένοι), Ελλήνων και Ελληνίδων. Εδώ υπάρχει παράπλευρο -αλλά όχι δευτερεύον όφελος- αυτό της εξοικονόμησης πόρων για συντάξεις. Και μη μου πείτε ότι η ευχάριστη αυτή, νεοφιλελεύθερη πιθανότητα, δεν κρυφοπαίζει στο πίσω μέρος του μυαλού αυτώνμ που ήταν ικανοί να ψηφίσουν τη μείωση στο μισό των συντάξεων των φτωχών Ελλήνων;
Τι επιχειρείται με το “αντιρατσιστικό” νομοπαρασκεύασμα, που θέλει να φιμώσει και το διαδίκτυο και να επιβάλλει την πολυπολιτισμική κοινωνία μέσω της απαγόρευσης της ελευθερίας έκφρασης?
Μια πρώτη γεύση:
Εξασφαλίζεται ότι η διερεύνηση και ποινική δίωξη των εγκλημάτων ρατσισμού και ξενοφοβίας θα γίνεται αυτεπάγγελτα και δεν θα εξαρτάται από αναφορές ή καταγγελίες των θυμάτων, τα οποία είναι συχνά ιδιαιτέρως ευάλωτα και διστάζουν να κινήσουν δικαστικές διαδικασίες. Το μόνο Ρατσιστικό Έγκλημα σήμερα σε όλη την Ελληνική επικράτεια είναι το έγκλημα που διαπράττεται κατά συρροή πλέον με θύματα Άμαχους Έλληνες και Ελληνίδες, από λαθρο-εποίκους.
Εκτός από τις προσβολές εναντίον ομάδων ή προσώπων αξιόποινες να θεωρούνται και οι ρατσιστικές και ξενοφοβικές εκδηλώσεις που στρέφονται κατά πραγμάτων, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως ή κατ’ αποκλειστικότητα από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα όπως π.χ. θρησκευτικά αντικείμενα, εθνικά σύμβολα, οίκοι λατρείας, χώροι διαμονής, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας. Το νομοπαρασκεύασμα υποστηρίζει έτσι τη μετατροπή της Ελλάδας σε αλλόθρησκο θρησκευτικό παράρτημα, υποθάλπει την εκβιαστική απαίτηση για τέμενος, νομιμοποιεί τις ύπουλες καταλήψεις πλατειών για “προσευχές”, ενώ την ίδια στιγμή η νεοταξική φάρα αποστερεί τη χώρα ουσιαστικά και συνειδητά εντός και διεθνώς των Εθνικών της Συμβόλων.
Παρέχεται το δικαίωμα παράστασης πολιτικής αγωγής νομικών προσώπων ή ενώσεων προσώπων, που εδρεύουν στην Ελλάδα, σε δίκες που αφορούν εγκλήματα του εν λόγω νομοσχεδίου και μόνο για την υποστήριξη της κατηγορίας, υπό την προϋπόθεση τα νομικά πρόσωπα και οι Ενώσεις να περιλαμβάνονται στον κατάλογο που τηρείται από το Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Απαιτήστε στη διαβούλευση Διεθνή Αναγνώριση από το Συμβούλιο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών των Γενοκτονιών κατά των Ελλήνων, Μικράς Ασίας, Ποντίων και Θυμάτων της Γερμανικής Κατοχής.
_________________________________________________________________________
Επιχειρεί το νομοπαρασκεύασμα επίσης, να εισάγει ένα καινοφανή “ψυχιατρικό” όρο -μήπως φοβηθούμε- την “εχθροπάθεια“, που δεν υπάρχει σε κανένα έγκυρο ιατρικό λεξικό, και που συνιστά ευθεία απειλή για ψυχιατρικό, σωφρονιστικό καταναγκασμό, τέτοιον που θα ζήλευε και ο Μένγκελε ακόμα, ενώ περιέχει και μια διάταξη, που αναμιγνύει με πολύ περίεργο τρόπο δύο ανόμοια* θέματα**:
* την ανεξιθρησκεία και το σεβασμό της θρησκευτικής πίστης -που κατοχυρώνεται στο Σύνταγμά μας και δεν χρειάζεται άλλο νομοσχέδιο-
** με το σεβασμό στην ελευθερία του γενετήσιου-σεξουαλικού προορισμού, χωρίς να προσδιορίζει το όριο του σεβασμού και αυτής της ελευθερίας
[ο ανθελληνισμός εκτός από βασικό, είναι και διεστραμμένο, νεοταξικό δόγμα].
Για την πλήρη ανάλυση των σκοπών αυτού του νομοπαρασκευάσματος:
Ποιοι χρειάζονται το Νόμο για την «ξενοφοβία» και τον «ρατσισμό»; Antinews 24/02/2011ΠΗΓΗ:allenaki.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: