ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ


Έρχονται μέρες αγρίων συγκρούσεων με το κατοχικό καθεστώς. 

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δικαιολογίες του τύπου, «είμαι ένας απλός υπάλληλος», δεν είναι αρκετές για να διαχωρίσουν τους προδότες από τους πατριώτες.
Αρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι που ενδεχομένως διαφωνούν με την κατοχή της Πατρίδος μας δεν έχουν εξωτερικεύσει την βούλησή τους. Αν από μέσα τους πιστεύουν ότι η κατοχική κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί, ενώ εξωτερικώς συμπεριφέρονται ως γενίτσαροι, όταν καταρρεύσει το καθεστώς δεν θα παραμείνουν στην θέση τους. Και ας είναι απλοί υπάλληλοι. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.      
Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να αδιαφορεί για το ατομικό συμφέρον του δημοσίου υπαλλήλου. Ο δημόσιος υπάλληλος πρέπει να ενδιαφερθεί για το συλλογικό συμφέρον.
Ο υπάλληλος της ΔΕΗ σου κόβει παρανόμως το ρεύμα απαιτών την πληρωμή του χαρατσιού, αλλά τί να κάνει; Είναι υπάλληλος. Έτσι μας λέει, όταν του ζητάμε διακανονισμό του λογαριασμού αλλά αρνείται.  
Ο τραπεζικός υπάλληλος σου κατάσχει την σύνταξη και τον μισθό, αλλά τί να κάνει; Είναι υπάλληλος. Προκειμένου να μην χάσει αυτός την δουλειά του, μείνε εσύ χωρίς μισθό.
Ο αστυνομικός των ΜΑΤ σου σπάει το κεφάλι στις διαδηλώσεις με το γκλομπ, αλλά είναι παιδί του λαού, παίρνει 700 ευρώ. Τί να κάνει και αυτός;
Ο εισαγγελεύς σε βάζει φυλακή, παραβιάζων το Σύνταγμα. Τί μπορεί να κάνει και αυτός; Ένας υπάλληλος είναι.
Ο δημοσιογράφος σε συκοφαντεί παραβιάζοντας την δεοντολογία. Αλλά τί να κάνει και αυτός; Να χάσει το ψωμί του;

Ο στρατιωτικός δεν αντιδρά ενώ καταργούνται σώματα στρατού και τίθεται σε κίνδυνο η εθνική ασφάλεια. «Ε, τί να κάνω;», θα σου πει και αυτός.
Ο εφοριακός υπακούει στον Στουρνάρα και μετατρέπεται σε οικονομικό γενίτσαρο. «Τί θέλετε να κάνω; υπάλληλος είμαι», θα πει και αυτός.
Ο νοσοκομειακός ιατρός γίνεται συνεργός σε δολοφονία πολιτών υπακούων τις δολοφονικές εντολές του Άδωνι Γεωργιάδη. «Τί να κάνω; υπάλληλος είμαι», θα σου πει και αυτός.
Όσοι δημόσιοι υπάλληλοι βρίσκουν δικαιολογίες για να υπακούν στο κατοχικό καθεστώς θα τους θεωρούμε συνεργούς στην γενοκτονία του Ελληνικού Λαού.
Η κατοχική κυβέρνηση τους απαξιώνει επειδή εφαρμόζει νεοφιλελεύθερο μοντέλο πολιτικής.
Εμείς τους καλούμε σε πολιτική ανυπακοή ενάντια στην κατοχική ληστοσυμμορία Σαμαρά, και δεν αναγνωρίζουμε δικαιολογίες του τύπου «είμαι ένας απλός υπάλληλος».

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: