ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 4-0 !!!!!! Καλώς τα παιδιά, καλώς την κούπα! ΦΩΤΟ

Ο Κάμπελ είχε κέφια! Σκόραρε, μοίρασε άλλες 2 ασίστ και ο Ολυμπιακός... ξεσάλωσε πάνω στο «πτώμα» του ΠΑΟΚ! Μήτρογλου, Σαβιόλα, Φουστέρ τα άλλα γκολ!


Ο Ολυμπιακός έκλεινε τον πιο δύσκολο κύκλο της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ έπαιζε για να φέρει... τούμπα το Πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες είχαν Μήτρογλου, Κάμπελ, ο «δικέφαλος» έμεινε... Θεσσαλονίκη! Ο Κοσταρικανός έκανε τρελό πάρτι, σέρβιρε δυο φορές, σκόραρε μια και οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μεγάλο βήμα τίτλο από το Νοέμβρη. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια, ο Ολυμπιακός είχε 9 τελικές προσπάθειες εντός εστίας, σκόραρε τέσσερις (4-0) και είχε δοκάρι, αντίθετα ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του τελική προσπάθεια στο 58' και μετά μια κεφαλιά στο 86'. Στο +6 οι Πειραιώτες που θα ξεκουραστούν με τον καλύτερο δυνατό απολογισμό σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Eτσι έπαιξαν

Με... συνταγή Λεωφόρου κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Μίτσελ, ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του σε ακόμα ένα ματς τον Βάις. Έτσι, Ρομπέρτο, δεξιά ο Σαλίνο, τα δύο στόπερ ο Μανωλάς με τον Σιόβα, αριστερά ο Χολέμπας, στον άξονα οι Μανιάτης και Σάμαρης, στα δύο άκρα ο Φουστέρ με τον Κάμπελ και ο Σαβιόλα λίγο πιό πίσω από τον Μήτρογλου.

Στον αντίποδα, ο Στέφενς παρουσίασε τον Χακόμπο κάτω από τα γκολπόστ, οι Κατσουράνης και Κατσικάς ήταν τα δυο στόπερ, δεξιά ο Σκόνδρας, αριστερά ο Λίνο. Λάζαρ και Τζιόλης τα δύο χαφ, Στοχ και Λούκας στις πτέρυγες και ο Σαλπιγγίδης σε ρόλο επιτελικού χαφ πίσω από τον Αθανασιάδη.

Κάμπελ - Μήτρογλου και... γκολ!
Ο Ολυμπιακός πήρε με το καλημέρα τον έλεγχο, είχε την κατοχή μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα του ΠΑΟΚ. Μονοδιάστατη ανάπτυξη, με τον Κάμπελ να σηκώνει μόνος του το... φορτίο. Ο Στέφενς ήθελε πίεση ψηλά με τους Τζιόλη, Λάζαρ να προσπαθούν να εγκλωβίσουν Μανιάτη και Σάμαρη. Ο Κοστορικανός έκανε ό,τι ήθελε τον Λινο, πήρε πάνω του προσπάθειες και στο 15' έστειλε το πρώτο... μήνυμα, αλλά η μπαλιά του δεν βρήκε τον Μήτρογλου. Ο φορ του Ολυμπιακού είχε την πρώτη του επαφή με την αντίπαλη εστία στο 20', χωρίς όμως να βρει στόχο. Οι Πειραιώτες είχαν κατοχή, αλλά στο 36' είχαν και... ουσία, ο Κάμπελ έκανε τη σέντρα και ο Μήτρογλου σήκωσε το Καραϊσκάκη στο πόδι πετυχαίνοντας το 14ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Το πάρτι του Κάμπελ
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στην επανάληψη, ο Στέφενς δεν άλλαξε μαρκαρίσματα και ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να βρει διαδρόμους να απειλήσει. Μάλιστα, η πρώτη τελική του φάση ήταν στο 58(!), αλλά το σουτ του Αθανασιάδη πέρασε άουτ. Ο Ολυμπιακός είχε το πάνω χέρι, είχε τον Κάμπελ σε τρελό βράδυ και στο 60' με ασίστ στον Σαβιόλα έδωσε την ευκαιρία στον Αργεντίνο να πετύχει το 2-0. Ο Βούκιτς πέρασε στην θέση του Σαλπιγγίδη, αλλά έμοιαζε... αποκλεισμένος, μιας και οι Πειραιώτες ήταν εξαιρετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο Νίνης δεν έδωσε λύσεις, ο Ολυμπιακός είχε πάρει φόρα και στο 74'... τελείωσε το ματς, σέντρα του Χολέμπας και ο Φουστέρ με κεφαλιά πέτυχε το 3-0. Ο Κάμπελ εκτός από τις δυο ασίστ κυνηγούσε το γκολ και στο 80' έκανε άνω – κάτω την άμυνα του ΠΑΟΚ, εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Χακόμπο και από το έδαφος διαμόρφωσε το 4-0 βάζοντας έτσι την καλύτερη πινελιά στο καλύτερό του φετινό ματς. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κλείσουν με ακόμα πιο εμφατικό τρόπο, αλλά ο Φουστέρ είδε το σουτ να βρίσκει το δοκάρι...

Man of the match: Εκανε τα πάντα, σέρβιρε, σκόραρε και έδωσε στον Ολυμπιακό νίκη που τον φέρνει κοντά στον τίτλο από τον... Νοέμβριο. Δυο ασίστ, ένα γκολ και ο Κοσταρικανός που έκανε άνω - κάτω την άμυνα του ΠΑΟΚ αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού. Οι επτά ασίστ στο Πρωτάθλημα εξάλλουν δείχνουν την ποιότητα του Κάμπελ. 

Στο ύψος του: Πως να χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα με τέτοιες εμφανίσεις... Ο Φουστέρ για ακόμα ένα ματς ήταν εξαιρετικός, γκολ, δοκάρι και μαζί με τον Κάμπελ, τον Σαβιόλα και τον Σάμαρη έκριναν το ματς. Γκολ ο Αργεντίνος, εξαιρετικός ο νεαρός μέσος, που τα πήγε περίφημα κόντρα σε Τζιόλη, Λάζαρ. 

Αδύναμος κρίκος: Στο πιο κρίσιμο ραντεβού ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε... ασυνεπής. Αδύναμος κρίκος ο Στέφενς, εκτός κλίματος όλοι οι παίκτες, με τον Λίνο να περνά... εφιαλτικό βράδυ με τον Κάμπελ. 

Γκάφα: Το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού... Εξαιρετική ενέργεια του Κάμπελ, ο Χακόμπο βγήκε στα... τυφλά, το αμυντικό δίδυμο... εκτός και ο Κοσταρικανός αν και πεσμένος πέτυχε το 3ο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα. 

Το στραγάλι: Το πιο εύκολο βράδυ του Παππά, μοίρασε σωστές κίτρινες κάρτες, δεν είχε την φάση για να υπάρξουν παράπονα

Το ταμείο του Gazzetta.gr: Στο πιο κρίσιμο ματς, συνεπής ήταν μόνο ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έκαναν μεγάλο ματς, ο Κάμπελ μεγαλύτερο και με ουσία στο παιχνίδι τους διέσυραν τον ΠΑΟΚ. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης στον Στέφενς, εκτός... ντέρμπι ο «δικέφαλος» που έμεινε στο -6 από τον Νοέμβρη. Πρωταγωνιστής ο Κάμπελ, εξαιρετικοί Φουστέρ, Σαβιόλα. 
















Δεν υπάρχουν σχόλια: