ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ελληνική Δημοκρατία: Η πουτάνα του τοκογλύφου


Άρθρο 62

Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος.



Έχω βρίσει άπειρες φορές την ληστοσυμμορία της Χρυσής Αυγής και έχω σοβαρούς λόγους γι αυτό.  Ήμουν και εξακολουθώ να είμαι σίγουρος για το ποιόν αυτής της άθλιας τρομοκρατικής και αντεθνικής οργάνωσης επειδή τους έχω γνωρίσει από κοντά.  Είναι όλα αυτά που τους προσάπτουν οι κίτρινες σκατοφυλλάδες των ευρωμασόνων, ίσως και κάτι παραπάνω.  Καρφάκι δεν μου καίγεται που κατάληξαν εκεί που αξίζουν να βρίσκονται.






Όμως οι νταβατζήδες της χρυσαυγίτικης νύχτας και τα λαμόγια της νεοναζιστικής ημέρας είναι αγγελούδια στο νηπιαγωγείο της προδοσίας μπροστά στους σεσημασμένους εγκληματίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.  Είναι προβατάκια μπροστά στους κουραδόψυχους μασόνους που διοικούν τον κρατικό μηχανισμό καταστολής.  Είναι ασήμαντοι σε σύγκριση με το βαθύ παρακράτος που αυτή την στιγμή διαλύει την πατρίδα.




Όταν στις 6:30 το πρωί παράτυπα και παράνομα συλλαμβάνονται αρχηγοί κομμάτων και βουλευτές, αυτό μόνο καλό δεν είναι για το πολίτευμα.  Όσο καθάρματα και ένοχοι να ήταν οι συλληφθέντες ΚΑΝΕΙΣ  δεν έχει δικαίωμα να τους συλλάβει με την μέθοδο που ακολουθούν οι χούντες.  Το κράτος (όσο μασονόδουλο και να είναι) ΟΦΕΙΛΕΙ να σεβαστεί το Σύνταγμα και τις διαδικασίες που εκείνο ορίζει.







Το ότι ο μπανανοπρωθυπουργός και η ποδιτσοσυμμορία του βιάζουν συνεχώς και ποδοπατούν άρθρο-άρθρο το Σύνταγμα σημαίνει μόνο ένα πράγμα:  Ότι οι σκοποί τους συμπίπτουν με τις εντολές του αθέατου (αλλά όχι αόρατου) διευθυντηρίου των τοκογλύφων και ότι μας επιφυλάσσουν πολλές ακόμα δυσάρεστες εκπλήξεις.



Οι ΜΑΛΑΚΕΣ που ακόμα πιστεύουν ότι η παραμονή μας στο κλάμπ των Βρυξελλών προάγει την δημοκρατία και προστατεύει τους θεσμούς, να έρθουν να μου πάρουν μια πίπα.




Η κυβέρνηση των δοσίλογων έχει λιώσει τα γόνατα των κοστουμιών της από το προσκύνημα (στα τέσσερα) στην έδρα του λουστράκου. Εκεί να δείτε τι παρτούζα πέφτει.



Το θλιβερότερο απ’ όλα είναι ότι κανένας δεν συγκινείται από την κατρακύλα των θεσμών.  Ελάχιστοι έχουν καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης που διαμορφώνεται.  Αν βουλευτές συλλαμβάνονται με τέτοιο τρόπο και τέτοια ξετσιπωσιά, φανταστείτε πόσο αυθαίρετα και με τι κριτήρια θα συλλαμβάνονται από εδώ κι εμπρός οι απλοί πολίτες.



Όπως φαίνεται, το «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες» του Βολταίρου ισχύει μόνο όταν οι διωκόμενοι είναι κομμουνιστές. Αλλά ήρθε η ώρα και για τους αριστερούς της πούτσας να βάλουν τις υπογραφές τους στα μνημόνια.  Αλλιώς να ετοιμάζονται για τα διπλανά κελιά.  



Η ξενοκίνητη τρικομματική χούντα πατάει ήδη επί πτωμάτων. 7.000 αυτοκτονίες, εκατομμύρια πολιτών σε κατάθλιψη και μια βομβαρδισμένη χώρα είναι το ως τώρα έργο της.  Μαλάκες ψηφοφόροι του κώλου δεν έχετε καταλάβει ακόμα τι μας περιμένει όλους;  Τι άλλο περιμένετε να συμβεί;





Είναι φανερό ότι οι βδέλλες των αγορών που βρίσκονται πίσω από τη στοά του Σαμαρά υπαγόρευσαν την τελευταία κίνηση προκλητικά.  Θέλουν να δείξουν ότι σκοπός τους δεν είναι η έξοδος από την κρίση, αλλά το να βάλουν φωτιά στη χώρα.  Από την εποχή του γαμημένου τοκογλύφου Πατσίφικο τίποτα δεν έχει αλλάξει.  Η μπανανία παραμένει μπανανία. Η αλαζονεία των «προστάτιδων» δυνάμεων είναι ακλόνητη.  Όλοι οι ξένοι πούστηδες δίνουν συγχαρητήρια στους μπινέδες που γαμάνε την ίδια τους την πατρίδα. Οι διδάσκοντες δημοκρατία ευρωβάρβαροι μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι πουτσάρα θα μπεί στον κώλο τους όταν χαθεί η  Ελλάδα.



Αυτό που έγινε ήταν ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.  Ένα ακόμα στην σειρά των τελευταίων μηνών.  Ό,τι και να πουν για να το δικαιολογήσουν νομικά θα είναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ!  Το Σύνταγμα είναι σαφές και υπερισχύει όλων των άλλων νόμων.  Όσο «διαρκές» και να υποτίθεται ότι είναι το έγκλημα, υπάρχει η νόμιμη διαδικασία που ακολουθούν οι νόμιμες κυβερνήσεις.



Αυτή η κυβέρνηση ολοφάνερα πια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ και δεν εξυπηρετεί ούτε στο ελάχιστο τα συμφέροντα των Ελλήνων.



Είναι μια στυγερή ξενόδουλη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που ληστεύει τους πολίτες, τυραννάει τον λαό και οδηγεί το έθνος σε γενοκτονία. Αποτελεί καθήκον του κάθε Έλληνα να αμυνθεί για την ζωή του και για την επιβίωση των απογόνων του.



Τα χειρότερα είναι ήδη καθ’ οδόν.



Αναγκαστικά θα πάμε στο άρθρο 120, ακροτελεύτια διάταξη παρ. 4.




Κανένα έλεος για τους προδότες!




Τα μπινελίκια ρίχτηκαν από τον Marco De Sade
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: