ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΟΛΛΗΤΑ... Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ...! ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

Στα «Εβραϊκά Χρονικά» Ιουνίου 2013 που μόλις κυκλοφόρησαν από το «Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος» υπάρχει ένα 4σέλιδο αφιέρωμα στον Σιωνιστή Ιδρυτή του Κράτους του Ισραήλ, Δαβίδ Μπέν Γκουριόν (1886-1973). Μεταξύ άλλων, μαθαίνουμε τα εξής εκπληκτικά:

1) Την εποχή των Βαλκανικών Πολέμων, ο Μπέν Γκουριόν σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη κι εκεί έγινε στενός φίλος του Εβραίου Ιδρυτή του ΚΚΕ, Αβραάμ Μπεναρόγια!.. Όταν ο Μπεναρόγια ίδρυσε την «Φεντερασιόν» (τον πρόδρομο του ΚΚΕ), ο Μπέν Γκουριόν ήταν ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη της. Ο μετέπειτα Ιδρυτής του Ισραήλ, ήταν φανατικός Σοσιαλιστής και δίδασκε Εβραϊκή Γλώσσα και Σοσιαλισμό στους ατυχείς Θεσσαλονικείς, ξεκινώντας από τον Πατριάρχη Αβραάμ!

2) Σύμφωνα με το επίσημο περιοδικό των Ελλήνων Εβραίων, που παραθέτει δηλώσεις του ιδίου του Μπεναρόγια, ο Μπέν Γκουριόν ήταν από τότε Σιωνιστής (δηλαδή Εβραίος Εθνικιστής), αλλά αυτό καθόλου δεν ενοχλούσε τα υπόλοιπα μέλη της «Φεντερασιόν»! Μόνο ο Ελληνικός Εθνικισμός τους ενοχλούσε…

3) Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των «Εβραϊκών Χρονικών», ο Δαβίδ Μπέν Γκουριόν ήταν φανατικός Ελληνολάτρης, έμαθε Αρχαία Ελληνικά για να μπορεί να διαβάζει τους Αρχαίους Έλληνες Συγγραφείς στο πρωτότυπο, είχε βαθιά εκτίμηση στην Καθαρεύουσα και περιφρονούσε βαθύτατα την Δημοτική, την οποία αποκαλούσε «Γλώσσα της Παρακμής»!..

4) Την δεκαετία του 1950 ως Πρόεδρος του Ισραήλ ήλθε επανειλημμένως στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει Αρχαία Τραγωδία στην Επίδαυρο. Όταν διεπίστωσε ότι τα έργα των Αρχαίων Τραγικών παιζόντουσαν σε Νεοελληνική Μετάφραση, απογοητεύτηκε βαθύτατα και λοιδόρησε τους Έλληνες συνοδούς του για τον εξής λόγο: Ενώ μπορούσαν να ορίσουν την υπέροχη (σ.σ.: κατά τον Γκουριόν!) Αρχαία Ελληνική Γλώσσα ως επίσημη γλώσσα του Ελληνικού Κράτους όπως έκαναν οι Εβραίοι στο Ισραήλ με την Αρχαία Εβραϊκή που ήταν νεκρή γλώσσα και την ανέστησαν, οι Έλληνες κατήργησαν ακόμη και την Καθαρεύουσα και υιοθέτησαν την παρηκμασμένη Δημοτική!

5) Στα ταξίδια του στην Ελλάδα ως Πρόεδρος του Ισραήλ, ο Δαβίδ Μπέν Γκουριόν ψώνιζε δεκάδες βιβλία Αρχαίων Ελλήνων Συγγραφέων, αλλά και την Πατρολογία του Migne, προκειμένου να διαβάσει τους Πατέρες της Εκκλησίας στο πρωτότυπο και να «κλέψει» ιδέες από τον απέραντο ωκεανό της Σοφίας τους. Επίσης, ο Γκουριόν αγόρασε και το «Μέγα Ετυμολογικόν Λεξικόν» της Άννας της Νοταρά, που πουλάνε εσχάτως οι Εκδόσεις «Γεωργιάδη»!..

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης που διαβάζει ανελλιπώς τον «Στόχο» ας το πληροφορηθεί αυτό κι ας δώσει εντολή στον αδελφό Λεωνίδα να λέει στους τηλεθεατές του «Blue-Sky» ότι το Μέγα Ετυμολογικόν της Άννας της Νοταρά ήταν το αγαπημένο Λεξικό του Ιδρυτή του Ισραήλ!.. Είναι βέβαιον πως οι πωλήσεις του θα εκτοξευθούν στα ύψη, αγαπητέ Άδωνι, να είσαι βέβαιος…ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: