ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Η ΩΡΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ, Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ.

Οι τρέχουσες δυσμενείς εξελίξεις για τον Ελληνισμό μάς δείχνουν τον έναν και μοναδικό δρόμο που υπάρχει. Αυτόν της σύμπνοιας, της ενότητας, το δρόμο της ελπίδας. Κανένας ξένος παράγοντας δεν πρόκειται να πολεμήσει για εμάς αν και εφόσον δεν διακυβεύονται τα δικά του συμφέροντα. Για ακόμη μια φορά στην ιστορία μας είμαστε στο μάτι του κυκλώνα, μόνοι αλλά και χρεοκοπημένοι. Υποσυνείδητα αυτό θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχοσύνθεση των Ελλήνων. Πλησιάζει η ώρα που θα κληθούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι απόγονοι των Ελλήνων που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο πέρασμα των αιώνων. Πλησιάζει η ώρα που θα υψώσουμε ανάστημα περιφρονώντας και τον θάνατο αν αυτό χρειαστεί.


Μην λυπάται κανείς για όσα τώρα μας συμβαίνουν, όσο μας «ζουλάνε», όσο μας «πονάνε» τόσο μας ατσαλώνουν, τόσο μας ενώνουν, μας κάνουν πιο δυνατούς, πιο ανθεκτικούς.

Ας κάνουμε την έκπληξη, ας δώσουμε τη δική μας απάντηση, αυτή που θα τους τρομάξει. Όλοι μαζί μια γροθιά, ενωμένοι Ελλαδίτες και Κύπριοι, εμείς τα παιδιά της Αντιγόνης, τα παιδιά του ήλιου, του φωτός, του απέραντου γαλάζιου. Να το ‘χουν κατά νου ότι αν έρθουν θα μας βρουν ενωμένους.  

Και αν λυπάστε που είμαστε λίγοι ανάμεσα στους πολλούς ελληνόφωνους ραγιάδες, να θυμάστε ότι πάντα οι λίγοι φέρνουν τις ανατροπές. Οι λίγοι και οι τρελοί! ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: