ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

O EΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ


Ένα μικρό ανθολόγιο με τις απόψεις του εθνικού μας ΜΑΛΑΚΑ (σύμφωνα με συνάδελφο του...), περί ισότητας...
Κατ' αρχήν ο εθνικός μα ΜΑΛΑΚΑΣ μας πληροφορεί ότι η ευγενής τάξη των βουλευτών
έκανε χάρη και θυσία για τον λαό που υποτίθεται πως αντιπροσωπεύει, με το να παραιτηθούν από τα αναδρομικά που οι ίδιοι ψήφισαν για τον εαυτό τους. 

Ο εθνικός μας ΜΑΛΑΚΑΣ συγκρίνει τις περικοπές του βουλευτικού μισθού με τις περικοπές των μισθωτών και των συνταξιούχων και μας πληροφορεί ανενδοίαστα ότι οι βουλευτές βρίσκονται σε χειρότερη μοίρα από τον λαό που αντιπροσωπεύουν.


Επίσης ο εθνικός μας ΜΑΛΑΚΑΣ μας πληροφορεί παρόλα αυτά 
ότι ΕΜΕΙΣ και ΑΥΤΟΙ είμαστε ίσοι, 
γιατί αν εγώ για παράδειγμα εκλεγώ στην θέση αυτού θα λαμβάνω τα ίδια λεφτά. 

Βεβαίως έχει απόλυτο δίκιο μια που σε αυτό το πολιτικό κατεστημένο της MIDIOΚΡΑΤΙΑΣ ΕΣΥ, ΕΓΩ και ΑΥΤΟΣ έχουμε ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και πιθανότητες να εκλεγούμε βουλευτές, αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο ο λαός προτιμάει ΑΥΤΟΥΣ 
για να τον αντιπροσωπεύουν...
Και τέλος ο εθνικός μας ΜΑΛΑΚΑΣ μας πληροφορεί ότι όπως κάθε κοινωνία, έτσι και αυτή διαχωρίζεται σε πλούσιους και φτωχούς, δηλαδή σε ΕΜΑΣ και σε ΑΥΤΟΥΣ...
Βέβαια ο εθνικός ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ-ΤΗΛΕΜΑΛΑΚΑΣ ο οποίος εξάρει με πάθος τις αρετές του Ελληνισμού και των επιφανών ανδρών του έθνους για να πουλήσει καμιά εγκυκλοπαίδεια και ν' αγοράσει κάνα ROLEX, μάλλον του διέφυγαν τα λόγια του πρώτου κυβερνήτη της νεότερης Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια που φυσικά δολοφονήθηκε:
«... Ελπίζω, ότι όσοι εξ υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησσιν, θέλουν γνωρίσειμετ εμού, ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς, αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των, αλλ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσία της... Εφόσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν για να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και τού οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν...»
Κακά τα ψέματα όμως...
Αυτός ο λαός είναι απολύτως άξιος της μοίρας του...
Είναι άξιος για Γεωργιάδηδες και όχι για Καποδίστριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: