ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ο "ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ" ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Γιατί φίλησε ο Στουρνάρας τον Αδωνι Γεωργιάδη«Σε όνειρο ζω» αναρωτιέται ο Γιάννης Στουρνάρας για τα καλά λόγια που ακούει από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Την αρχή της αποθέωσης έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος σε συνέντευξη είπε ότι έχουν «τακιμιάσει» με τον υπουργό Οικονομικών.
Τη σκυτάλη σήμερα πήρε ο Αδωνις Γεωγιάδης ο οποίος είδε το πρωί στη βουλή τον Γιάννη Στουρνάρα και μόνο που δεν έπεσε πάνω του να τον φιλήσει για το πόσο καλά τα πάει στο υπουργείο.«Ούτε κι εγώ το περίμενα ότι θα είναι τόσο καλά» απάντησε χαμογελώντας ο κ. Στουρνάρας.
Ο Aδωνις όμως δεν έμεινε εκεί. «Δεσμεύομαι ότι μόλις ανοίξει η Βουλή θα φέρω τροπολογία στο φορολογικό η οποία θα λέει ότι το όνομα του υπουργού Οικονομικών θα πρέπει να αρχίζει από Στουρν... και να τελειώνει σε ...άρας. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε καλύτερο από εσένα» είπε ο Άδωνις.
Ο κ. Στουρνάρας που ετοιμάζεται για το επικράτειας της ΝΔ καταευχαριστήθηκε τα καλά λόγια του Άδωνι και ανταπέδωσε φιλώντας σταυρωτά τον βουλευτή.                                                                    ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: