ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Η Δ. ΛΙΑΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ 850 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ...20000 ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΘΗΝΑ...ΑΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ;


Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου περνάει δύσκολα, αφού είναι αναγκασμένη να πουλήσει διάφορα «ακριβά» αξεσουάρ της για να επιβιώσει!!
Η άλλοτε πρώτη κυρία της χώρας, Δήμητρα Παπανδρέου αναγκάζεται να πουλήσει ένα πανάκριβο παλτό Gucci αξίας 2 εκατομμυρίων δραχμών, μία τσάντα Loewe που φέρει το όνομά της και κοστίζει 20.000 ευρώ και πολλά ακόμα προσωπικά της αντικείμενα.
Δεν μπορεί να ζήσει πλέον με τα 850 ευρώ που παίρνει ως σύνταξη και επειδή παραμένουν, σύμφωνα με το Θέμα, απούλητες οι τρεις μεζονέτες που είχαν χτιστεί στη θέση της περίφημης ροζ βίλας όπου ζούσε κάποτε ο Ανδρέας Παπανδρέου, η χήρα του αναγκάζεται να προβεί στο ξεπούλημα των προσωπικών της αντικειμένων.
«Πράγματι, βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση και για αυτόν τον λόγο αναγκάζομαι να πουλήσω μέχρι και δικά μου πράγματα. Μόνο εάν πουληθούν τα σπίτια θα βρεθεί λύση στο πρόβλημά μου.
Όπως καταλαβαίνετε όταν παίρνεις 850 ευρώ σύνταξη δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να τα βγάλεις πέρα με τις υποχρεώσεις που σου να τρέχουν και τα χρέη συνεχώς να αυξάνονται» δήλωσε η ίδια η Δήμητρα Παπανδρέου η οποίο πλέον αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα βιοπορισμού, όπως βέβαια χιλιάδες Έλληνες.                                                                                                                                     ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: