ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ!

Η εξ αναβολής δίκη εκπροσώπων του Ελληνικού Εβραϊσμού και του ΕΠΣΕ, που κατηγορούνται για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του Κ. Πλεύρη, έχει οριστεί για την προσεχή Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, στο ΣΤ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο (Δικαστήρια Σχολής Ευελπίδων, Κτίριο 9, αίθουσα 12), ώρα 9 π.μ., και με αριθμό πινακίου 15.
Οι επίσημοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Εβραϊσμού κ.κ. Μωυσής Κωνσταντίνης –τ. Πρόεδρος Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος (Κ.Ι.Σ.Ε.), Βενιαμίν Αλμπάλας –Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, Αβραάμ Ρεϊτάν –τ. Γεν. Γραμματέας Κ.Ι.Σ.Ε. και Λέων Γαβριηλίδης –τ. Διευθυντής Κ.Ι.Σ.Ε., μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο Κ. Πλεύρης, βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση του τελευταίου.
 
Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2012
 
ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Κ.Ι.Σ!!!
 
Υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος, ΕΙΧΕ ΑΘΩΩΘΕΙ στην μήνυση που του υπέβαλαν οι Εβραίοι για το αποκαλυπτικό βιβλίο του «ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ», οπότε πέρασε στην αντεπίθεση μηνύωντάς τους!
 
Επίσης, πρέπει να αναφερθεί ότι σε αυτή την κόντρα ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, καθώς εκτός από την υποστήριξη μεμονωμένων Πατριωτών, κανένα κόμμα ή πολιτικός σχηματισμός δεν του συμπαραστάθηκαν!
 
Ναι, σωστά διαβάσατε: Ούτε κάποιοι...ορκισμένοι "αντισημίτες", ούτε κανείς άλλος!!!
 
Αποκτά, λοιπόν, ακόμα μεγαλύτερη αξία ο δικαστικός αυτός αγώνας, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ!!!
 
Καλή επιτυχία, Κώστα! Ώρα να πληρώσουν - έστω λίγο - οι υπεύθυνοι του κράτους εν κράτει στη χώρα μας που ονομάζεται Κ.Ι.Σ...!                                  ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

Μία όμως δικαστής στο πρώτο του δικαστήριο που καταδικάστηκε κατά πλειοψηφία, είχε το θάρρος να μειοψηφίσει υπέρ της απαλλαγής του.
Στο σκεπτικό αυτής της μειοψηφίας στηρίχθηκαν στη συνέχεια οι αποφάσεις του δευτεροβαθμίου δικαστηρίου και του Αρείου Πάγου για την οριστική απαλλαγή του.
Κι αυτή τη δικαστή την κυνήγησαν και ίσως την κυνηγούν ακόμη. Και μάλλον κι αυτή δίνει τον αγώνα της μόνη της.