ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

karatzaferis morfasmos
Στην τελευταία συνέντευξή του στο περιοδικό CRASH ο Γιώργος Καρατζαφέρης, δίνει συγχωροχάρτι στον ΓΑΠ για την καταστροφή που προκάλεσε στον τόπο!
Ουσιαστικά λέει ότι έχει ακαταλόγιστο, τον θεωρεί με λίγα λόγια βλάκα, και έτσι απλά, τον ανακηρύσσει αθώο. Ναι, ο Γιώργος Καρατζαφέρης που ακόμη και στην βουλή μιλούσε για «Γουδή», σήμερα ετοιμάζει βιβλίο που ουσιαστικά εξαγνίζει τον Παπανδρέου!!
«Ο Παπανδρέου φορτώθηκε ένα φορτίο που δεν μπορούσε να το πάρει εξαρχής. Δηλαδή είναι ένας αθλητής που μπορεί να σηκώσει 70 κιλά, του βάζεις 300, θα κάτσει κάτω», είπε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ!
Απίστευτο, αλλά έχει και συνέχεια με την ερώτηση που του κάνει ο Παναγιώτης Τζένος που του πήρε συνέντευξη: «Δηλαδή, ήταν συγκυριακό, θεωρείτε ότι δεν υπήρχε ευθύνη από τον Παπανδρέου για το γεγονός ότι οδηγηθήκαμε στο ΔΝΤ»
Καρατζαφέρης: Για δόλο;
Δημοσιογράφος. Ναι, μιλάω για δόλο
Καρατζαφέρης: Ο δόλος προϋποθέτει εξυπνάδα ή τουλάχιστον πονηριά. Δεν τα βρίσκεις στην απαιτούμενη επάρκεια στον Παπανδρέου. Πανικός ήταν. Ο πατέρας του θα το έκανε με άλλους χειρισμούς. Πανικός, ο οποίος θα έλεγα υπρμεγεθύνθηκε από την πολιτική του Σαμαρά».
Την ώρα δηλαδή που ο λαός ζητάει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνη για την εθνική καταστροφή, με πρώτο τον ΓΑΠ, ο κ. Καρατζαφέρης του δίνει πιστοποιητικό βλακείας και αθώωσης!
Άντε μετά να περιμένει ο Καρατζαφέρης να ξαναμπεί στην βουλή!                                                        ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: