ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΡΟΔΟΤΗ.

Σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γεωργιάδης εξέφρασε φόβους πως η ΧΑ θα συνεχίσει να δημιουργεί προβλήματα στη Βουλή και εκτίμησε πως δεν αποκλείεται να υπάρξει και χειροδικία. Σε μια τέτοια περίπτωση δήλωσε πως ο ίδιος θα ζητήσει να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ.
Εμείς σπεύσαμε να διαβάσουμε ολόκληρο το Σύνταγμα και πουθενά δεν βρήκαμε ότι...
μπορεί να τεθεί εκτός νόμου και προφανώς εκτός Κοινοβουλίου ένα κόμμα εκλεγμένο από το λαό, επειδή κάποιος ή κάποιοι από αυτό θα εκτραπούν.
Το ήδη πολιτικά σάπιο κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα, είναι το ίδιο που έχει θέσει τους κανόνες εισόδου στη Βουλή ενός κόμματος. Προφανώς οι εμπνευστές του δεν φαντάστηκαν ποτέ ότι μπορεί κάποια μέρα να έμπαινε στη Βουλή ένα κόμμα που θα στρεφόταν εναντίον του ίδιου του κλειστού κοινοβουλευτικού πολιτικού συστήματος εκ των έσω και να το προκαλεί και μάλιστα με εκφράσεις σαν κι αυτές των αγανακτισμένων. Η ΧΑ φαίνεται πως ανακάλυψε νέα τρύπα στο κράτος και μάλιστα μέσα στην Βουλή.
Τώρα πλέον, δύο δρόμους έχει το κοινοβουλευτικό πολιτικό καθεστώς. Είτε θα δείξει τον ολιγαρχικό αυταρχισμό του, οπότε θα μετράει τον επόμενο χρόνο μέχρι την κατάρρευσή του, είτε θα παραιτηθεί από τη νομή και την εξαθλίωση της κοινωνίας και θα ανοίξει επιτέλους τη δημοκρατία στο λαό. Αν υπήρχε πραγματική δημοκρατία, δεν θα υπήρχε και το φαινόμενο της ΧΑ.                                                                                                                                                            ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: