ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Από το μέγαρο Υπατία στη… φυλακή!

metanastes_megaro_ypatia2Τέσσερις από τους συμπαθείς στην αριστερά και στην Αλ Σάλεχ λαθρομετανάστες, υπήκοοι Μαρόκου, που είχαν διαμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Μέγαρο Υπατία στο κέντρο της Αθήνας και τους είχαν χορηγηθεί αποφάσεις αναβολής απομάκρυνσής τους από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Στις βαλίτσες τους, βρέθηκαν αντικείμενα που είχαν κλαπεί από σπίτια και οχήματα στην Αθήνα. Οι δράστες, σκόπευαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς στην Τυνησία, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που τους χορηγήθηκε. Στην κατοχή τους βρέθηκαν φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, φορτιστές κινητών τηλεφώνων, μπαταρίες κινητών τηλεφώνων, πλοηγοί GPS, συσκευή παιχνιδιών Playstation, ρολόγια, γυαλιά ηλίου και άλλα πολλά αντικείμενα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Δεν ξέρουμε αν η κ. Κούρτοβικ, η οποία διαπραγματεύτηκε για λογαριασμό τους στην Υπατία, θα σπεύσει να τους υπερασπιστεί. Υποθέτουμε, ότι επειδή ειδικεύεται σε πολιτικού τύπου «εργολαβίες», ότι δεν θα το πράξει. Πάντως, οι ΜΚΟ θα σπεύσουν να προστατεύσουν τα αγαπημένα τους παιδιά, όπως άλλωστε κάνουν πάντα, διακριτικά και παστρικά, με τη βοήθεια των αριστεριστών στα μέσα μαζικής επικοινωνίας.
Μια απορία: που βρήκαν οι Τυνήσιοι τα χρήματα να πληρώσουν για τα αεροπορικά τους εισιτήρια; Μήπως να ευχαριστήσουν τους Έλληνες και γενικότερα τους Ευρωπαίους φορολογούμενους; ΠΗΓΗ:www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: