ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ



ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΧΕΣΗ  ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ! 
Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ , ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ  ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΩΝ 80s .
ΕΒΛΕΠΕ ΕΝΑ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟ -ΤΑΧΑ - ΠΑΣΟΚ (Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ) ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ (USA) ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΙ ΕΞΟΥΣΙΑ .

ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ;

Ένα πολύ καλό Crash Test ανάμεσα στην Εθνικοφροσύνη (Loving the Cops) και στον Εθνικισμό παρουσιάζει το Ιστολόγιο edikcyprus.blogspot.com και συγκεκριμένα στην ανάρτησή του εδώ

Μερικοί μιλούν για επαναστατικό και μη επαναστατικό εθνικισμό.
Εμείς θεωρούμε ότι ο αληθινός εθνικιστής , μόνο επαναστάτης μπορεί να είναι.... και ακριβώς στο σημείο της -τάχα-μετριοπάθειας ξεφυτρώνει το ζιζάνιο που ακούει στο όνομα "εθνικόφρων".
Για τους ...αρχάριους αρκεί να αναφερθούν 2 τρανταχτά ονόματα εξεχόντων ...εθνικοφρόνων , ώστε να αντιληφθούν την διαφορά και τη διαβολή στην οποία παρασύρονται κάποιες έννοιες.
  • Ο κος Μίχαλος (υιός) ....μέγας "πατριώτης" , "εθνικόφρων" και μαϊντανός κάτω από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πολιτικό λάβαρο (Πα.Σο.Κ. , ΝΔ , Ντοράκλα , ΕΠΕΝ κλπ) εξυπηρετεί τα συμφέροντα της τσέπης του.
  • Ο  "τιτάνας" της πολιτικής εφυϊας και σκέψης στην Ελλάδα , Γιώργος Καρατζαφέρης ...για λόγους που έχουμε αναλύσει πολλάκις στο ιστολόγιό μας....
Οι ..εραστές της βίας που ασκείται αδιάκριτα σε οποιονδήποτε από τις δυνάμεις ασφαλείας (θυμηθείτε το ξύλο που έφαγαν ντούπλεξ-και από φρικιά- μερικά παρασυρμένα πρόβατα στο Σύνταγμα) δεν είναι Εθνικιστές . Είναι σαδιστές ή απλά μαλάκες..
Οι ..εραστές της στρατιωτικής στολής (το βράδυ θα φάμε με τον ανηψιό του 5ου ξαδέρφου μου, τον αγροφύλακα..) δεν είναι Εθνικιστές  . Είναι φετιχιστές!
Κάποιοι που υποστηρίζουν με σθένος και περηφάνια την κατάργηση των "προνομίων" των πολύτεκνων Ελλήνων ή τη διάλυση "αντιπαραγωγικών" σωμάτων (βλ.Λιμενικό Σώμα) δεν είναι Εθνικιστές . Είναι Λωτοφάγοι πνιγμένοι σε μιά μασιά σκατά.....

Ο κατάλογος εντοπισμού θέλει δεκάδες σελίδες και έτσι κάνουμε μια παύση εδώ και σας καλούμε να διαβάσετε την ανάρτηση που ακολουθεί από τον ΤΟΜΕΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ – ΕΔΗΚ



"Ενώ οι εθνικόφρονες υπηρετούν τα κόμματα της δεξιάς και υποκλίνονται στην αστική κομματοκρατία μέσα από την οποία διεκπεραιώνουν τις προσωπικές υποθέσεις τους , ως πελάτες των κομμάτων , διατηρούν στο πίσω μέρος του μυαλού τους μια μορφή «εθνικισμού» που απεχθάνεται τη δημοκρατία.

Όταν τα συμφέροντα τους δεν διεκπεραιώνονται μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες ή καθ΄ οιονδήποτε τρόπο κινδυνεύουν , φέρνουν στο προσκήνιο αυτόν τον ενεδρεύοντα «εθνικισμό» που δεν είναι τίποτα άλλο από την εφεδρεία της βίας που η δεξιά επιστρατεύει για την επιβολή των αντιλήψεων της και την υπεράσπιση των συμφερόντων της. 

Οι εθνικόφρονες είναι υπέρμαχοι των συμφερόντων της πλουτοκρατίας και τραπεζοκρατίας στην οποία ανήκει και η εκκλησία ως ένας καθαρά υλικός κερδοσκοπικός οργανισμός.

Με λίγα λόγια η εθνικοφροσύνη είναι το συμφυρματικό υπόβαθρο της εθνικής αλλοτρίωσης και της οπισθοδρομικής συντήρησης ως και η οπισθοφυλακή της βίας που η δεξιά εκκολάπτει στα σκοτεινά έγκατα της και εκδηλώνεται ως εθνικίζουσα ακροδεξιά.

Τι σημαίνει αυτό για μας τους έλληνες εθνικιστές;  
Πως δεν είναι δυνατό να αναπτύξουμε τον εθνικισμό μας που είναι αλληλένδετος με τις λαϊκές και κοινωνικές διεκδικήσεις , απευθυνόμενοι στους εθνικόφρονες. 
Και αν έρθουν προς εμάς πρέπει να γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι θα μας προδώσουν και θα μας εγκαταλείψουν. 
Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι εθνικόφρονες είναι ο καρκίνος που διεισδύει μέσα στις τάξεις μας , το στιλέτο που είναι πάντοτε έτοιμο να καρφωθεί στη πλάτη μας.
Με δεξιούς εκκλησιαστικο-προσκυνημένους εθνικόφρονες δεν γίνεται επαναστατικός εθνικισμός. 

Όταν θα τους κατατάξουμε στις γραμμές των αντιπάλων , τότε θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά στην εθνικιστική αυτογνωσία. Τότε θα βάλουμε τα θεμέλια ενός πραγματικού κοινωνικού ελληνικού εθνικισμού."                                                                                                                                           ΠΗΓΗ:anti-antiprosopeusi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: