ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Η δασκάλα της Θράκης δικαιώθηκε έναντι όσων την συκοφάντησαν.


Η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου η οποία είχε δεχτεί σκληρές επιθέσεις από μειονοτικές εφημερίδες της Θράκης,κέρδισε τελεσίδικα τις αγωγές που είχε καταθέσει και προχωρά σ΄ όλες τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες.

Το δικαστήριο κρίνοντας τις αγωγές που είχε υποβάλλει η Χαρά Νικοπούλου ζητώντας από κάθε μια εφημερίδα 1 εκ. ευρώ, καταδίκασε τις εφημερίδες Γκιουντέμ και Μιλλέτ σε πρόστιμα 150 και 120 χιλιάδων ευρώ.

Το Πρωτοδικείο αποφάσισε μάλιστα πως από αυτά τα πρόστιμα θα έπρεπε να πληρωθούνε αμέσως στην Χαρά Νικοπούλου από την μεν Γκιουντέμ 20.000 ευρώ και από την δε Μιλλέτ 30.000 ευρώ.

Η Χαρά Νικοπούλου τις προηγούμενες μέρες είχε κοινοποιήσει και στις δύο εφημερίδες πως ζητά την πληρωμή αυτών των χρημάτων, αναφέροντας πως σε περίπτωση μη πληρωμής θα προέβαινε σε πράξεις κατάσχεσης.

Η Χαρά Νικοπούλου είχε προτείνει στους δημοσιογράφους των δύο εφημερίδων να συμβιβαστούν ζητώντας απλά μία συγνώμη. Δεν το έπραξαν.                                                                                        ΠΗΓΗ:www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: