ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Αφήστε τα λόγια!κάντε κάτι ουσιαστικό επιτέλους


Κερατέα: Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο!Εμπόλεμη ζώνη η περιοχή.

Χαλκίδα: Νεκρός ανήλικος διαρρήκτης στην προσπάθεια του να γλιτώσει από τους αστυνομικούς.

Αθήνα: Ληστεία στον “Ευαγγελισμό” με το καλημέρα.

Χανιά: Έκαναν σκοποβολή με στόχο το Παλιό Λιμάνι.

Πάτρα: Ο Πρύτανης κάνει μήνυση για την επίθεση στο νομπελίστα James Watson.

Μενίδι Αττικής: Ο ταξιτζής πήγε σπίτι του με άλλο ταξί αφού τον παράτησαν στο δρόμο οι ληστές.

Κερατσίνι: Το σημείωμα έγραφε: ληστεία!και φυσικά έγινε σε τράπεζα.

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο.

Η ώρα είναι ακόμα 11 το πρωί και το δελτίο εγκληματικότητας της ημέρας περιλαμβάνει όλα αυτά τα περιστατικά που διαβάσατε χωρίς τις μικροκλοπές και λοιπές απατεωνιές που βρίσκονται πια στην ημερήσια διάταξη!
Παράλληλα το Υπουργικό Συμβούλιο και στη συνέχεια την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ενημερώνει ο πρωθυπουργός  Γιώργος Παπανδρέου για το πακέτο δράσης της επόμενης τετραετίας, ύψους 23 δισ. ευρώ.
Και μιλάει για πρόοδο,για ασφάλεια για έξοδο από την κρίση,για αναδιάρθρωση της χώρας,για το μέλλον της νέας γενιάς !!!και μπλα μπλα  μπλα!Για ποια χώρα μιλάτε κύριε Παπανδρέου,για ποιους νέους;
Εχετε καταλάβει  σε ποιο σημείο βρισκόμαστε;Σε ποια χώρα ζούμε;Κυκλοφοράτε στους δρόμους,μαθαίνετε γι' αυτή την τρομερή έξαρση της εγκληματικότητας;Που θα πάει αυτή η κατάσταση;Σε λίγο και με τους ρυθμούς που καλπάζει η ανεργία θα τρώει ο ένας τον άλλον και κανένας δεν θα μπορεί να εγγυηθεί ούτε τη δικιά σας ζωή.Πρόσφατο παράδειγμα ο Λοβέρδος χτες το βράδυ.Ακόμα και στη ζούγκλα υπάρχει μία τάξη,έστω κι αν ο νόμος του ισχυρού είναι απαράβατος!Εδώ υπάρχει ένα ξέφραγο αμπέλι,ένας γύρος του θανάτου,ανά πάσα στιγμή δεν κινδυνεύει μόνο η περιουσία μας αλλά η ίδια η ζωή μας.
Μπουχτίσαμε από λόγια και διαπιστώσεις,κάντε κάτι ουσιαστικό επιτέλους!                                                                                  ΠΗΓΗ:zeidoron.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: