ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ο εφιάλτης του George Soros μόλις άρχισε για τους Αιγύπτιους



Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους ακόμη δηλώνουν υποκριτικά έκπληξη, με όσα επαναστατικά εξελίχθηκαν αυτό το διάστημα στον αραβικό κόσμο. Όμως όλοι όσοι γνωρίζουν τα παιχνίδια των ΜΚΟ της Δύσης, που ο μοναδικός τους σκοπός είναι το δέσιμο του πλανήτη στο άρμα των δυτικών ιμπεριαλιστικών συμφερόντων, μπορούν πολύ εύκολα να καταλάβουν το ποιοι είναι αυτοί που έβαλαν το χεράκι τους στις εξεγέρσεις που έβαλαν φωτιά  στη Β. Αφρική, στην Αραβία, και στο Ιράν.
Την ώρα που η οργάνωση Movements.org συντονίζει τις στρατιές των νέων που θα γίνουν κρέας για τα κανόνια στους δρόμους του Μπαχρέιν, της Λιβύης, και αλλού, οι επιχειρηματίες σπόνσορες τους, και οι εταίροι τους στο αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ, προσπαθούν να πείσουν μέσω των συμβατικών ΜΜΕ, ότι δήθεν πιάστηκαν εξ απήνης.
Πρόσφατα, η New York Times δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Η Αμερική σπεύδει να ζυγίσει τον  ElBaradei», με το οποίο αφήνει να υπονοηθεί ότι ο  Mohamed ElBaradei μπορεί να αποτελεί εμπόδιο στα αμερικανικά και ισραηλινά συμφέροντα στη Μέση Ανατολή. Η περιφρόνηση της νοημοσύνης του αναγνωστικού κοινού αποκαλύπτεται, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Mohamed ElBaradei είναι έμπιστο μέλος του αμερικανικού think-tank,  International Crisis Group (ICG), μαζί με τους George Soros, Zbigniew Brzezinski, Richard Armitage, και Kenneth Aldelman. Το άρθρο μάλιστα αναδημοσιεύθηκε και από το MSNBC, του οποίου η Mika Brzezinski, κόρη του Zbigniew, καθημερινά παριστάνει την αδαή όσον αφορά στη πραγματική φύση των εξεγέρσεων, και στο γεγονός ότι ο πατέρας της είναι από αυτούς που τις έχουν ενορχηστρώσει. Το δε MSNBC παρεμπιπτόντως, αποτελεί επιχειρηματικό χορηγό της Movements.org.

Επιπλέον των ανωτέρω, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κάποια σημαίνοντα μέλη του ICG, όπως ο Richard Armitage και ο  Kenneth Adelman έχουν συνυπογράψει το ακροδεξιό Project for a New American Century, και είναι από τους ιθύνοντες νόες του πλασματικού «πολέμου εναντίον του τρόμου». Σήμερα παριστάνουν τους φοβισμένους, κινδυνολογώντας σε σχέση με τις ταραχές που οι ίδιοι σχεδίασαν, οργάνωσαν, και χρηματοδότησαν μέσω του National Endowment for Democracy (NED) και του Freedom House.
Αν και πολλοί παρατηρητές θεωρούν πως η διάλυση του κοινοβουλίου και η αναστολή του Συντάγματος από πλευράς του αιγυπτιακού στρατού, πλήττουν τους διαδηλωτές, στη πραγματικότητα αυτό είναι ακριβώς ότι ζητούσαν τα πλήθη του ElBaradei, σύμφωνα με το χρηματοδοτούμενο από το National Endowment for Democracy πρότζεκτ, για τη «Δημοκρατία στη Μέση Ανατολή». Το γεγονός ότι το μέλος της ICG George Soros, χρηματοδοτεί οργανώσεις που έχουν υποβάλλει σχέδια για το νέο αιγυπτιακό Σύνταγμα, είναι ιδιαίτερα προσβλητικό για την αυτοκυριαρχία της Αιγύπτου ως αυτόνομο κράτος.

Όπως έχει προκύψει, το νέο αιγυπτιακό Σύνταγμα έχει ήδη σχεδιαστεί, όχι από το λαό της χώρας, αλλά από τους υποστηριζόμενους από τις ΗΠΑ διαδηλωτές, που κατάφεραν να ανατρέψουν τον Μουμπάρακ. Το πρακτορείο Reuters μετέφερε την άποψη ενός Αιγύπτιου δικαστή (αντιπολιτευόμενου) που κρυβόταν στο Κουβέιτ μέχρι την αποχώρηση του Μουμπάρακ, και  οποίος αναφέρει ότι διάφορες κοινωνικές οργανώσεις έχουν ήδη ετοιμάσει και υποβάλλει αρκετά σχέδια για ένα νέο Σύνταγμα, και ότι αυτό θα είναι τελικά έτοιμο το πολύ σε ένα μήνα.
Αυτές οι κοινωνικές οργανώσεις συμπεριλαμβάνουν το Αραβικό Δίκτυο για Πληροφορίες  επί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που χρηματοδοτείται φανερά από το  Open Society Institute του George Soros, και την Αιγυπτιακή Οργάνωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που χρηματοδοτείται από το νεοσυντηρητικό αμερικανικό National Endowment for Democracy. Έτσι, ενώ το International Crisis Group καθορίζει τη στρατηγική, και ο ElBaradei ηγείται του όχλου των διαδηλωτών στους δρόμους, το δαιδαλώδες δίκτυο των διάφορων ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Soros, είναι αυτό που  κανονίζει τις τελικές λεπτομέρειες στο έδαφος.
Σε συνδυασμό με την πρόσφατη αμερικανική δέσμευση να χρηματοδοτηθούν φανερά οι αντιπολιτευτικές ομάδες της Αιγύπτου, εν όψει των εκλογών, είναι πολύ δύσκολο να δούμε κάτι διαφορετικό να προκύπτει από αυτή τη μετάβαση εξουσίας στο Κάιρο, παρά μια ακόμη τυραννία που θα στηρίζεται από τους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης. Το θράσος, αλλά και το μέγεθος των δραστηριοτήτων αυτών των ανθρώπων στη Μέση Ανατολή, στη Βόρειο Αφρική, και τώρα και στο Ιράν, είναι τόσο μεγάλης κλίμακας, που είναι ασφαλές να πούμε ότι σίγουρα πρόκειται για την απαρχή μιας από καιρό προσχεδιασμένης πλήρους ανακατάταξης του κόσμου.
Η αδυναμία της κοινής γνώμης να αντιληφθεί το τι πραγματικά συμβαίνει στην Αίγυπτο, απλά αποθρασύνει κι άλλο τους «παγκοσμιοποιητές», έτσι ώστε να προχωρήσουν  στην επόμενη φάση των σχεδίων τους για απόλυτη κυριαρχία. Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει τι του ετοιμάζουν, και να αποκαλύψει τα παραμύθια που του σερβίρουν. Πρόκειται στην ουσία για μια νέα αποικιοκρατία που έχει αντικαταστήσει τους στρατούς εισβολής με ορδές παραπλανημένων ακτιβιστών, στηριζόμενων από τις ΗΠΑ. Όλοι θα πρέπει να αναγνωρίσουν ότι οι νεοσυντηρητικοί, και οι  τύποι σαν τον George Soros, εργάζονται συντονισμένα προκειμένου να επιφέρουν τη «νέα παγκόσμια τάξη»,  που θα κυβερνά τον πλανήτη.
S.A.-Activist Post
http://www.activistpost.com/2011/02/george-soros-egypts-new-constitution.html
ΠΗΓΗ:www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: