ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Περικλής Γιαννόπουλος - Επίκαιρος όσο ποτέ!


Κάτω η Ελλάς των: ΨΗΦΩΝ, των ΜΙΣΘΩΝ, των ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΩΝ και των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

Αυτή είναι η Τωρινή Ελλάς, καταχρεωκοπημένη πνευματικώς από την πρώτην της ημέραν. Καταχρεωκοπημένη πραγματικώς. Με Κράτος γνήσιον, ληστρικότατον, Τσουλήν. 
Στριφογυρίζουσα αδιεξόδως εις τα ίδια καμώματα και τα ίδια ψεύματα, των πρώτων ημερών  αδυνατούσα να σταθή εις τα πόδια της, αδυνατούσα να δημιουργήση το παραμικρόν Εθνικόν, ναρκώνουσα και καταπνίγουσα την Τιτάνειον δύναμιν του Ελληνικού Ατόμου, καταδολοφονούσα και καταατιμάζουσα, καθ' όλα τα σημεία του Ελληνισμού, επί ένα ήδη αιώνα, με τους Προξένους της, καταληστεύουσα αυτόν, δένουσα τα χέρια του και κρατούσα σφικτά αυτόν, εις τα πανταχόθεν αντί υψηλών Αριστοκρατών φορτωμένων με την Πατρικήν Δόξαν του Πυρός και την ιδίαν δόξαν Πνεύματος και Ευγενείας - Τραμπουκογαλάντιδων και τέλος των απογόνων αυτών και των διαδό και τρισχειρότερον και συνολικότερον όλων, η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.
Αυτή, αμυδρώς, είναι η Τωρινή σας Ελλάς. Και θα ήτο ανεξήγητον θαύμα, πώς είναι δυνατόν να υπάρχη το τερατώδες αυτό κατασκεύασμα, εάν δεν το εστήριζεν η Ιερά Συμμαχία των Μεγάλων Κοκοδείλων, η υποκύψασα εις την ηθικήν πίεσιν των Λαών και αναγκασθείσα να κυρώση τηνΕλευθερίαν και δημιουργήση Έθνος Ανεξάρτητον.***

Το βιβλίο του (του Περικλή Γιαννόπουλου) καθορίζει τον Έλληνα που ξέρει να το διαβάσει... Μπορεί να τον είπαν τρελλό, εκείνον που το έγραψε, κι όμως είναι πιο σωστός και γνωστικός από κάθε Έλληνα σημερινό. Η "φρονιμάδα" είναι των πολλών αυτή που μας έφαγε και μας τρώει. Την "τρέλλα" θέλω, αυτή με καθαρίζει από τα τρις βαριά και βρώμια κατακαθίσματα που αφήνει μέσα μου περνώντας η συγκαιρινή, η ταπεινωμένη ζωή, που με φαρμακώνει. Η τρέλλα έχει μάτια και βλέπει. Η φρονιμάδα είναι τύφλα. Τρελλοί ήταν οι προφήτες και γνωστικά τα ξεπεσμένα πλήθη. 
Ίωνας Δραγούμης


Από το βιβλίο του Περικλή Γιαννόπουλου "Ξενομανία, Νέον Πνεύμα, προς την Ελληνικήν Αναγέννησιν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: