ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΖΗΤΩ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΖΗΤΩ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...

Οι ακόλουθες πληροφορίες είναι από το thebest.gr 

Τέκνον δημοτικής συμβούλου στο Ψυχικό είναι ο ένας εκ των συλληφθέντων τρομοκρατών...

Η mother του συλληφθέντα που πιάστηκε στα πράσα αρματωμένος σαν αστακός και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα για τη συμμετοχή του στην οργάνωση οι "Πυρήνες της Φωτιάς", είναι εν ενεργεία δημοτική σύμβουλος στο δήμο του Νέου Ψυχικού. Πολιτεύτηκε με το συνδυασμό της Νάντιας Σουμπασάκη, συζύγου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Η mother μετέχει στο συνδυασμό "Ενεργοί πολίτες" που στις τελευταίες εκλογές κέρδισε το 16% των δημοτών του Νέου Ψυχικού.... Η δε σύζυγος του κ. Παπαδημούλη που ηγείται αυτής της κίνησης έχει παρουσία στα δημοτικά δρώμενα από το 1982.

Μα πως γίνεται και πάντα πίσω από τους αναρχοναζί κρύβεται το ΣΥΡΙΖΑ; Μία με το τέκνον Βούτση που λήστευε τράπεζες, μία τώρα με το "παιδί" από το Ψυχικό του οποίου η mother είναι δημοτική σύμβουλος συνδυασμού του ΣΥΡΙΖΑ..
Κατά τα άλλα ακόμα το ΣΥΡΙΖΑ είναι νόμιμο κόμμα και να δούμε εάν και πάλι θα το χαϊδέψουν χωρίς να αναφέρουν τίποτα... Μα τι διερωτώμαι τώρα έ;                                               ΠΗΓΗ:ygro-pyr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: