ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ποιος έχασε τους αδένες για να τους βρούνε οι κότες και οι μακάκες...



Δύο συμπεράσματα βγαίνουν από τα σχόλια των γελοίων στο indymedia σχετικά με τη σύλληψη των υπόπτων για τρομοκρατικές επιθέσεις:

1. Το πόσο κότες είναι οι δήθεν "αναρχικοί" του κώλου... μιας και όταν τα βρούνε σκούρα επικαλούνται "όσα ορίζει η νομοθεσία", περιμένουν να τους συμπεριφερθούν "επίσημα" και εκλιπαρούν να δούνε τους συνηγόρους τους... καλά ρε καραγιόζηδες ένας άντρας δεν υπάρχει ανάμεσά σας να βγει να πει: "Ναι ρε μαλάκες εγώ έκανα ότι έκανα γιατί δεν γουστάρω τη δημοκρατία σας";
Αλλά ποιος έχασε τα αρχ@@@ να τα βρείτε εσείς;

2. Το πόσο μακάκες (αν δεν είναι εσκεμένο) είναι οι υπεύθυνοι του Πολυτεχνείου που τους έχουν "δώσει τα κλειδιά" και μπαινοβγαίνουν ότι ώρα γουστάρουν!!! Είναι δυνατόν να αποφασίζουν στο άρπα κόλα οι αναρχοπαπάρες να κάνουν συνέλευση στο Πολυτεχνείο την Κυριακή το βράδυ; Καλά δικό τους είναι το κτήριο; Υπεύθυνοι δεν υπάρχουν σ αυτό το κολοκράτος να πούνε στον Πρύτανη: "Έλα εδώ ρε ανεύθυνε, πως επιτρέπεις και μπαινοβγαίνουν αυτοί ότι ώρα γουστάρουν χωρίς να έχουν καμία σχέση με την εκπαιδευτική διαδικασία"

Αλλά είπαμε:

Ποιος έχασε τ' αρχιδ@@ να τα βρούνε οι κότες και οι μαλάκ@@...

Δεν υπάρχουν σχόλια: