ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ

Έχοντας σώας τας φρένας τελικά μπορώ να ομολογήσω,ότι από όλους αυτούς τους ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ που μας κυβερνούν προτιμώ τον ΜΕΤΑΞΑ η τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. Τελικά αυτοί ΑΓΑΠΗΣΑΝ τον ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ,αγάπησαν τον ΕΛΛΗΝΑ,αγάπησαν την ΕΛΛΑΔΑ.

Το έχω ξαναγράψει, δεν είναι δυνατόν να φτιάχνει ο ΜΕΤΑΞΑΣ την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ το 1936 και να έρχεται ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ Γιώργος Α.Παπανδρέου,ο οποίος θα μείνει στην ιστορία σαν ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ και να την ΚΑΤΑΡΓΕΙ.

Δεν είναι δυνατόν ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ να χαρίζει τα χρέη στους αγρότες και να έρχεται ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ και να στέλνει όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ.

Γιατί ο μεν ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ τελικά άφησε την ΕΛΛΑΔΑ χωρίς να χρωστάει ούτε ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ και ο ίδιος πέθανε στη ψάθα,ο δε Γιωργάκης είδε τον πατέρα του να καταχρεώνει την ΕΛΛΑΔΑ με τα συνεχόμενα δάνεια,είδε τον Σημίτη να συμπληρώνει την καταστροφή με το χρηματιστήριο και τον ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ο ίδιος δε ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ και δεν ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ (14),ΥΠΟΥΡΓΟΣ ων σε όλες τις ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ του ΠΑΣΟΚ,και έρχεται τώρα ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ να δολοφονήσει την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΜΥΝΑ των εργαζομένων που ακούει στο όνομα ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.

Όλα αυτά δε για να γίνει ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.Να τον ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ του.
Εγώ πάντως ΠΡΟΤΙΜΩ τους ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ                                                                                                                                          ΠΗΓΗ:dexiextrem.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: