ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας περίεργης κατάστασης περί τα οικονομικά της χώρας με αποτέλεσμα να επικρατεί παντού μια γενική κατήφεια , απογοήτευση και ένα αίσθημα κακομοιριάς που αμφιβάλλω αν κατά τη διάρκεια της μισητής ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, επικρατούσε κάτι αντίστοιχο, διότι.....
υπήρχε η ελπίδα της απελευθέρωσης!

Όπου και αν πας, δεν ακούς τίποτα άλλο παρά για «μέτρα», μειώσεις αποδοχών, φόρους, ειδικές εισφορές, κλείσιμο καταστημάτων, και τα καθέκαστα.

Αυτό είχε ως συνέπεια να μας κόψουν το χαμόγελο και να βλέπουμε γύρω μας πρόσωπα «μουτρωμένα», και σχεδόν απελπισμένα διότι κανείς δεν γνωρίζει τι «τεύξεται η επιούσα», το μέλλον των παιδιών μας και στο τέλος η ίδια η χώρα μας που έγραψε χρυσές σελίδες δόξας. Και ήταν τότε που μας θαύμαζαν και δεν γινόμαστε επαίτες των χρημάτων τους για να επιβιώσουμε.

Είχαμε και λαμπρούς πολιτικούς, που πίστευαν στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ. Και αντέξαμε πολέμους, κακουχίες, φτώχεια και δυστυχία και επιζήσαμε .

Δυστυχώς όμως μας έτυχε στις μέρες μας να έχουμε τον Γιωργάκη, τον Πεταλωτή, τον Παπακωνσταντίνου, τον Ραγκούση και τον Πάγκαλο και όλη αυτή την ομάδα που μας υποσχέθηκαν ότι θα μας σώσουν και στο τέλος μας έβαλαν στο στόμα όχι μόνο ενός λύκου αλλά πολλών μαζί και φαντάζομαι αυτό το αλητήριο κάθαρμα , τον ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, να χαμογελά σαρδόνια, βλέποντας ότι αυτό που ήθελε να πετύχει, το κατάφερε με τα ευρουλάκια της ΜΕΡΚΕΛ και των απογόνων της ναζιστικής Γερμανίας, που από τη στιγμή που ενοποιήθηκε προσπαθεί να καθυποτάξει όλη την Ευρώπη.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ, μόνο αν αντισταθούμε και τους γράψουμε εκεί που πρέπει. Μην περιμένετε από τους πολιτικούς να μας σώσουν διότι δεν μπορούν οι άνθρωποι να καταλάβουν τι θα πει φτώχεια, πείνα και δυστυχία, διότι δεν γνωρίζουν την έννοια αυτών των λέξεων. Είναι κολλημένοι στην εξουσία και ότι αυτό συνεπάγεται και προσπαθούν να δημιουργήσουν απογόνους για να κυβερνήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Πουθενά στον κόσμο όλο δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο τρεις οικογένειες (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) να κυβερνούν αυτό το τόπο από το 1955 και μετά, με μια διακοπή 7 ετών λόγω της στρατιωτικής διακυβέρνησης και του ΣΗΜΙΤΗ που με τερτίπια, που τώρα αποκαλύπτονται, μας έβαλε στην ΕΥΡΩΖΩΝΗ, με τα γνωστά επακόλουθα που όλοι τώρα τα βιώνουμε. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΖΑΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ.

Γι αυτό και μας έφθασαν εκεί που είμαστε και μας περιμένουν δυστυχώς και χειρότερα. Και ενώ μας δόθηκε πριν λίγο καιρό η ευκαιρία να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν τους θέλουμε, οι περισσότεροι τους επιβραβεύσαμε είτε με τη ψήφο μας είτε με την αποχή μας από την ψηφοφορία.

Γι αυτό και μόνο πρέπει να ξυπνήσουμε και άλλη φορά που θα είναι σύντομα.
ΕΛΛΗΝΑΣ                                                                                                                                              ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: