ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος.


Είμαι ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ που η μοίρα με έχει ορίσει να πολεμάω πάντοτε ΠΕΡΙ-ΑΝΔΡΩΝ. Ασπάζομαι την ευλογία του πατρός μου να συνεχίζω δίχως τίποτα να μπορεί να με σταματά και σας τραγουδώ τον όρκο μου μέσα από ένα κοχύλι:




"Όταν ύστερα από αμέτρητες προσωπικές θυσίες, οι γύρω μου αδιαφορούν ώστε να πράξουν την δική τους, τότε αναλαμβάνω και πάλι την υποχρέωση να θυσιαστώ για μια ακόμη φορά!".



Έχετε αυτό στο νου σας ως σκοπό ζωής, διότι πάνω κι απ΄ την γενναιότητα, είναι το πείσμα που θα μας ωθήσει στην Νίκη. Οι μεγάλοι φιλόσοφοι των δύο τελευταίων αιώνων μίλησαν για "τη δύναμη της θελήσεως", για την ισχύ που μπορεί ν΄ απορρεύσει από μία τεράστια βούληση. Στον αιώνα που έρχεται ας κάνουμε πράξη, εμείς ξεχωριστά, την δικιά μας φιλοσοφία:




"Την θέληση της Δυνάμεως". Μια βούληση τρομακτική που θα εκρεύσει απ΄ τ΄ ατσάλινα κορμιά μας, την σιδηρά μας ψυχή και τα τείχη του πνεύματος μας. Μια θέληση όχι ως προσπάθεια, αλλά φυσική απόρροια της συμπαγούς μας δυνάμεως που δεν θα μπορεί να εκτονωθεί πουθενά αλλού πέρα απ΄ τον Αγώνα.



Η Δύναμης έγκειται στην Νεότητα. Η Νεότης οφείλει να είναι Δυνατή Και Δυνατοί είναι μόνον εκείνοι που ξεπερνούν την ανωνυμία μέσα από την δράση. Ευχαριστήστε τους εχθρούς που μας το ανεγνώρισαν διώκοντας μας. Και στη συνέχεια πολεμήστε τους. Πολεμήστε τους λυσσαλέα διότι...ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.



Φθάνει μια μέρα που οι προσωπικές περγαμηνές, η συλλογική ιστορία και προπάντων η Πίστης θα ξεπηδήσουν και πάλι οι αξίες απ΄ τα βάθη των αιώνων για ν΄ αποκτήσουν την ΝΕΜΕΣΙ.



Το κεφάλι της Μέδουσας βρίσκεται στην αιχμή, στην κόψη του σπαθιού σας, την ιερή. Τολμήστε λοιπόν ως ο νέος Περσέας! Υποσημειώνω τέλος με το μήνυμά μου προς όλους τους συντρόφους την εξής διαβεβαίωση:



"Το να είναι κανείς πραγματικός Εθνικοσοσιαλιστής, αυτό είναι το σπουδαιότερο αγαθό που μπορεί να κερδίσει Λευκός άνθρωπος. Το να είναι δε πραγματικός Έλλην, αυτό είναι το σπουδαιότερο αγαθό που μπορεί ν΄ αποκτήση ο ανώτερος Εθνικοσοσιαλιστής!



ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ




ΠΗΓΗ:leyteriastonperiandro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: