ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


Τα βασικότερα σημεία της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012, στο Αιγάλεω, και το VIDEO της ομιλίας.
-Οι  Ανεξάρτητοι Έλληνες πήγαμε παντού, σε όλη την Ελλάδα, κοιτάξαμε τους Έλληνες στα μάτια. Στις 6 Μαΐου τελειώσαμε την μεταπολίτευση. Στις 18 Ιουνίου θα ελευθερώσουμε την πατρίδα από τους τοκογλύφους οι οποίοι σκλάβωσαν τη χώρα. Θα ενωθούμε για να απελευθερώσουμε την πατρίδα όλοι μαζί.  
-Στις  17 Ιουνίου θα κάνουμε την ανατροπή. Οι Έλληνες δεν θα ξαναγεμίσουμε τις φάμπρικες της Γερμανίας. Δεν θα εγκαταλείψουμε την πατρίδα. Θα κάτσουμε εδώ και θα αγωνιστούμε. Θα φτιάξουμε ξανά μια περήφανη Ελλάδα. Θα εργαστούμε για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και όχι για τους τραπεζίτες. 
-Την Κυριακή καλούμε  όλους τους Έλληνες να σβήσουν τον φόβο. Την Κυριακή το πρωί θα πάμε σε όλες τις εκκλησιές θα κοιτάξουμε την Παναγιά στα μάτια και  θα τους νικήσουμε. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι το χθες, εμείς είμαστε το αύριο του Ελληνικού λαού.
-Τα πολιτικά κόμματα του χθες εγκατέλειψαν τις αρχές και τις αξίες τους και κράτησαν μόνο τις ταμπέλες. Όλοι μαζί ενώθηκαν κάτω από τις μαύρες σακούλες της «Ζήμενς». Θα πρέπει να ξέρουν ότι κανείς δεν θα γλιτώσει. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν κάνουν συμφωνία με κανέναν. Κάνουμε συμφωνία μόνο με τον Ελληνικό λαό. 
-Την Κυριακή δεν μπαίνουν ψευτοδιλήμματα. Είμαστε στο ευρώ και θα παραμείνουμε στο ευρώ.  Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας βγάλει. 
-Το δίλλημα αυτών των εκλογών είναι αν θα παραδοθούμε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων . Αν θα παραδοθούμε στο Αγγλικό Δίκαιο ή αν θα προστατεύσουμε την Ελληνική οικογένεια. Τους απαντάμε ότι θα προστατεύσουμε την Ελληνική οικογένεια. 
-Μας εκφοβίζουν και μας παραπλανούν ότι μας πληρώνουν μισθούς και συντάξεις. Είναι ψέμα. Ούτε ευρώ δεν πάει για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις από τα δάνεια της Τρόϊκας. Οι  μισθοί και οι συντάξεις πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο. 
-Την Δευτέρα θα καταργήσουμε κάθε ασυλία για υπουργούς και βουλευτές. Όλοι οι Έλληνες θα είναι το ίδιο. 
-Θα επιδιώξουμε να γίνει κυβέρνηση που θα καταργήσει τα μνημόνια της υποδούλωσης.
-Η μείωση των μισθών και των συντάξεων γίνεται μόνο και μόνο για να εξαθλιώσουν τον Ελληνικό λαό και να τον οδηγήσουν στο να παραδώσει την εθνική κυριαρχία και τον πλούτο του. Αυτό θα πρέπει να το ξεχάσουν για πάντα. 
-Μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατέθεσαν πρόγραμμα που θα βγάλει την Ελλάδα από το τούνελ. 
-Είμαστε το μόνο πατριωτικό, αστικό, λαϊκό κίνημα που δεν έχει σπόνσορες. Δεν βάλαμε την υπογραφή μας στην παράδοση του Ελληνικού λαού, και ούτε θα το κάνουμε ποτέ. Δεν θα γίνουμε ποτέ καθεστωτικό κόμμα. Μέσα σε λίγους μήνες από την δημιουργία του κινήματος καταφέραμε να τους τρομάξουμε.
-Οι Έλληνες είμαστε δυνατοί και ώριμοι να πάρουμε πίσω την Ελλάδα. Η Ελλάδα ανήκει μόνο στους Έλληνες. Η Ελλάδα θα  κατοικηθεί μόνο από Έλληνες. Μην νομίζουν κάποιοι ότι στο όνομα της συναίνεσης θα διαπραγματευτούμε το όνομα της Μακεδονίας ή το θέμα της λαθρομετανάστευσης ή τον φυσικό μας πλούτο. 
-Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα είμαστε όλοι μαζί στο συνέδριο για να φτιάξουμε το μεγαλύτερο πατριωτικό, αστικό , λαϊκό κίνημα. 
 

Παραπλανημένοι (Από ποιον άραγε;)

Παραπλανημένοι (Από ποιον άραγε;)
Ο άναξ ού το μαντείον εστί το εν Δελφοίς
ούτε λέγει ούτε κρύπτει αλλά σημαίνει
Ηράκλειτος

Πολύς λόγος γίνεται στα ελλαδικά και τα διεθνή ΜΜΕ περί της άγνοιας των πολιτών που ψήφισαν «Χρυσή Αυγή» παραπλανημένοι για το πραγματικό της πρόσωπο, που σύμφωνα με αυτά είναι φασιστικό, ναζιστικό, εγκληματικό, απεχθές, απωθητικό και απορριπτέο. Η «Χρυσή Αυγή», όπως η ίδια ισχυρίζεται, ασπάζεται την ιδεολογία του εθνοκοινωνισμού και διατείνεται ανοικτά ότι μία εθνικιστική διακυβέρνηση θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση η οποία κατ’ αυτήν αποτελεί την απόληξη μιας μακράς εθνοφυλετικής διάβρωσης, ενώ αντικρούει τα περί φασισμού και ναζισμού με το (όντως ισχυρό) επιχείρημα της αντίστασης που προέβαλε το εθνικιστικό καθεστώς του Ιωάννη Μεταξά κατά των δυνάμεων του ιταλικού φασισμού (Αλβανικό έπος του ’40) και του γερμανικού ναζισμού (οχυρά Ρούπελ της γραμμής Μεταξά). Παράλληλα δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να υπενθυμίζει ότι η συγκρουσιακή της πορεία είναι αποτέλεσμα της ανυπαρξίας του κράτους εκεί όπου τοπικά και χρονικά έπρεπε να υπάρχει για να υπερασπισθεί και να φροντίσει τους πολίτες του. Ως εκ τούτου η απήχηση την οποία έχει σε χειμαζόμενα κοινωνικά στρώματα από την εγκληματικότητα και την ανεργία που συνοδεύουν τον κατακλυσμό της χώρας από τους λαθρομετανάστες, δεν θα έπρεπε να ξενίζει τους παροικούντες στα ΜΜΕ. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν ο φόβος της παντελούς κατάρρευσης της εννόμου τάξεως στρέφει μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε αναζήτηση οργανωμένων εναλλακτικών μορφών αυτοπροστασίας για την διασφάλιση της επιβίωσής του και ουδείς μπορεί να ψέξει τους αγωνιούντες πολίτες για την έλλειψη διάθεσης να επιδοθούν στην πολυτέλεια της πολιτικής κριτικής ιδεολογιών του μεσοπολέμου.
Ούτως ή άλλως οι εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 θα καταδείξουν αν οι πολίτες που ψήφισαν «Χρυσή Αυγή» την 6η Μαΐου 2012 υπήρξαν όντως παραπλανημένοι ή το έπραξαν ασπαζόμενοι ενσυνείδητα, αν όχι την ιδεολογία της, τις αρχές της, τον ακτιβισμό της, και τις πράξεις της.
Πάντως η ενδεχόμενη είσοδός της στη Βουλή δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από τα ΜΜΕ ως υπέρμετρη απειλή κατά της «δημοκρατίας», δεδομένου ότι παρόμοιες απόψεις περί ανατροπής του υπάρχοντος αστικού καθεστώτος έχουν κατ’ επανάληψη εκφραστεί, υπό το πρίσμα μιας αριστερόστροφης πολιτικής οπτικής, τόσο από το ΚΚΕ όσο και από τα λοιπά κομμουνιστικά γκρουπούσκουλα τα οποία αποτελούν κάποιες από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, κόμματα που ψηφίζονται από σωρεία (παραπλανημένων και αυτών;) πολιτών, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει κινδυνεύσει η «δημοκρατία» μας.
Το πρόβλημά μας δεν είναι η αστική «δημοκρατία» μας αλλά η κατάντια της, όπως και η κατάντια των συστημικών ΜΜΕ τα οποία συνέβαλαν με τον τρόπο τους στον ευτελισμό της χώρας μας τον οποίο όλοι βιώνουμε. Και που οφείλουμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και τις δικές του επιλογές, να την βοηθήσουμε να αναταχθεί, πριν να είναι όντως αργά.
Χρίστος  Γούδης
(Λαϊκός  Παρατηρητής)                                                                                                                          ΠΗΓΗ:www.xryshaygh.com

3 ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ


Σκοπιανή εφημερίδα«Βέτσερ»: Φτιαχτό κράτος η Ελλάδα, όπου να’ ναι θα διαλυθεί»


«Χωρίς τους νεοφασίστες δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα! Και μέσα στο πνεύμα αυτό του νεοφασισμού έχουν γαλουχήσει τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο! Συνέπεια όλων αυτών είναι η Αθήνα να απαιτεί την αλλαγή  της ονομασίας της ‘Μακεδονίας’!»

Ιούνιος 12, 2012. Εφημερίδα 'Βέτσερ'.

Για πρώτη φορά παγκοσμίως η Ελλάδα ιδρύθηκε το 1821 ως ένα ενιαίο και ομοιόμορφο έθνος – κράτος, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι οι Χριστιανοί ήταν Έλληνες και όχι ότι οι εθνικά Έλληνες συγκροτούσαν την ομογένεια!

Από το παράδοξο αυτό, στην Ελλάδα, υπάρχουν μόνο Έλληνες, παρά το γεγονός ότι οι δεν είναι όλοι ...Έλληνες, γράφει ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Σλαβικού Συνέδριου, που θέλει να αυτοαποκαλείται  με την ελληνική ονομασία  ως ‘Μακεδόνας’.

« Η Ελλάδα έχει ενδοιασμούς σχετικά με την ταυτότητά μας και ανησυχεί για αυτήν. Σύμφωνα με τα ιστορικά γεγονότα που παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Συνεδρίου των Σλάβων καταγόμενων από τα Σκόπια, Τοντόρ Πετρόφ, η Ελλάδα ανοίγει ένα εθνικό ζήτημα ενώ για την ίδια, η κατάσταση έχει τελειώσει οριστικά στο παρελθόν, αφού στην Ελλάδα υπάρχουν μόνον Έλληνες – Γραικοί χωρίς εθνικότητα, μιας ονομασίας  που είναι συνώνυμης του Χριστιανού.

» Στην Ελλάδα υπήρχαν άνθρωποι που εξυπηρετούσαν μόνο την κατάσταση και τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων της Αγγλίας, Γαλλίας, Γερμανίας και της Ρωσίας.

Όπου να’ ναι η Ελλάδα θα διαλυθεί

» Στην Ελλάδα δημιουργήθηκε  μια κατ’ επάγγελμα γενοκτονία και βίαιων διώξεων έναντι των αυτοχθόνων πληθυσμών στα εδάφη που κατέκτησε» , ισχυρίζεται ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Σλαβικού Συνεδρίου, του Καταγόμενου από τα Σκόπια, Τόντορ Πετρόφ. Αυτό το ιστορικό γεγονός εξηγεί και την απουσία του ελληνικού λαού- (...δεν υπάρχει, δηλαδή, ελληνικός λαός)

«Από  την απουσία πλειοψηφίας και ομοιογένειας ενός έθνους, οι υπεύθυνοι της χάραξης της νέας Ελλάδας στο άρθρο ένα του πρώτου Συντάγματος της Ελλάδας το 1827, έγραψαν: ‘Έλληνας είναι ο κάθε Χριστιανός ο οποίος ζει στην Ελλάδα’. Από αυτό σημαίνει ότι όποιος δεν ήταν χριστιανός δεν ήταν Έλληνας! (ανεξάρτητα από την εθνοτική καταγωγή του), δεν ήταν Έλληνες και δεν ανήκε στην εθνική ελληνική ομάδα!  Ή απλούστερα: Στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο Έλληνες! Κι αν ανοίξει  το εθνικό ζήτημα, όπως γίνεται σήμερα στα Σκόπια, και η ημέρα αυτή  έρχεται, τότε η χώρα θα τελειώσει οριστικά με το παρελθόν της, καθώς η κρίση που θα δημιουργηθεί θα είναι αναπόφευκτη από τη  απόφαση αυτή.

» Και η εδαφική διάσπαση είναι αναπόφευκτη επάνω στις εθνοτικές γραμμές κατοχής», εξηγεί ο Τοντόρ Πετρόφ.

Κάνουν γενοκτονία οι Έλληνες

Ο ίδιος, μάλιστα, εξηγεί ότι οι Βαλκανικοί Πόλεμοι όταν ξέσπασαν έγινε γενοκτονία εναντίον του σλαβικού λαού  που ζούσε στα ελληνικά εδάφη (του «μακεδονικού», λέει το πρωτότυπο), μια γενοκτονία που διαρκεί μέχρι σήμερα, στην οποία εξακολουθεί να συναινεί η Αθήνα. Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, οι σλάβοι αντάρτες (του Σλαβικού Μετώπου- τότε δεν είχαν σκεφθεί να νομαστούν «μακεδόνες», ήταν απλά Σλάβοι) μπλέχτηκαν με τα κομμουνιστικά  κόμματα των γειτονικών χωρών- της Ελλάδας, της Σερβίας, της Βουλγαρίας και των δυνάμεων της Μεγάλης Βρετανίας στο νότο για να μην επιτρέψουν την εξουσία στους ελληνο-μοναρχο-φασίστες που μέχρι τότε κυβερνούσε την Ελλάδα χτυπώντας την ιδεολογία όπως αυτής της  ‘Χρυσής Αυγής’.
«Η Χρυσή Αυγή είναι η καρδιά της Ελλάδας»

«Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι νεοφασίστες της Χρυσής Αυγής δεν αποτελούν ένα θαύμα, αλλά έναν επίλογο σε βάρος όλου αυτού του προϊόντος του χρόνου! Η Χρυσή Αυγή είναι η καρδιά της Ελλάδας, η οποία  στην ουσία είναι  νεοφασιστική και αντι-‘μακεδονική’(αντι-σλαβική, δηλαδή).

Στρασβούργο και Βρυξέλλες διακατέχονται από φασιστική ιδεολογία

»Χωρίς τους νεοφασίστες δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα! Και μέσα στο πνεύμα αυτό του νεοφασισμού έχουν γαλουχήσει τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο! Συνέπεια όλων αυτών είναι η Αθήνα να απαιτεί την αλλαγή  της ονομασίας της ‘Μακεδονίας’ ! Αλλά δεν πρόκειται να την σώσει την Ελλάδα  η Ευρώπη, ούτε η ψευδεπίγραφη Ελλάς!», ισχυρίζεται ο συντάκτης, δηλαδή, ο Τοντόρ  Πετρόφ, όπως δημοσιεύεται στην εφημερίδα Βέτσερ των Σκοπίων σήμερα, 12 Ιουνίου 2012.

Οι ρίζες της Ευρώπης κατάγονται από τα Σκόπια

Θα συμπληρώσει ακόμη ότι  όσο δισεκατομμύρια και αν ρίξει η Ελλάδα στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο δεν μπορεί να καταστραφεί η αλήθεια για το μεγάλο ψέμα της ιδεολογίας ότι τάχα «οι ρίζες της Ευρώπης βρίσκονται στην Νέα Ελλάδα», αποκρύβουν, δηλαδή, την αλήθεια ότι  το πραγματικό θεμέλιο της Ευρώπης και της σύγχρονης πολιτιστικής παγκοσμιοποίησης ανήκει στους Σλάβους και στην αρχαία Μακεδονία,  της οποίας είναι απόγονοι…                                                       ΠΗΓΗ:www.eleysis-ellinwn.gr/

ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ... (ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!)...

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ψηλά η σημαία (!) από Κύπριο ήρωα


Η ταβέρνα Αιγαίον βρίσκεται στην οδό Εκτορος στη Λευκωσία. Σερβίρει ολόφρεσκους ελλαδίτικους και κυπριακούς μεζέδες. Αντί για πινακίδα, το κατάστημα έχει μια ελληνική σημαία στην είσοδο. Ο ιδιοκτήτης Βάσσος Φτωχόπουλος είναι ανυποχώρητος Ελληνας. Αρνήθηκε να κατεβάσει την ελληνική σημαία από το κατάστημά του, προκαλώντας έτσι την ακύρωση ενός γεύματος προς τιμήν των υπουργών Αμυνας Ε.Ε. τον Σεπτέμβριο, όταν η Κύπρος θα ασκεί τα καθήκοντα της Προεδρίας. Οπως ανέφερε στο προσωπικό ιστολόγιό του (vasosftohopoullos.wordpress.com), το αίτημα για την υποστολή της σημαίας είχε ως πρόφαση το... πρωτόκολλο: «Την Παρασκευή 1η Ιουνίου με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Ηλιάδης (σ.σ.: Υπουργός Αμυνας της Κύπρου), για να μου αναφέρει δύο σημεία του πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής Ενωσης που αφορούν επισκέψεις σε εστιατόρια. [...] Πρώτο σημείο: Ο χώρος εστίασης δεν μπορεί να έχει άλλες σημαίες παρά εκείνες των 27 χωρών της Ε.Ε. Οταν του ανέφερα ότι μπορώ να συζητήσω το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν τις σημαίες τους έξω στον δρόμο, μπήκε απευθείας στο δεύτερο σημείο του πρωτοκόλλου, το οποίο είναι ακόμη πιο ύπουλο, δηλαδή ότι δεν μπορούν οι υπουργοί να περάσουν από χώρους που περιέχουν βιβλία, φωτογραφίες και αφίσες.

Πολύ ευγενικά του εξήγησα πως την ελληνική σημαία δεν την κατεβάζουμε για κανέναν επίσημο. [...] Τότε ο υπουργός, με μια ξεκάθαρη ατάκα, με έβαλε στη θέση μου, λέγοντάς μου πως, αν τα πράγματα είναι έτσι, το γεύμα ΔΕΝ μπορεί να γίνει στο Αιγαίον και θα πρέπει να ακυρωθεί. Τον ευχαρίστησα και κλείσαμε το τηλέφωνο».


«Πόρτα» σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Φτωχόπουλος ερμηνεύει την εμμονή στο πρωτόκολλο ως ακολούθως: «Τώρα, έξυπνοι άνθρωποι είστε, καταλάβατε τι έχει συμβεί. Κάποιος του σφύριξε πως δεν γίνεται οι Ευρωπαίοι υπουργοί να περάσουν κάτω απ’ την ελληνική σημαία για να μπουν μέσα στο Αιγαίον και μετά ν’ αντικρίσουν φωτογραφίες, βιβλία και αφίσες που τα βάζουν με τον Χριστόφια και με το υπόλοιπο κυπριακό συγκρότημα εξουσίας. Νοείται κιόλας πως ειδικά ο υπουργός των Εγγλέζων ΔΕΝ μπορεί να περάσει κάτω από τη φωτογραφία του Αυξεντίου χωρίς να κάνει εμετό. Ούτε είναι σωστό να υπάρχουν φωτογραφίες της εφημερίδας “Ενωσις” με τον Παπαδόπουλο στο πρωτοσέλιδο να λέει ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν, με το οποίο συμφωνούσαν οι σκατοευρωπαίοι».

Ο πρωταγωνιστής του (παρ' ολίγον) διπλωματικού επεισοδίου θεωρεί ότι η στάση προσώπων και κομμάτων για το σχέδιο Ανάν δεν ήταν καθοριστική μόνο για την κυπριακή υπόθεση αλλά και για το πελατολόγιό του! Δήλωσε στη «δημοκρατία» ότι «στο κατάστημά μου είναι όλοι καλοδεχούμενοι εκτός από εκείνους που στήριξαν με κάθε μέσο το σχέδιο Ανάν. Από τα ελληνικά κόμματα αποτρέπω από το να έρθουν και να φάνε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ανεπιθύμητοι! Η στήριξή τους στο άθλιο σχέδιο Ανάν δεν ξεχνιέται και δεν συγχωρείται. Αν κάτσουν κάποιοι από αυτά τα κόμματα, εγώ θα τους εξυπηρετήσω μεν, αλλά φοβάμαι μήπως προκαλέσουν δυσφορία σε άλλους πελάτες».                                                                                                                                                 ΠΗΓΗ:www.dimokratianews.gr

17 Ιουνίου 2012: Χρυσή Αυγή για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία!

Ευρισκόμεθα ήδη προς το τέλος της δευτέρας προεκλογικής περιόδου. Όλοι ζήσαμε τα όσα έλαβαν χώρα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από κανάλια, φυλλάδες και επαγγελματίες πολιτικούς όλου του φάσματος στην πρώτη προεκλογική περίοδο. Δεν στάθηκαν αρκετοί για να μας σταματήσουν και επιτύχαμε ένα θριαμβευτικό 7%!

Δεν ήταν λίγοι οι εκλεκτοί συναγωνιστές μας, οι οποίοι είχαν την αφέλεια να πιστεύουν ότι μετά από αυτό το ποσοστό θα μας σεβαστούν, θα σεβαστούν την ψήφο του Λαού... Έκαναν λάθος! Τα ίδια και χειρότερα... και πρώτος την αρχή έκανε ο ανώτατος άρχων της χώρας, αποκλείοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τη σύσκεψη των πολιτικών Αρχηγών.

Από την αμέσως επόμενη ημέρα της 6ης Μαΐου κλιμακώθηκε ακόμη εντονότερος ο πόλεμος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με αντικειμενικό σκοπό και στόχο στις ενδεχόμενες δεύτερες εκλογές οι οποίες και τελικά προκηρύχθηκαν, να σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Μάταιος κόπος. Όσες στημένες δημοσκοπήσεις κι αν έδειξαν, όσα συκοφαντικά χολερικά κι αν έγραψαν, δεν μπορούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Ακόμη και η επιστράτευση κάποιων καρικατούρων του παρελθόντος αποδείχθηκε εντελώς ανίσχυρη να πλήξει το Κίνημά μας. Υποτίθεται ότι θα είχαμε ίσες ευκαιρίες, ότι θα είχαμε τις δυνατότητες της ίσης αντιμετώπισης του 7% του Ελληνικού Λαού, το οποίο μας τίμησε με την ψήφο του. Όλα αυτά έγιναν καπνός και κουρνιαχτός, αποδεικνύοντας ότι ζούμε μέσα σε ένα καθεστώς, το οποίο όσο κι αν προσπαθεί να πείσει περί του αντιθέτου απέχει πολύ από το να είναι ένα δίκαιο απέναντι σε όλους πολίτευμα.

Είναι φανερό ότι κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους ίσους... Ποιοι είναι αυτοί; Μα οι επαγγελματίες πολιτικοί, αυτοί που με τρόμο και οδύνη βλέπουν ο Λαός να τιμά με την ψήφο του και να στέλνει στη Βουλή ένα Κίνημα Εθνικιστικό, το οποίο δεν αποτελείται από την συνήθη παρέα των αριστεροδεξιοκεντρώων, αλλά ευρίσκεται εκτός των συντεταγμένων τους.

Ένα γεγονός και η υποκρισία ενός ολόκληρου καθεστώτος

Γνωστά τα όσα συνέβησαν στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και τα οποία θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη. Δεν θα επανέλθω σε αυτά, αλλά θα σταθώ μόνο επισημαίνοντας κάποια κραυγαλέα συμβάντα σχετικά με αυτό.

Την ίδια ώρα που στην Πατρίδα μας ζουν δεκάδες χιλιάδες άστεγοι, την ίδια ώρα κατά την οποία εγκληματίες λαθρομετανάστες δολοφονούν Έλληνες, την ίδια ώρα που το κράτος δεν έχει να δώσει φάρμακα στους καρκινοπαθείς, την ίδια ώρα που έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο λαμβάνει χώρα πορνεία και εμπόριο ναρκωτικών, ναι την ίδια ώρα που γίνονται όλα αυτά, τα παπαγαλάκια του συστήματος είχαν το θράσος να λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με αφορμή το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 αμαύρωσε την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό! Πόσο γελοίο μπορεί να φαντάζει αυτό αλήθεια; Δυστυχώς, όμως, δεν είναι μόνον γελοίο είναι και τραγικό γιατί ένα ολόκληρο Έθνος αφανίζεται και αυτοί το βιολί τους... η Χρυσή Αυγή, η οποία έχει καταστεί η επίμονη ψύχωση ενός ολόκληρου καθεστώτος!

Πως να σχολιάσω άλλωστε την ανακοίνωση του προέδρου της δημοκρατίας και του προέδρου της βουλής για το γεγονός! Όλοι τους, όπως και η ελληνική δικαιοσύνη, είδαν μόνον τον Ηλία Κασιδιάρη δεν είδαν την βουλευτίνα του ΚΚΕ να σηκώνεται πρώτη και να τον κτυπά υποτιμητικά με μία εφημερίδα, αφού προηγουμένως τον είχε καθυβρίσει με τον πλέον χυδαίο τρόπο! Αυτά δεν τα είδε ούτε ο κ. Κάρολος Παπούλιας, ούτε ο κ. Βύρων Πολύδωρας... είδαν μόνον τον Κασιδιάρη!

Όπως δεν είχαν δει ούτε την επίθεση κατά του βουλευτού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Πάτρα, ούτε τις πολλές επιθέσεις κατά υποψηφίων βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε ολόκληρη την Ελλάδα... Όπως αυτή εναντίον δύο γυναικών του Κινήματός μας, υποψηφίων βουλευτών στα Πατήσια, επίθεση βάρβαρη με ράμματα στο κεφάλι και σπασμένα πλευρά...

Εξέδωσαν και ανακοίνωση και ο Πρόεδρος της δημοκρατίας και ο πρόεδρος της βουλής για το γεγονός, το οποίο τους έθιξε την δημοκρατική ευαισθησία, αλλά δεν είχαν και δεν έχουν να πουν μία λέξη για τους Έλληνες οικογενειάρχες, οι οποίοι καθημερινά αυτοκτονούν από την σκλαβιά του Μνημονίου! Για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που σφαγιάζονται από τους λαθρομετανάστες..., για τους καρκινοπαθείς, που δεν έχουν να τους δώσουν φάρμακα! Για όλα αυτά ούτε λέξη!

Ολοκληρωτικός πόλεμος!

Ολοκληρωτικό πόλεμο κήρυξαν τα κανάλια και οι φυλλάδες εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με αφορμή το παραπάνω γεγονός. Πιστεύουν οι βλάκες ότι με το βρώμικο τρόπο της λάσπης και της συκοφαντίας θα σταματήσουν το μήνυμα των καιρών... την εθνική ανάγκη και επιταγή. Σημεία και τέρατα τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν εις βάρος μας από τα ΜΜΕ. Δεν μας προκαλούν καμμία έκπληξη τα έργα και οι ημέρες τους. Δεν περιμέναμε τίποτε άλλο από την κόκκινη χούντα της γενιάς του Πολυτεχνείου, από τους ακόλουθους του Τρίμη του "ιού" της Ελευθεροτυπίας.

Δεχόμαστε στα ίσα την πρόκλησή τους και πάμε για να διεκδικήσουμε την ψήφο του Ελληνικού Λαού στις 17 Ιουνίου ενάντια στην λάσπη τους και δεν τους φοβόμαστε γιατί έχουμε τον Λαό μαζί μας!

Είμαστε το κόμμα του Λαού και της Νεολαίας!

Όλα αυτά τα αισχρά παραμύθια τα οποία διακινεί εναντίον μας η συμμορία των «ενημερωτών» είναι βέβαιο ότι ΔΕΝ θα επιτύχουν τον στόχο τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ηθική και πολιτική εξόντωση του Κινήματός μας. Όλο αυτό το «προοδευτικό» κοπριταριό, το οποίο μας κατηγορεί, δεν έχει ακόμη αντιληφθεί ότι ο Λαός τους έχει πάρει είδηση. Γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι, για ποιον δουλεύουν και από που πληρώνονται... Έχουν νοιώσει σκληρά στο πετσί τους όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες τον σκοτεινό ρόλο που έπαιξαν τα ΜΜΕ όλα αυτά τα χρόνια της κλεφτοκρατίας!

Στο κάτω-κάτω της γραφής ακόμη και αν κάποιοι τους πιστεύουν, δυστυχώς γι' αυτούς, υπάρχουν και πολλοί(440.992 τους μετρήσαμε στις 6 Μαϊου), οι οποίοι δεν τους πιστεύουν, έχουν καταλάβει τι ρόλο παίζουν. Όλοι αυτοί, λοιπόν, που άντεξαν στον πόλεμο της λάσπης και προπαντός η Νεολαία και ο Λαός στέκονται σταθερά στο πλευρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις μικρές ηλικίες το Κίνημα των Εθνικιστών σαρώνει όπως και στις λαϊκές γειτονιές των Αθηνών και στους δήμους της φτωχολογιάς σε ολόκληρη τη χώρα! Θα έπρεπε κάποιος από αυτούς τους πληρωμένους κλέφτες να ήταν στις 6 Ιουνίου του 2012 στην πλατεία του Άη Γιάννη στα Μέγαρα, να έβλεπε τις χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων στην μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση των τελευταίων ετών, που έγινε στην πόλη! Τότε θα καταλάβαινε ότι ποτέ τα ψέματα δεν μπορούν να νικήσουν την Αλήθεια!

Γιατί αγωνιζόμαστε

Όμως, αυτό το οποίο πάνω απ' όλα έχει σημασία για εμάς είναι ότι ο Αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν γίνεται για ψήφους! Δεν γίνεται για να εκλεγούν κάποιοι βουλευτές και να αποκτήσουν προνόμια, είναι Αγώνας Εθνικός για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία και έναν τέτοιο αγώνα δεν μπορούν να την σταματήσουν όση λάσπη και να ρίξουν, όσους αποκλεισμούς και να πραγματοποιήσουν, όσα βρώμικα παιχνίδια και να παίξουν.

Χαρακτηριστικό του ποιοι είμαστε είναι το γεγονός ότι στην δεύτερη προεκλογική περίοδο είχαμε πλήθος μεταγραφών (ποδοσφαιρικού τύπου…) από κόμμα σε κόμμα. Ειδικά στον χώρο της λεγόμενης κεντροδεξιάς είχαμε ανακατατάξεις και κωλοτούμπες τέτοιες, οι οποίες θύμιζαν κυριολεκτικά τσίρκο. Όμως δεν είχαμε ούτε μία, ναι ούτε μία, προσχώρηση στελέχους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε άλλο κόμμα! Αυτό λέει πολλά... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι πρόσωπα, είναι Ιδέα. Δεν είναι αξιώματα, είναι αγώνας θυσίας και αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν οι επαγγελματίες ψεύτες των ΜΜΕ και της κλεπτοκρατίας.

Αγωνιζόμαστε για να υπάρξει επιτέλους στην Πατρίδα μας μια Πολιτεία στην οποία θα υπάρχει Αξιοκρατία. Αγωνιζόμαστε για τα εθνικά θέματα. Ενάντια στην τουρκική απειλή, ενάντια στα αλυτρωτικά ανθελληνικά σχέδια των σκοπιανών, ενάντια στα επεκτατικά σχέδια των Τούρκων στην Θράκη, αγωνιζόμαστε για μια Ελληνική Κύπρο, για ελευθερία στην Βόρεια Ήπειρο. Αγωνιζόμαστε για να φύγουν οι λαθρομετανάστες, χωρίς να λογαριάζουμε εάν μας πούνε «ρατσιστές» οι μισθοφόροι της ανθελληνικής προπαγάνδας. Αγωνιζόμαστε για να δοθεί ένα τέλος στη κόκκινη χούντα, στην ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία της αριστεράς! Στη νέα κυβέρνηση… του βουνού, την οποία θέλουν να κάνουν και κυβέρνηση των Αθηνών!

Ό,τι και να κάνουν δεν θα μας σταματήσουν! Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ                                                                                                                          ΠΗΓΗ:www.xryshaygh.com

Συνέντευξη Τσίπρα στον Αγκό για Αλβανική "πατριωτική" εφημερίδα: «Αχρηστεύει» τη συμφωνία Καραμανλή για τα θαλάσσια ύδατα και «υποχωρεί»...

...σε επαναδιαπραγμάτευση με την Αλβανία!!!

Την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα που παραχώρησε στον Αλβανό δημοσιογράφο(?) Niko Ago, φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της η σημερινή SHQIP. Οι συντάκτες της εφημερίδας, όχι τυχαία, επέλεξαν για τίτλο
"Αλέξης Τσίπρας: Η λύση μου για τα σύνορα με την Αλβανία."

Παραθέτουμε τις ερωτήσεις και τις αντίστοιχες απαντήσεις με Ελληνοαλβανικό ενδιαφέρον:


Οι Ελληνοαλβανικές σχέσεις το τελευταίο διάστημα έχουν "βαλτώσει". Τι σχεδιάζετε να κάνετε για την αναγένησή του κύριε Τσίπρα;

Δεν θέλουμε "παγωμένες" σχέσεις με κανέναν από τους γείτονές μας. Θέλουμε διμερείς σχέσεις βασισμένες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και σχέσεις επί του πραγματικού. Η εμπειρία των προηγούμενων ετών έδειξε ότι όταν ηττήθηκε ο εθνικισμός και των δύο μερών, χρησίμευσε ως βασικός παράγοντας για την εδραίωση των διμερών σχέσεων, όπως λόγου χάρη για την μετανάστευση. Από την ενίσχυση των σχέσεων, μόνο κερδισμένες μπορούν να αναδειχθούν οι δύο χώρες μας. Όχι μόνο σε επίπεδο αρμονικής συνύπαρξης, αλλά και μια σειρά από τομείς κοινού ενδιαφέροντος ανάπτυξης.

Θα γνωρίζετε κ. Τσίπρα, ότι μεταξύ των δύο χωρών ακόμη παραμένει μετέωρη η υπογραφή της συμφωνίας των θαλάσσιων υδάτων. Αν αναλάβετε την διακυβέρνηση, σκοπεύετε, να αρχίσετε νέες διαπραγματεύσεις με την Αλβανική πλευρά;
Πρωτεύων στο πρόγραμμά μας είναι να αρχίσουμε άμεσα τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις με όλες τις ενδιαφερόμενες γειτονικές χώρες, με σκοπό μετά την υπογραφή των διμερών συνθηκών, να αρχίσει ο καθορισμός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της κάθε χώρας. Αυτές οι διαδικασίες θα προχωρήσουν βάση του Διεθνούς Δικαίου καθώς και της Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας.

Σχολιασμός σχετικά με την ερώτηση: θα πρέπει να ενημερώσουμε τον κ. Ago ότι δεν εκκρεμή καμία υπογραφή, καθώς οι Πρωθυπουργοί Καραμανλής και Μπερίσα, και οι Υπ.Εξωτερικών Μπακογιάννη και Μπάσα υπέγραψαν από κοινού τη συμφωνία την οποίο ακύρωσε μονομερώς (και παράνομα) το Ανώτατο Δικαστήριο της Αλβανίας
Σχολιασμός σχετικά με την απάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: ο κ. Τσίπρας ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι θα αρχίσει νέες διαπραγματεύσεις για τα θαλάσσια ύδατα, παρόλο που υπάρχει ήδη διακρατική συμφωνία που δεσμεύει την Αλβανία. Σημειώνουμε ότι και οι Υπουργοί Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ μετά την κα. Μπακογιάννη έμειναν σταθεροί στη θέση ότι η υπάρχουσα "Συμφωνία των θαλάσσιων υδάτων" είναι σε ισχύ και δεσμεύει την Αλβανία.

Κύριε Τσίπρα, αν και όπως λέτε είναι πολύ νωρίς να πείτε κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορώ να αποφύγω τον πειρασμό: αν μετά την 17η Ιούνη αναλάβετε τον πρωθυπουργικό θώκο, είναι στα σχέδιά σας μια επίσκεψη στην Αλβανία;
Είναι πράγματι νωρίς, ορθά προβλέψατε την απάντηση. Όλες οι ενέργειές μας έχουν επικεντρωθεί στις εκλογές της 17ης Ιουνίου και στα μετεκλογικά βήματα που πρέπει να γίνουν, αν το αποτέλεσμα είναι εκείνο που περιμένουμε. Δηλαδή μια ήττα των κερδοσκοπικών δυνάμεων και των δυνάμεων της κοινωνικής καταστροφής και μια μεγάλη νίκη για την αριστερά και τον ελληνικό λαό. Τα άλλα έπονται.
ΠΗΓΗ:borioipirotika.blogspot.gr                                                                                                      

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΡΟΖΕ ΓΚΑΡΩΝΤΥ (Roger Garaudy)

Γεννήθηκε το 1913. Στα 14 του ασπάστηκε τον προτεσταντισμό. Σπούδασε φιλοσοφία και δίδαξε φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Κλερμόν. Μπήκε στην αντίσταση κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου και αιχμαλωτίστηκε στην Αλγερία. Τιμήθηκε με πολλές διακρίσεις, με το αντιστασιακό μετάλλιο, διετέλεσε βουλευτής, αντιπρόεδρος της βουλής και γερουσιαστής.
Τον Μάιο του 1954 ο Ροζέ Γκαρωντύ κερδίζει στη Μόσχα τον τίτλο του διδάκτορα των φιλοσοφικών επιστημών με τη διατριβή του «Το πρόβλημα της ελευθερίας και της αναγκαιότητας στο φως του μαρξισμού».
Το 1956 με την αποσταλινοποίηση έρχεται σε σύγκρουση με τον Λουί Αλτουσέρ υποστηρίζοντας την επαναφορά του πρώιμου Μαρξιστικού ουμανισμού.
Το 1970 διαχώρισε τη θεση του από το κομμουνιστικό κόμμα καταδικάζοντας τις σταλινικές του πρακτικές και διαχωρίζοντας τις θέσεις του για τη στάση του ΚΚΓ στα γεγονότα της Τσεχοσλοβακίας. Το 1982 ασπάστηκε τις θέσεις του Ισλάμ πήρε το όνομα Ragaa και έκτοτε ανάπτυξε πολλές αντι- ισραηλινές θέσεις.
Όταν εξέδωσε το βιβλίο του «Οι θεμελιώδεις μύθοι της ισραηλινής πολιτικής» («Les mythes fondateurs de la politique israelienne», εκδ. La Vieille Taupe, 1996) προξενήθηκε ένας πανικός στον ευρωπαικό τύπο αφού αμφισβήτησε το Ολοκάυτωμα
Καταγγέλθηκε από δυο αντιρατσιστικές οργανώσεις και διώχθηκε σύμφωνα με το γαλλικό νόμο που απαγορεύει την αμφισβήτηση της γενοκτονίας εις βάρος των εβραίων από το ναζιστικό καθεστώς της Γερμανίας κατά το Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Για την επίθεση στους δίδυμους πύργους στη Νέα Υόρκη υποστήριξε ότι επρόκειτο για προβοκάτσια των ΗΠΑ. Οι μουσουλμάνοι τον ανέδειξαν σε ηγέτη – φιλόσοφο.
Συνολικά έγραψε πάνω από 50 βιβλία πολλά απο αυτά στο πεδίο της πολιτικής φιλοσοφίας.

has died on Wednesday, June 13, at the age of 98 at his home in Chennevieres-sur-Marne, near Paris.

An ex-member of the communist party, the controversial philosopher converted to Islam in the 1980s.
Roger Garaudy’s 1996 book The Founding Myths of Israeli Politics denied that the killing of Jews by the constituted genocide.

Roger Garaudy (Ragaa Garaudy) was given a suspended jail sentence for in 1998.
French philosopher Roger Garaudy has died on Wednesday June 13 at the age of 98 at his home in Chennevieres sur Marne near Paris photo
French philosopher Roger Garaudy has died on Wednesday, June 13, at the age of 98 at his home in Chennevieres-sur-Marne, near Paris
During the war Roger Garaudy joined the and later wrote more than 50 books – mainly on political philosophy and .
He was expelled from the in 1970 after criticising the Soviet invasion of Czechoslovakia.
Born into a Catholic family, Roger Garaudy initially converted to Protestantism before rejoining the Catholic Church and eventually embracing Islam.
Roger Garaudy will be cremated on Monday, June 18, at Champigny-sur-Marne crematorium at 03:00 p.m.

Π.ΤΡΑ'Ι'ΑΝΟΥ:Μπόμπολο ή πόπολο;


...Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών.
Μπόμπολας ή λαός;
Τα κέρδη της Διαπλοκής ή η επιβίωση του λαού;
Η εξασφάλιση των δόσεων των τοκογλύφων ή η επιβίωση των ταμείων και των Νοσοκομείων;
Λευτεριά ή θάνατος;
Παρατηρώντας τα πολιτικά δρώμενα, εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται τις μεγάλες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Η δυναμική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ και των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" σε συνδυασμό με τη γενική κατάρρευση του σάπιου δικομματισμού έφερε τα πάνω κάτω στην πολιτική σκηνή. Η μη αναστρέψιμη κατάσταση διάλυσης, που χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ, ήταν αυτή η οποία επέβαλε δραστικές αλλαγές στις επιλογές των "αφεντικών" της χώρας. Η "προοδευτική" Διαπλοκή, βλέποντας την πράσινη "ναυαρχίδα" της να "βουλιάζει", επενδύει καθαρά στην πρώην γαλάζια "λάντσα" της ...Στην "παρακατιανή" ΝΔ, την οποία μέχρι τώρα την είχε απλά για να παριστάνει το "δεκανίκι" του "μαγαζιού" της.
Αυτήν τη ΝΔ στηρίζουν με κάθε τρόπο και κάθε μέσον, γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή, αν θέλουν να παραμείνουν σε επαφή με την εξουσία ...Μια υποστήριξη, η οποία φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από τα ΜΜΕ η κατάστασή της και βέβαια η εικόνα του "ηγέτη" της. Ελάχιστα χρόνια πριν —και με 32% στις εκλογές— η ΝΔ αναγκάστηκε κάτω από την "πίεση" της κομματικής βάσης και των "βαρόνων" του κόμματος να αλλάξει ηγεσία ...Με 32% και μάλιστα μετά από μεγάλη κυβερνητική φθορά μιας επίσης μεγάλης κυβερνητικής θητείας. Σήμερα —και με τα ακριβώς αντίθετα δεδομένα, εφόσον περιμένει τη "σειρά" της, για να εκμεταλλευτεί την κυβερνητική φθορά των "απέναντι"— η αποτυχημένη ηγεσία δεν αμφισβητείται και παραμένει σταθερή, παρ' όλο που τα εκλογικά της αποτελέσματα ήταν το λιγότερο τραγικά.
Με 18,5% ο Σαμαράς φαίνεται ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα αμφισβήτησης σε ένα κόμμα, το οποίο φυσιολογικά θα έπρεπε να τον έχει πετάξει από το μπαλκόνι της Συγγρού. Ο Σαμαράς δεν "πιέζεται", παρ' ότι απομονωμένος με μια ομάδα εμπίστων, οι οποίοι παριστάνουν την ηγεσία της ΝΔ. Τι συμβαίνει; Γιατί αυτή η αλλαγή; Άλλαξε ξαφνικά ο πολιτικός μας "πολιτισμός"; Γιατί δεν τον πιέζουν τα ΜΜΕ; Γιατί δεν τον εξευτελίζουν οι γνωστοί δημοσιογραφικοί "εκτιμητές" των πολιτικών "μετοχών"; Γιατί δεν "εξευμενίζεται" ο οπαδικός όχλος με "αίμα" αρχηγού; Γιατί απλούστατα η ΝΔ δεν είναι πλέον η ίδια. Η ΝΔ σήμερα προστατεύεται ως κόρη "οφθαλμού" και γι' αυτό απαιτείται να είναι σταθερή ...Απαιτείται να έχει σταθερή ηγεσία, γιατί πάνω της έχει ακουμπήσει τα συμφέροντά της η "Διαπλοκή" ...Το σύνολο της "Διαπλοκής". Έχει γίνει πλέον η ΝΔ του Μπόμπολα ...Η ΝΔ του Ψυχάρη ...Η ΝΔ του Λάτση. Όλη η "προοδευτική" Διαπλοκή έχει πιαστεί επάνω της, για να σωθεί η ίδια.
Γι' αυτόν τον λόγο η ΝΔ έχει μια παράδοξη συμπεριφορά. Ενώ η εκλογική της "ξεφτίλα" θα έπρεπε να της έχει προκαλέσει εσωτερικά προβλήματα —και άρα το φαινόμενο της "εσωστρέφειας"— αυτή λειτουργεί με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο. Κάνει πως αγνοεί τα δικά της προβλήματα και συγκαλεί γενικό "προσκλητήριο" της παράταξης. Στο όνομα κάποιου "ειδικού σκοπού", όπως για παράδειγμα είναι η "σωτηρία" της χώρας, αποκτά μια εξωστρεφή συμπεριφορά ...Συμπεριφορά, που θυμίζει πολιτικό "αλτσχάιμερ".
Γι' αυτόν τον λόγο βλέπουμε τα μέχρι τώρα "αδιανόητα". Η ΝΔ, η οποία πάντα είχε μια "διχασμένη" ηγεσία —αλλά ενιαία κομματική βάση—, εμφανίζεται σήμερα με τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά. Η βάση αδυνατεί να συσπειρωθεί, αλλά η κορυφή δείχνει ότι τα καταφέρνει. Οι υποτιθέμενοι "εχθροί" και "αντίπαλοι" δείχνουν να συσπειρώνονται γύρω από τον αποτυχημένο αρχηγό την ώρα που οι οπαδοί εγκαταλείπουν το κόμμα κατά εκατομμύρια ...Αυτό κι αν είναι παράδοξο. Δεν συσπειρώνονται αυτοί, οι οποίοι δεν έχουν να χάσουν τίποτε από τη συσπείρωση και συσπειρώνονται εκείνοι, οι οποίοι κέρδιζαν τα μέγιστα από τον διχασμό.
Ποια είναι όμως αυτή η πρώην "διχασμένη" ηγεσία, που έβαλε τόσο πολύ "νερό" στο "κρασί" της για "χάρη" της πατρίδας; ...Η Τρόικα των "ιδιοκτητών" και των "μνηστήρων" του κόμματος ...Βλέπετε δεν υπάρχει μόνον η Τρόικα των δανειστών ...Υπάρχει και η Τρόικα της ΝΔ ...Η Τρόικα του πολιτικού αμοραλισμού και του κοινωνικού παρασιτισμού. Τι είναι αυτή η Τρόικα; Μαζί με τον Γιωργάκη Παπανδρέου είναι ως πρόσωπα ό,τι χειρότερο έχει αναδείξει ο νεποτισμός, η αναξιοκρατία και η αμορφωσιά. Σε όποιον τομέα και να αναλύσει κάποιος την κατάσταση, θα δει ότι μιλάει για "πρωταθλητές".
Σαμαράς, Ντόρα και Καραμανλής είναι άνθρωποι, οι οποίοι σίγουρα θα απασχολήσουν τους ιστορικούς του μέλλοντος ...και σίγουρα όχι για την αξία τους. Είναι άνθρωποι, που, από τότε που υπάρχουν, ζουν εις βάρος του λαού. Αμόρφωτοι, άσχετοι και ανεπάγγελτοι έκαναν από νωρίς "τάμα" και βασικό σκοπό της ζωής τους να μας "σώσουν". Να μας "σώσουν", χωρίς να μας "ρωτήσουν", αλλά με τη σύμφωνη γνώμη της γνωστής πρεσβείας. Αυτοί επιστρατεύονται σήμερα για να μας "σώσουν" και βέβαια για να προστατεύσουν τα συμφέροντα της τοπικής Διαπλοκής και των "έξωθεν" αφεντικών της, που είναι οι δανειστές μας.
Επικεφαλής αυτής της Τρόικας είναι ο εθνικός μας "ανιψιός" ...Ο μέγας "κληρονόμος" ...Ο ανιψιός του ιδρυτή και συνονόματός του ...Ο καλύτερος χειριστής διπλής τυρόπιτας στη χώρα ...Ο Καραμανλής. Αυτός, ο οποίος ετοιμάζεται λίγες ημέρες πριν τις εκλογές να απευθύνει "μήνυμα" στον λαό ...Μήνυμα μωσαϊκού τύπου, εφόσον —ως "εκλεκτός"— κατέχει τις "εντολές" του "θείου" της παράταξης. "Εντολή" σαν κι αυτήν που είχε απευθύνει ο Μητσοτάκης ή ο Γιωργάκης Παπανδρέου στους Κύπριους, προκειμένου να ψηφίσουν το Σχέδιο Ανάν. Ίδια παράσταση, εφόσον τα ίδια συμφέροντα πιέζουν τους ίδιους ανθρώπους, για να εξυπηρετήσουν τα ίδια συμφέροντα ...Τα συμφέροντα των δωσίλογων ...Τα συμφέροντα των Χριστοφοράκων και των αφεντικών τους.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι κυκλοφορεί ολόκληρη λίστα των διεφθαρμένων από τη γνωστή γερμανική εταιρεία ...Διεφθαρμένων, οι οποίοι θα υπακούσουν σε οποιαδήποτε "άνωθεν" εντολή κι αν τους δοθεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις λίστες της Siemens βρίσκονται τόσο η Ντόρα και ο Σαμαράς όσο και ο "ξάδερφος" του εθνικού μας "ανιψιού" ...Όλοι με τα γερμανικά "προικιά" τους ...Όλοι με τα "μίξερ" τους και τα "πολύμπριζά" τους ...Όλοι τους με καριέρα "πετυχημένων" κομματαρχών χάρη στην "ώθηση" των χορηγιών της "λαμπρής" αυτής εταιρείας.
Αυτός ο ολίγον πλαδαρός "δημοκράτης" εντός ολίγων ημερών θα δώσει "εντολές" στον λαό για το τι πρέπει να ψηφίσει. Ο κουρασμένος χοντρός, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι η απόλυτη ενσάρκωση του "φτυσμένου", που νομίζει ότι βρίσκεται στο μέσον καταιγίδας. Ο άνθρωπος είναι περίπτωση. Τον έφτυσαν εκατομμύρια οπαδοί τού κόμματός του και αυτός νομίζει ότι "έβρεξε". Ξέχασε προφανώς ότι δεν "αποσύρθηκε" οικειοθελώς — και άρα ως "πετυχημένος" από την εξουσία ...Τον "απέσυραν" οι οπαδοί της ΝΔ ...Τον "απέσυραν", γιατί έκριναν ότι ήταν ένας από τους βασικούς υπεύθυνους, που μας οδήγησαν στη σημερινή αθλιότητα. Όλα αυτά τα ξέχασε. Ξέχασε ότι κυβερνούσε με το Play-Station, δίνοντας "εργολαβικά" την εξουσία στον αγράμματο Ρουσόπουλο, ο οποίος δεν προλάβαινε να φτιάχνει περιουσίες και βίλες. Στην κυριολεξία έφυγε με τις κλωτσιές από την εξουσία.
...Αυτός είναι ο Κωστάκης ο αλτσχάιμερ ...Ο Πρωθυπουργός "προϊστάμενος" του ξαδέρφου, που έκανε διακοπές με τον Χριστοφοράκο και μεγάλες παραγγελίες στη Siemens ...Ο Πρωθυπουργός των Αλογοσκούφηδων, των Σουφλιάδων και των άλλων εκλεκτών του Μπόμπολα και της Goldman Sachs ...Ο Πρωθυπουργός της Κυβέρνησης, που "έφαγε" τα χρήματα των ταμείων, παίζοντας με τα δομημένα και τοξικά ομόλογα ...Ο Πρωθυπουργός, που ΠΡΩΤΟΣ ξεκίνησε να αυξάνει το δημόσιο χρέος με τις ΔΩΡΕΕΣ δημοσίου χρήματος προς τις τράπεζες ...ΠΡΩΤΟΣ σε όλη την Ευρώπη, εφόσον μέχρι τότε κανένα άλλο κράτος της ευρωζώνης δεν είχε τολμήσει να καταφύγει σε αυτήν την εγκληματική "μετάγγιση" πλούτου από τα ταμεία των πολιτών στις τσέπες των αποτυχημένων τραπεζιτών.
Αυτή η ΠΡΩΤΙΑ δεν είναι λόγος, που να εξηγεί τον λόγο που το "βούλωσε" μετά την "επιτυχημένη" θητεία του; Δεκάδες δισεκατομμύρια του μόχθου του ελληνικού λαού τα πήρε και τα έδωσε στους τοκογλύφους, χωρίς να ρωτήσει κανέναν ...Ο "πετυχημένος" Πρωθυπουργός, που μας άφησε ως μοναδική κληρονομιά μια "μάχιμη" χειρουργό ...Το απόλυτο ρεκόρ του "άλματος" στην παγκόσμια ανώτατη εκπαίδευση ...Νηπιαγωγός με μεταπτυχιακό στη χειρουργική, μόνον η γυναίκα του Καραμανλή έχει γίνει — και αυτό κατά τη διάρκεια της θητείας του. Ένα ρεκόρ σχεδόν ακατάρριπτο ...Πραγματικά ακατάρριπτο —τώρα που το σκεφτόμαστε καλύτερα—, εφόσον θεωρητικά θα μπορούσε να καταρριφθεί μόνον από βρεφονηπιοκόμο με μεταπτυχιακό στη βαθιά θεμελίωση θαλασσίων γεφυρών.
Αυτός ο γελοίος άνθρωπος, που στην πραγματική ζωή έχει αποκαλεστεί "μεγάλος" και "άρχοντας" μόνον από μάγειρες και σερβιτόρους στις χασαποταβέρνες όλης της χώρας, έρχεται τώρα να εκμεταλλευτεί την περιορισμένη "μνήμη" του λαού, για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του. Έρχεται εντελώς ξεδιάντροπα και σε μια πρωτοφανή επίδειξη πολιτικού θράσους κάνει υποδείξεις στον λαό για το τι πρέπει να ψηφίσει. Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος απορρίφθηκε από τον λαό ως άχρηστος, ανέλαβε να υποδείξει στον ίδιο λαό τι ακριβώς πρέπει να ψηφίσει, για να σωθεί. Προφανώς τον πείραξε ο "αέρας" της Ραφήνας και αντιλαμβάνεται τον εαυτό του σαν μια μορφή εθνικού "κεφαλαίου", που έχει μπει στον "τόκο" και επεμβαίνει μόνον όταν υπάρχει εθνική ανάγκη ...Εθνική ανάγκη, εξαιτίας της απειλής εθνικών τραγωδιών, όπως μας προειδοποιεί, για να μας τρομοκρατήσει.
Τολμά να μας κάνει και μαθήματα πολιτικής ιστορίας ο άσχετος, ο αγράμματος, ο άεργος και ανεπάγγελτος Κωστάκης ...Ο τενεκές ο ξεγάνωτος, που τα πάντα στη ζωή του τα έχει κάνει "τόσο όσο", προκειμένου να μην κάνει "κουραστεί" και κάνει τίποτε παραπάνω ...Ο άνθρωπος, ο οποίος εκμεταλλεύεται τις εμετικές διατάξεις της Μεταπολίτευσης και διατηρεί τη βουλευτική έδρα —και βεβαίως την ασυλία—, έχοντας ως μοναδική του ενασχόληση το Play-Station και την τυρόπιτα ...Ο άνθρωπος, ο οποίος εν μέσω μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης δεν διστάζει να πηγαίνει κάθε μήνα και να εισπράττει από το δημόσιο έναν μισθό χιλιάδων ευρώ, ενώ δεν κάνει τίποτε απολύτως.
...Ο Κωστάκης ο πολιτικός. Ήθελαν λέει να σκοτώσουν τον κοιλιόδουλο ξένες μυστικές υπηρεσίες. Γιατί να κάνουν απόπειρα; Γιατί να οργανώσουν μια τέτοια "υπερπαραγωγή"; Ας έβαζαν δίπλα στο σπίτι του ένα φορτηγό μπριζόλες και θα "αυτοκτονούσε" μόνος του ..."Αρχοντικά" ...και με "κιμπαριλίκι" ...όπως λένε και οι μάγειρες, που τον γνωρίζουν. Αυτός ο άνθρωπος παραμονές των εκλογών θα εμφανιστεί με διάγγελμα στην τηλεόραση, για να "ζητήσει" από τον λαό να στηρίξει το "μαγαζί" που τον ταΐζει ...Το "μαγαζί", που ήδη έβαλε κι άλλον συνονόματο "ξάδερφο" στη λίστα αναμονής για το κρατικό "συσσίτιο" ...Το "μαγαζί", που πρέπει να σωθεί, γιατί πρέπει ν' αποκατασταθούν και τα "δίδυμα" σε κάποια στιγμή.
Αυτός ο άνθρωπος —με τα τόσα ιδιοτελή συμφέροντα γύρω από τη ΝΔ και το ΔΝΤ— έρχεται να ζητήσει από τον λαό να φερθεί "πατριωτικά" και "εθνικά", για να στηρίξει το "μαγαζί", ώστε να μην βάλει "λουκέτο". Αυτός ο άνθρωπος —με τις τόσες ποινικές ευθύνες γι' αυτά που μας σκοτώνουν σήμερα— έρχεται να ζητήσει από τον λαό να "σώσει" το "μαγαζί", το οποίο προστατεύει μόνον τον ίδιο και την οικογένειά του ...Το "μαγαζί", το οποίο εξαιτίας του —και εξαιτίας των ομοίων του— χρωστά στις τράπεζες αστρονομικά ποσά ...Στις δημόσιες τράπεζες κατά κύριο λόγο, εφόσον είναι γνωστό ότι ο Γιάννης πίνει κυρίως όταν κερνά ο ίδιος τον εαυτό του. Εκατομμύρια ευρώ χρέη άφησε στη χρεοκοπημένη ΝΔ ο Κωστάκης, ο οποίος σήμερα μας κάνει υποδείξεις για να μην χρεοκοπήσουμε. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος κατέστρεψε το κόμμα του και οδήγησε και τη χώρα στη σημερινή καταστροφή, έρχεται να μας πείσει ότι γνωρίζει το πώς θα σωθούμε.
Ξεχνάει ότι αυτός ο ίδιος και το σινάφι του ήταν η μεγαλύτερη εθνική καταστροφή για τη χώρα ...Ο "μουγκός" σ' ό,τι αφορά τον ίδιο ...και "φλύαρος" σ' ό,τι αφορά εμάς ...Αυτός, ο οποίος ακόμα δεν έχει πει κουβέντα για εκείνα τα οποία έγιναν επί της θητείας του —και είχαν ως αποτέλεσμα τον σημερινό καθημερινό βιασμό της κοινωνίας μας από τους δανειστές μας— και σήμερα θέλει να μας "σώσει" με τη "φλυαρία" του ...Ο άφιλος ανθρωπάκος, ο οποίος, ως εθνικός "ανιψιός", αντιμετώπιζε τους πάντες υποτιμητικά και τώρα παρακινεί τους Μεϊμαράκηδες να χειροκροτούν με πάθος τον τενίστα, ο οποίος έγινε ντράμερ ...τον Αντωνάκη τον "λειψό".
...Ο Αντωνάκης ...Ο Αντωνάκης ο "μνημόσυνος" ...Ο Αντωνάκης ο Καίλας ...Άλλη μεγάλη μορφή της ελληνικής Μεταπολίτευσης ...της ίδιας συνομοταξίας με τον Κωστάκη, εφόσον κι αυτόν —από τότε που υπάρχει— τον ταΐζουμε ...Από εικοσιέξι ετών βουλευτής "θηλάζει" από τον "μαστό", τον οποίο εμείς θεωρούμε δημόσιο και ο ίδιος οικογενειακή "περιουσία" ...Από τους πρώτους υπουργούς, που βοήθησε τη γνωστή Siemens να μπει στον δημόσιο βίο και να αλώσει τον κρατικό μηχανισμό. Στα ελάχιστα χρόνια που δεν τον ταΐζαμε —σύμφωνα με δική του δήλωση— έκανε το μόνο πράγμα που μπορούσε να κάνει ..."Ταβανοθεραπεία" ...Αυτή ήταν η μοναδική δραστηριοποίησή του στον ιδιωτικό τομέα ...Ως ιδιώτης διακρίθηκε στην παρατήρηση του ιδιωτικού του "ταβανιού".
Όμως, ο Αντωνάκης εκτός από πετυχημένος "επαγγελματίας" είναι και γνωστός "πατριώτης". Πήγε στο ναυτικό, αλλά, σύμφωνα με τα ναυτικά "κιτάπια", δεν πρόλαβε ούτε τα πόδια του να βρέξει στο Αιγαίο ...Μεγάλη περίπτωση ο κηφήνας ...Ο απόλυτος αντιμήδας της πολιτικής ...Ό,τι πιάνει άνθρακας γίνεται ...Ό,τι επιλογή κάνει, λάθος είναι. Αν θέλει κάποιος να γνωρίζει τι είναι το σωστό και τι είναι το λάθος στην πολιτική σκακιέρα, αρκεί να τον παρακολουθεί. Όταν πήγε και υπέγραψε το Μνημόνιο, ήμασταν σίγουροι πως ήταν μέγα λάθος για το κόμμα της ΝΔ, γιατί ήταν επιλογή του Σαμαρά. Όταν αποφάσισε να κάνει Debate με τον Τσίπρα, καταλάβαμε ότι δεν τον συμφέρει τον ίδιο, γιατί ήταν επιλογή του ...Απλά πράγματα. Ό,τι κάνει είναι λάθος ...Του δίνεις χρήματα, για ν' αγοράσει πολλά λαχεία, ώστε να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες των υπολοίπων.
Τόσο αποτυχημένος πολιτικός ηγέτης, που η πολιτική του "μετοχή" να "γκρεμίστηκε" σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει άλλος. Δεν υπάρχει άλλος, για να τον συγκρίνουμε. Πτώμα να τοποθετούσαν στη θέση του, όλο και κάποιο κέρδος θα προέκυπτε από τη σιωπή του. Ο Σαμαράς δυστυχώς σωπαίνει όταν πρέπει να μιλήσει και μιλάει όταν πρέπει να σιωπήσει. 100% χειρότερος από ένα πτώμα, εφόσον εισπράττει ζημιά τόσο όταν μιμείται το πτώμα όσο και όταν δεν το μιμείται ...Μιλάμε για περίπτωση ...Μιλάμε για γονίδια κακομοίρη. Όταν απευθύνεται στον λαό, το κάνει "εμπιστευτικά" και όταν μιλάει εμπιστευτικά, το κάνει με "στόμφο", λες και βγάζει λόγο ...Ο εφιάλτης του κάθε επαγγελματία image maker.
Στις τελευταίες εκλογές ο Σαμαράς κατέβηκε με έναν ΣΤΟΧΟ και μία ΥΠΟΣΧΕΣΗ. Στόχος ήταν η αυτοδυναμία και η υπόσχεση ήταν πως δεν θα έκανε σε καμία περίπτωση κυβέρνηση σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Οι εκλογές έγιναν και ο "ντράμερ" της Βοστόνης απέτυχε πλήρως σε όλα τα επίπεδα. Απέτυχε στον στόχο του, παίρνοντας το εξόχως ταπεινωτικό 18% —που είναι αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών για τη ΝΔ— και ταυτόχρονα αθέτησε την υπόσχεσή του απέναντι στους νεοδημοκράτες, εφόσον μέχρι τέλους αγωνίστηκε να δημιουργήσει Κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. Όχι μόνον δεν σεβάστηκε τις υποσχέσεις του απέναντι στους λίγους που τον ψήφισαν, αλλά δικαίωσε απολύτως τους πολλούς, οι οποίοι τον εγκατέλειψαν, θεωρώντας τον προκαταβολικά ψεύτη ..."Κομανέτση" τον φωνάζουν τα μικρά παιδιά. Δεν έχει ξαναγίνει ν' αποκτήσει παρατσούκλι κάποιος πολιτικός ηγέτης με τόσο μικρή παρουσία στο προσκήνιο.
Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος απέτυχε να πείσει τους οπαδούς του να τον στηρίξουν, ανέλαβε στη συνέχεια να πείσει και τους "άλλους" ν' ακολουθήσουν. Αντί να κάνει μια αυτοκριτική και ένα εντυπωσιακό σάλτο μορτάλε από το μπαλκόνι της Συγγρού, ανέλαβε να ηγηθεί της δεξιάς πανστρατιάς. Για να το καταφέρει αυτό, "επιστράτευσε" όλο το "δυναμικό" της ...Μιλάμε για την "ταξιαρχία" της επιτυχίας ..Μιλάμε για τις "Δώδεκα Λεγεώνες" των γραφών ...Μιλάμε για τους αποτυχημένους ολόκληρου του δεξιού φάσματος. Ό,τι αποτυχημένο υπήρχε στη δεξιά πλευρά του πολιτικού μας φάσματος, το πήρε ο Αντωνάκης, για να το μετατρέψει σε υπόσχεση "επιτυχίας".
Μιλάμε για πράγματα, τα οποία σε όρους ποδοσφαίρου θα βύθιζαν τους οπαδούς σε βαθιά θλίψη. Μια ομάδα, η οποία θέλει να εμφανίζεται ως "φαβορί" για τον τίτλο, κάνει μεταγραφές από όλες τις ομάδες, οι οποίες υποβιβάστηκαν στην προηγούμενη περίοδο ...Μεταγραφές απομάχων ακόμα και στο συμβολικό επίπεδο, αν σκεφτεί κάποιος τον Μητρόπουλο ή τον Ανατολάκη ...Ο Μάκης Ψωμιάδης να ήταν αρχηγός της ΝΔ, καλύτερα θα ενεργούσε. Ο ηγέτης ενός κόμματος, που, ως φαβορί για την αυτοδυναμία, πήρε το τραγικό 18%, ανέλαβε να το "αναζωογονήσει" με όλα τα "ζόμπι" των εκλογών. Σε μια θνήσκουσα ΝΔ αποφάσισε να της δώσει "αέρα" ζωής και νίκης με τα "πτώματα" της προηγούμενης εκλογικής σύγκρουσης ...Ποτ πουρί πολιτικής "άνοιξης" με βάση την "πτωμαΐνη".
Γι' αυτόν τον λόγο όλες οι "μεταγραφές" του Σαμαρά δεν ήταν απλά με ορίζοντα "νίκης", αλλά πραγματικού "θριάμβου" ...Μόνον την Αλεξανδράτου δεν κάλεσε σ' αυτήν την πανστρατιά της "επιτυχίας". Πήρε όλον τον "κατιμά" του Καρατζαφέρη. Πήρε ως "λαμπρές" "μεταγραφές" τούς αποτυχημένους πολιτευτές του αποτυχημένου πλέον ΛΑΟΣ. Όμως, αυτοί ήταν μόνον η αρχή. Η μεγάλη "μεταγραφή" ήταν άλλη. Ημέρες "Ντέταρι" θυμηθήκαμε. Ο Σαμαράς έκανε τη "μεταγραφή" του αιώνα ...Πήρε πίσω τη Ντόρα ...Την άλλη μεγάλη μορφή της ελληνικής Μεταπολίτευσης ...Την κόρη του Εφιάλτη ...Την "ξεχασιάρα" χήρα. Όλες οι χήρες στην Ελλάδα ξεχνάνε κανένα τηγάνι στη φωτιά, ενώ η Ντόρα "ξέχασε" να δηλώσει ένα εκατομμύριο δολάρια στο εξωτερικό. Αυτή η φίρμα των κομμωτηρίων του Κολωνακίου επέστρεψε στα στέκια της ...Η παντρεμένη χήρα επέστρεψε στη "στάνη".
...Η κόρη του βρικόλακα, που μετέτρεψε τον νεκρό Μπακογιάννη στο πιο προσοδοφόρο οικογενειακό "μαγαζί" της Μεταπολίτευσης. Κανένας νεκρός στη νεότερη πολιτική ιστορία μας δεν απέφερε στους οικείους του τόσα πολλά κέρδη για τόσα πολλά χρόνια όσα απέφερε ο Μπακογιάννης στην οικογένεια Μητσοτάκη. Μιλάμε για "Πολυκατάστημα", που κάνει τον Παναγούλη, για παράδειγμα, να έχει απόδοση περιφερειακού "περίπτερου". Μιλάμε για την αποθέωση του πολιτικού μάρκετινγκ. Γιατί αποθέωση; Γιατί ο Μπακογιάννης ήταν ένας παντελώς ασήμαντος άνθρωπος, ο οποίος έγινε σημαντικότατος, επειδή αυτό βόλευε τον Μητσοτάκη. Αν δεν τον σκότωναν τότε οι τρομοκράτες, θα τον "σκότωνε" ο χρόνος. Δεν θα υπήρχε σήμερα στη μνήμη μας. Θα ήταν άλλος ένας Πέτρος Δούκας, που χάρη στον πεθερό του φορτώθηκε στον δημόσιο προϋπολογισμό. Μερικοί πεθεροί δίνουν προίκες διαμερίσματα και χωράφια και άλλοι θέσεις στη Βουλή των Ελλήνων.
Όμως, με την περίπτωσή του αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι μια καλή διαφήμιση ενός "προϊόντος" —ακόμα κι αν αυτό το "προϊόν" είναι πολιτικό πρόσωπο— αρκεί για την ανάδειξή του. Δεν χρειάζεται να έχει σχέση με την ποιότητα, για να επιτευχθεί αυτή η ανάδειξη. Αυτό μας αποδεικνύει η περίπτωση Μπακογιάννη. Ένας γηραιός υπάλληλος του Κοσκωτά, που σκοτώθηκε άθελά του από τρομοκράτες, έγινε πιο προσοδοφόρος για τους οικείους του από έναν ήρωα, όπως ο Παναγούλης, ο οποίος από τη νιότη του ήταν έτοιμος να θυσιαστεί για τη Δημοκρατία και τελικά σκοτώθηκε από το παρακράτος της. Από εκεί και πέρα λειτούργησαν οι ελληνικές παραδοσιακές συνήθειες. Οι Έλληνες τους νεκρούς δεν τους "αγγίζουν" και δεν τους κατηγορούν. Μόνον τους επαινούν και ο καθένας προσθέτει στο "φωτοστέφανό" τους ό,τι θέλει, χωρίς να ελέγχεται από κανέναν.
Οι νεκροί στην Ελλάδα είναι η καλύτερη "πρώτη ύλη" για πολιτικό μάρκετινγκ. Κερδισμένοι αυτού του μάρκετινγκ για την περίπτωση Μπακογιάννη ήταν ολόκληρη η οικογένεια Μητσοτάκη. Ως θύμα τρομοκρατίας έγινε ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός. Ως θύμα τρομοκρατίας έγινε η Ντόρα η πρώτη γυναίκα Υπουργός Εξωτερικών. Ως θύμα τρομοκρατίας έγινε ο γιος της Δήμαρχος Καρπενησίου. Ακόμα και ο Κυριάκος μπήκε στην πολιτική σκηνή ως συγγενής θυμάτων. Ό,τι απολαμβάνει η οικογένεια του λαομίσητου αποστάτη, το απολαμβάνει από τη σωστή διαχείριση της έννοιας της "τρομοκρατίας". Με αίμα, το οποίο ανήκε σε ξένο, μια ολόκληρη οικογένεια "ξεπλύθηκε" από τις "αμαρτίες" της και επιμένει να μας εκμεταλλεύεται για πάνω από πενήντα χρόνια ...Μιλάμε για μια οικογένεια, η οποία μπορεί να επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τα πάντα ...Μια οικογένεια, η οποία έχει αναγάγει το πολιτικό μάρκετινγκ σε οικογενειακή επιστήμη.
Για να μην τους σκοτώσουν οι Έλληνες, λόγω του ότι βύθισαν την Ελλάδα στη Χούντα, οι Μητσοτάκηδες έφυγαν στη Γαλλία και η Ντόρα —προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την κοντή "μνήμη" των Ελλήνων— ακόμα και σήμερα παριστάνει την αντιστασιακή, που "εξορίστηκε" από τη Χούντα. Δεν ξέρουμε αν τώρα το πολιτικό μάρκετινγκ θα της επιβάλει να προσθέσει νέους "τίτλους", εξαιτίας νέων εξελίξεων, που αφορούν την οικογένειά της ...Αν, πλησιάζοντας τα εξήντα της χρόνια, επιχειρήσει να το "παίξει" κι ορφανή ...Μιλάμε για "τίτλο" σιδηρόδρομο ...Η-ορφανή-εξόριστη-παντρεμένη-χήρα.
Όμως, το μάρκετινγκ, όπως συμβαίνει πάντα, δεν έχει πραγματικό υπόβαθρο. Η ποιότητα δίνει τους πιστούς οπαδούς και η οικογένεια Μητσοτάκη είχε πάντα μόνον ευκαιριακούς "πελάτες", που έψαχναν ευκαιρίες ...Ευκαιρίες να τρυπώσουν σε "μοιρασιές", "προμήθειες" και "δομημένα". Γι' αυτόν τον λόγο και η οικογένεια Μητσοτάκη μετά από πενήντα χρόνια πρωταγωνιστικής παρουσίας στην πολιτική ζωή της χώρας κατέβηκε αυτόνομα στις εκλογές για να "ζυγιστεί" και "μετρήθηκε" ίσα με τον Τζήμερο.
Η Ντόρα προφανώς έτρεφε ψευδαισθήσεις, όταν αναζητούσε την επιτυχία ως κομματάρχης. Έπεσε και η ίδια θύμα της λαμπερής εικόνας, που είχαν δημιουργήσει οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ και η Διαπλοκή. Την "πάτησε", όπως ο Νάρκισσος, που έπεσε μέσα στη λίμνη όπου καθρεπτιζόταν και πνίγηκε ...Αυτό έπαθε και η Ντόρα. Μόλις έφυγε από τη "στάνη" τής ΝΔ, την εγκατέλειψαν οι ευκαιριακοί "πελάτες" ...Όλοι εκείνοι, οι οποίοι την περιτριγύριζαν, όταν εμφανιζόταν σαν η αδιαμφισβήτητη διάδοχος του Καραμανλή. Το αποτέλεσμα αυτής της ψευδαίσθησης ήταν η τραγωδία. Με όλο το μητσοτακικό παρακράτος στη διάθεσή της, δεν κατόρθωσε να μπει στη Βουλή.
Αν είχαμε να κάνουμε με φυσιολογικό άνθρωπο —και όχι με ένα "παχύδερμο" της αναισθησίας— η Ντόρα θα έπρεπε αυτήν τη στιγμή να έχει εγκαταλείψει όχι απλά την πολιτική σκηνή, αλλά την ίδια τη χώρα ...Να αναζητούσε ένα ήσυχο μέρος, όπου δεν θα την αναγνώριζε κανένας, ώστε ν' αντέξει την ντροπή. Τέτοια ξεφτίλα είναι αβάστακτη ακόμα και για τον πιο αναίσθητο άνθρωπο. Μιλάμε για την απόλυτη τιμωρία, που έχουν υποβάλει σε κάποιον πολιτικό οι Έλληνες. Μετά από τόση "μαύρη", "γκρίζα", "πορτοκαλί" και "άσπρη" αναγκαστική δημόσια προβολή της δεν κατάφερε τίποτε. Ούτε ίσα με τον Τζήμερο δεν την "μέτρησαν" αυτήν και όλη της την οικογένεια. Είχε μάλιστα και το θράσος να τεντώσει το "σκοινί", θέτοντας ένα εκβιαστικό δίλημμα στον λαό ...Ένα "τρομερό" δίλημμα, εφόσον τον απειλούσε ευθέως πως, αν αυτός δεν την έστελνε στη Βουλή, θα εγκατέλειπε την πολιτική και θα γυρνούσε σπίτι της.
Αυτήν την άσχετη και άχρηστη χήρα, που ο λαός την έδιωξε με τις "κλωτσιές" από την "πόρτα", έρχεται ο γελοίος ο Αντωνάκης και τη βάζει ξανά στο πολιτικό σκηνικό από το "παράθυρο". Τώρα η ξεδιάντροπη και κατά φαντασία "λαοφιλής" Ντόρα σκουπίζεται, όπως και ο Κωστάκης από τη "βροχή". Επέστρεψε "περήφανη", αλλά άλλαξε τροπάριο ..."Κωλομπάρισε" λίγο, όπως θα έλεγε και η ίδια ..."Πλάκα" μας έκανε ρε κουτά, όταν μας έβαζε σε διλήμματα ...Θα μας άφηνε ποτέ χωρίς τη "βοήθειά" της; ...Μας δοκίμαζε, για να δει πόσο έξυπνοι είμαστε ...Αλίμονο ...Θα εγκατέλειπε τη "μάχη", χωρίς να μας "σώσει"; ...Θα πετούσε την ασπίδα ως ρίψασπις; ...Όχι βέβαια ...Θα έκανε το δύσκολο ...Θα έπαιρνε —με στεναχώρια βέβαια— τα χιλιάδες ευρώ της βουλευτικής έδρας και θα μας "έσωνε" και πάλι.
Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι —ως "φρέσκια" δύναμη— δεν "χωρούσε" στο "τροπάριο" αυτής της πανστρατιάς ...Το απόλυτο παράδοξο της υπόθεσης ...Ήταν άκρως "απαραίτητη" για την οργάνωση της πανστρατιάς, αλλά άκρως "περιττή" έως επικίνδυνη για την εικόνα της πανστρατιάς αυτής. Θέλει να "παίξει" το παιχνίδι του "αξιωματικού" της "πανστρατιάς", αλλά δυστυχώς γι' αυτήν στερείται "όπλων". Καθώς έχει υποστηρίξει όλες τις μορφές του Μνημονίου, δεν μπορεί να βγει σήμερα και να το "καταγγέλλει" μαζί με τον Σαμαρά, που το "υπέγραψε". Θα εξευτελιστούν ομαδικώς και τους Μητσοτάκηδες δεν τους "παίρνει" μετά την έτσι κι αλλιώς ταπεινωτική και εξόχως αναξιοπρεπή "επιστροφή" της.
Γι' αυτόν τον λόγο τη βάζουν και παίζει το γνωστό παιχνίδι της οικογένειας ...Το παιχνίδι της τρομοκρατίας ...Έμπειρη είναι σ' αυτό ...Τι έχεις Γιάννη; ...Τι είχα πάντα. Ο κόσμος "καίγεται" και αυτή "θυμήθηκε" ότι στη δίκη της 17ης Νοέμβρη κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρίσταντο ως μάρτυρες υπεράσπισης. Τι να κάνει η μεγαλοκοπέλα. Είχαν βάλει στο κόμμα της στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτή, μπαίνοντας στη μάχη του, "πέταξε" ό,τι είχε στα χέρια της. Παλιά ξινά σταφύλια θα έλεγε κανείς. Τα γνωστά παλιά ξινά σταφύλια θα συμπληρώναμε κι εμείς, εφόσον ολόκληρη την πολιτική της καριέρα και το πολιτικό της "ψευδώνυμο" το οφείλει στην τρομοκρατία.
Γνωστά, δηλαδή, είναι τα "μονοπάτια", στα οποία περιφέρεται τις λίγες ημέρες που μας χωρίζουν από τις εκλογές ...Γνωστά και για την οικογένειά της. Αυτήν την "τεχνογνωσία" πουλάει άλλωστε το Μητσοτακαίικο. Λόγω της ιδεολογικής "προέλευσης", που τους διαφοροποιεί από τους κλασικούς δεξιούς, εμφανίζονται "εξειδικευμένοι" σε θέματα μη ιδεολογικά. Κάθε φορά που οι Μητσοτάκηδες εμφανίζονται ως "μεταγραφές" στη δεξιά παράταξη, αυτό "πουλάνε" ...Πουλάνε την "καταγωγή" τους από τον δήθεν "προοδευτικό" χώρο της δήθεν "αντίστασης" και των δήθεν κοινωνικών "αγώνων" ...Πουλάνε το "θάρρος" τους να τα βάζουν όχι μόνο με τους τρομοκράτες, αλλά με όλους τους "εχθρούς" του λαού. Έφτασε η Ντόρα να ισχυρίζεται ότι θα "πλάκωνε" τον Κασιδιάρη, αν βρισκόταν στο στούντιο με την Κανέλη.
Γνωστά είναι όλα αυτά για τους παλαιότερους. Πιο "τζάμπα μάγκες" από τους Μητσοτάκηδες δεν υπάρχουν. Στην πραγματικότητα είναι αυτοί, οι οποίοι "εφεύραν" αυτήν την έννοια ...Όλα εκ του ασφαλούς. Ένας στρατός αστυνομικών τους φυλάγει οικογενειακώς μέρα και νύκτα. Ο ίδιος ο Μητσοτάκης ούτε στην τουαλέτα δεν πηγαίνει χωρίς τον Μανούσο ...Ο "αντιστασιακός" Μητσοτάκης, που τον "κυνήγησε" η Χούντα και αυτός γλίτωσε φεύγοντας από τη χώρα ...Ο Μητσοτάκης, που γύρισε λίγες ημέρες πριν πέσει η Χούντα για να μπει φυλακή και να παραστήσει τον "αντιστασιακό" ...Ο τζάμπα μάγκας ...Όλα εκ του ασφαλούς.  
Μια ζωή στους ίδιους διαδρόμους των ξένων μυστικών υπηρεσιών "πουλούσε" αυτό, το οποίο απαγορευόταν για όλους τους άλλους. Αυτό δεν "πουλούσε" στη Δεξιά ο κεντρώος Μητσοτάκης, όταν έγινε "μεταγραφή" σ' αυτήν από τον Καραμανλή; Αυτό δεν "πουλούσε" ως ειδικός, όταν —με την άδεια της πρεσβείας— κατηγορούσε τον Ανδρέα για σχέσεις με την τρομοκρατία; ...Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Με το ίδιο "σκονάκι" κινείται και η θυγατέρα. Η άφοβη η Ντόρα δεν διστάζει να τα βάλει με την "τρομοκρατία". Μιλάμε για ηρωίδα. Σε μια εποχή, όπου δεν υπάρχει Έλληνας, που να μην είναι απόλυτα σίγουρος ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα ήταν μια παρακρατική "υπερπαραγωγή", έρχεται η κόρη του "νονού" του παρακράτους να κάνει την "ηρωίδα". Βέβαια αυτό είναι και λογικό, γιατί, όταν έχεις ψηφίσει καί τα δύο τα Μνημόνια, πρέπει να δηλώσεις ότι θα "πλακώσεις" ακόμα και τον Κασιδιάρη, αν θέλεις να σε δείξει η τηλεόραση.
Η ΝΔ είναι η τελευταία ευκαιρία της Διαπλοκής να επιβιώσει.

Από πού αντλεί όμως αυτή η "Τρόικα" των άχρηστων γόνων της ΝΔ το σημερινό της θράσος; ...Από τις ανάγκες της Διαπλοκής. Γνωρίζει ότι είναι απαραίτητη για τη Διαπλοκή και το εκμεταλλεύεται. Γνωρίζει ότι δεν υπάρχει πλέον ΠΑΣΟΚ και ότι η ίδια είναι αυτή, που απολαμβάνει τη "στοργή" των ΜΜΕ της Διαπλοκής. Από αυτήν τη γνώση προκύπτει αυτή η συμπεριφορά. Μπορεί να ψεύδεται και να "στροβιλίζεται" όσο θέλει, γιατί γνωρίζει ότι δεν θα την πειράξει κανείς. Δανείζεται θράσος από το θράσος του Μπόμπολα και των συνεταίρων του στη Διαπλοκή.
Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι τα αφεντικά υποτιμούν τον ελληνικό λαό και αυτό μεταδίδουν και στους υπαλλήλους τους. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Η Διαπλοκή, μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη το ΠΑΣΟΚ, δεν έχει άλλη επιλογή. Υποχρεωτικά εγκαταλείπει το βενιζελικό "κήτος" και υποστηρίζει τον γελοίο Αντωνάκη. Φέρεται "αχάριστα" στον αγαπημένο Βαγγέλα, που της χάρισε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, τον νόμο περί ατιμωρησίας των διεφθαρμένων δημοσίων υπαλλήλων, τον νόμο "κέλυφος" των Ολυμπιακών Αγώνων και τον νόμο περί βασικού μετόχου. Αναγκαστικά έχει επενδύσει τα πάντα στη ΝΔ. Γι' αυτόν τον λόγο έχει επιτρέψει στα στελέχη της να αποθρασυνθούν πλήρως.
Το θράσος φαίνεται από το ίδιο το δίλημμα, που θέτουν ως διακύβευμα για τις προσεχείς εκλογές. Παραβιάζοντας κάθε λογική, παίζουν με το δίλημμα "ευρώ ή δραχμή". Αυτό είναι καθαρά παιχνίδι τρομοκράτησης του λαού, γιατί δεν υπάρχει ενδεχόμενο ακόμα και μια χρεοκοπία να θέσει την Ελλάδα εκτός Ευρώ. Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που μια χρεοκοπία της Καλιφόρνιας δεν την θέτει εκτός δολαρίου, έτσι και η Ελλάδα δεν μπορεί να τεθεί εκτός ζώνης του Ευρώ. Πρέπει η ίδια η Ελλάδα να το θέλει αυτό και πάλι είναι σχεδόν απίθανο να της το επιτρέψουν να το κάνει. Γιατί δεν θα της το επιτρέψουν; Γιατί δεν τους συμφέρει. Γιατί, αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, "κινδυνεύει" να σωθεί από τους ίδιους. Αυτοί έβαλαν την Ελλάδα στο ευρώ, με τα στοιχεία που οι ίδιοι "μαγείρεψαν", εφόσον μόνον αυτούς τους συνέφερε το "μαγείρεμα".
Αυτοί οι ξένοι ιμπεριαλιστές και άρπαγες της πατρίδας μας έχουν συμπλέοντα συμφέροντα με τη Διαπλοκή και άρα είναι υποχρεωμένοι να υποστηρίξουν τα κόμματα του Μνημονίου. Πόσο συμπλέοντα; Αρκεί κάποιος να σκεφτεί απλά. ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι, την ώρα που όλοι οι Έλληνες —εξαιτίας του Μνημονίου— "δίνουν", αυτοί "παίρνουν". Γιατί εν μέσω απόλυτης κρίσης και σκληρών απειλών για μη καταβολή μισθών και συντάξεων εξασφαλίστηκε η δόση για τις Τράπεζες; Εκατομμύρια φτωχών συνταξιούχων είδαν τις συντάξεις τους να "κόβονται", επειδή το κράτος δεν έβρισκε τριακόσια εκατομμύρια ευρώ και την ίδια ώρα το ίδιο κράτος έβρισκε τριάντα δις, για να δώσει στις τράπεζες; Πώς είναι δυνατόν το ΔΝΤ να είναι καταστροφικό για τον λαό και σωτήριο για τις τράπεζες;
Στην πραγματικότητα οι τραπεζίτες μάς βυθίζουν στην καταστροφή ...Μετρημένοι άνθρωποι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αυτοί χρωστούσαν στους διεθνείς τοκογλύφους και τώρα τα "φορτώνουν" στον λαό. Τα δικά τους ιδιωτικά χρέη μετατρέπονται μέσω Μνημονίου σε δημόσια χρέη. Οι δικές τους άστοχες δανειοδοτήσεις-"φούσκες" είναι αυτές, οι οποίες σήμερα υποθηκεύουν το μέλλον όλων των επόμενων γενεών των Ελλήνων ...Για να σώσουν τις δικές τους ιδιωτικές περιουσίες, σπρώχνουν στην εξουσία τα φιλομνημονιακά κόμματα, που ξεπουλάνε τη δημόσια περιουσία ...Για να εξασφαλίσουν το μέλλον τους, θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον ενός ολόκληρου έθνους ...Οι άθλιοι τοκογλύφοι τραπεζίτες, που διατηρούν τον λαό σε μια διαρκή "ομηρία", εξαιτίας των καταθέσεων ...Οι άθλιοι ιδιώτες τραπεζίτες, που θέλουν να κλείσουν τις κρατικές τράπεζες, προκειμένου αυτός ο "όμηρος" να μην έχει καμία διέξοδο μπροστά του ...Αυτοί μας βυθίζουν στο χάος.
Αν καταλάβει ο αναγνώστης τι σχέση έχουν αυτές οι τράπεζες με τα σημερινά ΜΜΕ, τα οποία τρομοκρατούν τους πολίτες, θα καταλάβει πώς λειτουργεί η Διαπλοκή ...Θα καταλάβει πώς η Μέρκελ βρίσκει "συμπαραστάτες" στην προσπάθειά της να κατατρομοκρατήσει τον λαό ...Θα καταλάβει τον λόγο, που τα ζώα ίδρυσαν το "Ταμείο Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας" στα πρότυπα των κακοποιών της Treuhand ...Θα καταλάβει τον λόγο, που παραμένουν ατιμώρητοι και "αζήτητοι" οι διάφοροι Χριστοφοράκοι στη Γερμανία ...Θα καταλάβει τον λόγο, που δεν έγινε ποτέ μια παλλαϊκή εκστρατεία για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων ...Θα καταλάβει με λίγα λόγια τον λόγο, που οι δωσίλογοι εξακολουθούν να ελέγχουν την εξουσία και με τη βοήθεια των ΜΜΕ είναι έτοιμοι να παραδώσουν την Ελλάδα "δεμένη" χειροπόδαρα.
Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης πώς φτάσαμε στο σημερινό σημείο ...Να καταλάβει το πώς αυτή η κοινωνική και οικονομική προβληματικότητα ξεκινάει από τις τράπεζες και καταλήγει σ' αυτές ...Να καταλάβει ότι οι σημερινοί Έλληνες τραπεζίτες είναι η χειρότερη μορφή κοινωνικών εγκληματιών που έχει γνωρίσει η ελληνική ιστορία ...Φονιάδες πραγματικοί, αν σκεφτεί κάποιος ότι καθημερινά πλέον αυτοκτονούν συμπολίτες μας, εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας ...Ανέχειας, για την οποία ευθύνονται εξ’ ολοκλήρου οι τοκογλύφοι, που παριστάνουν τους τραπεζίτες ...Εκείνα τα ελεεινά σκουπίδια, που πήγαν νύχτα από την πίσω πόρτα του Υπουργείου Οικονομικών, για να πάρουν από τον Βενιζέλο τα "ελέη" των ιμπεριαλιστών.
Τον ρόλο αυτών των δολοφόνων των Ελλήνων θα αναζητήσουμε. Θα ψάξουμε να βρούμε τον λόγο, για τον οποίο τους θεωρούμε υπεύθυνους για όλα τα δεινά της χώρας ...τον λόγο για τον οποίο είναι υπεύθυνοι για όλες τις "αρρώστιες" που μαστίζουν την κοινωνία μας και μας έφεραν στο σημείο αυτό. Από τη διαφθορά και το ξεπούλημα της πατρίδας, μέχρι τα ναρκωτικά και την πορνεία, αυτοί είναι υπεύθυνοι. Γιατί; Γιατί αυτοί έδωσαν τα "εργαλεία" στον υπόκοσμο όλων των τύπων να μετατρέψει το έγκλημα σε "επιχείρηση".
Αν ο αναγνώστης το καταλάβει αυτό, τα κατάλαβε όλα. Το κλειδί αυτού του κειμένου είναι να καταλάβει ο αναγνώστης ότι οι τραπεζίτες ήταν αυτοί, οι οποίοι στην Ελλάδα μετέτρεψαν το κοινό έγκλημα σε επιχείρηση. Αυτοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι έκαναν τους διεφθαρμένους αξιωματούχους "έξυπνους" και "μάγκες", που διέβρωναν τα πάντα, και αποκτούσαν "νόμιμες" περιουσίες, χωρίς να φοβούνται τίποτε. Αυτοί μετέτρεψαν τους κακοποιούς, τους απατεώνες και τα λαμόγια σε celebrities. Κανονικούς celebrities με δεκάδες εξώφυλλα σε μεγάλα περιοδικά και πληρωμένες "αγιογραφίες" από τους καλύτερους "αγιογράφους" της Διαπλοκής. Χωρίς αυτούς τους τοκογλύφους το έγκλημα στην Ελλάδα δεν θα άλλαζε επίπεδο, ώστε να μιλάμε για "μεγάλο" έγκλημα. Δεν θα είχε οικονομική απόδοση και δεν θα ξέφευγε από τα σοκάκια τής Τρούμπας και τα χαμαιτυπεία τής Πλατείας Βάθης, όπου περιοριζόταν επί αιώνες.
Αυτοί οι τραπεζίτες άνοιξαν τον κοινωνικό "βόθρο" και έπνιξαν τη χώρα με τα "λύματά" του. Αυτοί έβαλαν τον υπόκοσμο της Ελλάδας στο "σαλόνι" της. Αυτός ο υπόκοσμος μάς έφερε στο σημείο αυτό. Αυτόν τον υπόκοσμο "πληρώνουμε" μέσω ΔΝΤ. Όλα αυτά, για να γίνουν κατανοητά, θα πρέπει να εξεταστούν με τη σειρά ...Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικά και τα θεμελιώδη. Ρωτάμε λοιπόν. Πώς αλώθηκε η πατρίδα μας και έφτασαν στο σημείο αυτοί οι ξένοι ιμπεριαλιστές να διεκδικούν έναντι πινακίου φακής τις τεράστιες και χρυσοφόρες ΔΕΚΟ; ...Πραγματικά χρυσοφόρες, αν σκεφτεί κάποιος ότι το 10% του ΟΤΕ και το μάνατζμέντ του πριν λίγους μήνες πουλήθηκε για 400 εκατομμύρια και η εταιρεία εμφάνισε κέρδη τριμήνου πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ.
 ...Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; ...Πώς φτάσαμε στο σημείο να διαπραγματευόμαστε αυτά, τα οποία μερικές δεκαετίες πριν δεν τολμούσαν καν να τα αποτιμήσουν, εφόσον θεωρούνταν ιερά και όσια της Δημοκρατίας μας; Μέσω της διαφθοράς, θα έλεγε ο κάθε πονηρεμένος αναγνώστης ...Πολύ σωστά. Οι ξένοι ιμπεριαλιστές διέφθειραν τους Έλληνες πολιτικούς και αυτοί συστηματικά με τις υπερτιμολογήσεις των προμηθειών βύθιζαν τις ΔΕΚΟ στα ελλείμματα, με αποτέλεσμα να τις απαξιώσουν, προκειμένου οι ίδιοι να τις αγοράσουν στην συνέχεια τζάμπα. Αυτοί οι ιμπεριαλιστές τις λεηλάτησαν ως προμηθευτές και μετά τις εξαγόρασαν στην ουσία τζάμπα με τα δικά μας χρήματα.
Αυτοί οι ιμπεριαλιστές δεν τα κατάφεραν όλα αυτά ως δια μαγείας. Έφτασαν στο σημείο να έχουν αυτήν τη δυνατότητα, γιατί κινήθηκαν μεθοδικά και επί αρκετά χρόνια ...Από τα χρόνια που η ελληνική οικονομία λειτουργούσε με εθνικό και άρα εχθρικό γι' αυτούς τρόπο ...Από τα χρόνια που η διαφθορά δεν ήταν εκτεταμένη σε σημείο που να μιλάμε για μάστιγα. Γιατί η διαφθορά εκείνη την εποχή ήταν περιορισμένη; Μήπως τα λαμόγια ήταν πιο τίμια; Όχι βέβαια. Η διαφθορά ήταν περιορισμένη, γιατί δεν μπορούσε να "νομιμοποιηθεί". Δεν υπήρχε εύκολος τρόπος να "ξεπλυθεί", γιατί το τραπεζικό σύστημα ήταν κρατικό και δεν την "απορροφούσε". Δεν την "ξέπλενε", ώστε οι διεφθαρμένοι να ονειρεύονται περιουσίες από τα εγκλήματά τους. Όσοι τολμούσαν να διαφθαρούν, γνώριζαν ότι κινδύνευαν ν' αποκαλυφθούν, εφόσον δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν μεγάλου μεγέθους συναλλαγές, χωρίς να κινήσουν την προσοχή των αρχών. Μόνον καταναλωτικές υπερβολές μπορούσαν να κάνουν και τίποτε άλλο.
Τι έκαναν τότε οι ιμπεριαλιστές, οι οποίοι επεδίωκαν τη διαφθορά, την οποία σήμερα οι ίδιοι κατηγορούν και μας έχουν κάνει ξεφτίλα σε ολόκληρο τον Πλανήτη; Δημιούργησαν όλες εκείνες τις συνθήκες, οι οποίες θα επέτρεπαν στη διαφθορά να "καλλιεργηθεί" και να αναπτυχθεί. Άνοιξαν στους ιδιώτες το τραπεζικό σύστημα και αυτό ήταν το πρώτο και βασικότερο "βήμα". "Πυροδότησαν" τη διαφθορά και στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν τις συνέπειες της διαφθοράς αυτής ...Έβαλαν τον "συνταγματολόγο" Βενιζέλο να "καθησυχάσει" νομικά τους υποψήφιους διεφθαρμένους και τους έστειλαν "πακέτο" στους τραπεζίτες, για να παζαρέψουν το "καθάρισμα" ...Τόσο απλά ...Στην εποχή του Μητσοτάκη και του Σημίτη έγιναν όλα. ...Στην εποχή όπου "φτιάχνονταν" οι σημερινοί μονομάχοι Σαμαράς και Βενιζέλος.
 Από εκεί και πέρα ήταν εύκολο να μεθοδευτούν όλα, εφόσον η εξουσία μπορούσε όχι μόνον να τα μεθοδεύσει, αλλά και να τα προστατεύσει. Ήταν η εποχή των μεγάλων "πυραμίδων". Ήταν η εποχή που οι άπειροι προλετάριοι Αλβανοί είχαν πάρει τα Καλάσνικοφ για τις "πυραμίδες" όπου τους είχαν εμπλέξει οι πονηροί. Ήταν η εποχή όπου οι "έμπειροι" καπιταλιστές Έλληνες δεν πίστευαν ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί και στους ίδιους. Εκεί την "πάτησαν". Από τη σιγουριά τους. Οι πονηροί, μέσω της διαφθοράς, "πλημμύρισαν" την κοινωνία με δημόσιο χρήμα, εφόσον άνοιξαν τα ταμεία και σκορπίζονταν τα χρήματα του λαού σε "μεγάλα" έργα και άσκοπους και υπερτιμημένους προορισμούς. Αυτό το χρήμα έδωσε την ψευδαίσθηση της "ανάπτυξης" και ήταν αυτό, το οποίο δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το έγκλημα του χρηματιστηρίου.
Άνοιξαν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί τις "τσέπες" του κράτους και παρέσυραν και τους πολίτες σ' αυτήν την αθλιότητα. Έβαζαν τα κρατικά χρήματα στο χρηματιστήριο και "ανέβαζαν" τους δείκτες, μέχρι να παρασύρουν και τους πολίτες σ' αυτό. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο τόσο το δημόσιο χρήμα όσο και το ιδιωτικό χρήμα πήγε στις τσέπες των αθλίων και των ιμπεριαλιστών, οι οποίοι "τάιζαν" τους διεφθαρμένους πολιτικούς και τους κρατικούς αξιωματούχους ...Τις "τσέπες" των επίορκων, οι οποίοι είχαν ως καθήκον τους να προστατεύουν τον δημόσιο πλούτο και βέβαια και τον πλούτο των ιδιωτών.
Όμως, όταν έχουμε μια τόσο εκτεταμένη διαφθορά του δημόσιου βίου και όταν —όπως είναι φυσικό— το "ξέπλυμα" του βρόμικου χρήματος, που προκύπτει από τη διαφθορά αυτήν, αφορά ένα μεγάλο ποσοστό του, τι αντιλαμβανόμαστε; Ότι από την τρομερή διαφθορά των πολλών διεφθαρμένων αξιωματούχων πήγαμε στα υπερκέρδη των λίγων "πλυντηρίων". Ποιοι έχουν "πλυντήρια"; ...Αυτοί, στους οποίους αναφερθήκαμε παραπάνω ...Οι απαραίτητοι για την "έκρηξη" της διαφθοράς...Οι ιδιώτες τραπεζίτες ...Αυτοί, που έχουν τις τράπεζες.
 Μπορούσε να γίνει η έκρηξη της διαφθοράς χωρίς την "ιδιωτικοποίηση" του τραπεζικού τομέα; Όχι βέβαια. Γιατί; Γιατί, όπως είπαμε, οι διεφθαρμένοι δεν θα είχαν τη δυνατότητα να μετατρέψουν τη διαφθορά τους σε νόμιμες περιουσίες. Άρα; Άρα, αναζητούμε το κόστος αυτής της "νομιμότητας". Αναζητούμε τα κέρδη αυτών, οι οποίοι "πουλούσαν" νομιμότητα σε διεφθαρμένους αξιωματούχους και υπαλλήλους. Από τα δισεκατομμύρια, τα οποία διακινήθηκαν μεταξύ των ιμπεριαλιστών και των χιλιάδων διεφθαρμένων αξιωματούχων και υπαλλήλων, ένα ποσοστό της τάξεως του 50 με 60% πήγε στις "τσέπες" ελαχίστων διαπλεκομένων ...Στις "τσέπες" ελαχίστων τραπεζιτών. Ποιοι είναι οι διαπλεκόμενοι τραπεζίτες, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στο "ξέπλυμα";
...Γνωστοί και μη εξαιρετέοι είναι όλοι αυτοί ..."Στημένοι" εξ’ αρχής να συμμετάσχουν στο "πάρτυ" της διαφθοράς ...Προετοιμασμένοι εξ’ αρχής να "σερφάρουν" στο τεράστιο "κύμα" του "βρόμικου" χρήματος. Όλοι τους γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί πριν καν αυτό συμβεί. Όλοι αυτοί γνώριζαν ότι θα έφτανε η σημερινή κατάσταση όπου ο λαός θα αναγκαζόταν να ξεπουλήσει τα πάντα, για να ικανοποιήσει τα σχέδιά τους. Την ώρα που οι κοινοί Έλληνες νόμιζαν ότι υπήρχε Κράτος και Κυβέρνηση που τους προστάτευε, η Διαπλοκή έστηνε το πάρτυ τής διαφθοράς με τους πολιτικούς, οι οποίοι ήταν υπάλληλοί της και μίσθαρνα όργανά της.
Δεν είναι, για παράδειγμα, τυχαίο το γεγονός ότι ο Λάτσης "επέστρεψε" στην Ελλάδα με το που άρχισε να στρώνεται το "τραπέζι" της Διαπλοκής και της διαφθοράς. Ακριβώς την κατάλληλη ώρα. Ούτε μία ημέρα πριν ούτε μία ημέρα μετά. Ο αττικός ήλιος τον "φώτισε" και από εφοπλιστής πετρελαιάς τόλμησε να γίνει τραπεζίτης και μεγαλοκτηματομεσίτης. Με ένα "χαρτζηλίκι" από την πατρική περιουσία έφτιαξε άλλη μια τέτοια ακόμα πιο μεγάλη. Κοντά σ' αυτόν και όλοι οι γνωστοί, που παρελαύνουν στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων. Από τους Βαρδινογιάννηδες μέχρι τους Βγενόπουλους και τους Λαυρεντιάδηδες.
Αυτοί όλοι πλούτισαν μέσα σε μια περίεργη και άκρως διαβρωτική για την ελληνική κοινωνία περίοδο ...Μια περίοδο, όπου στην κυριολεξία γκρεμίστηκαν κοινωνικά πρότυπα αιώνων. Άλλαξαν τα πρότυπα της χώρας μέσα σε ελάχιστα χρόνια. Πρότυπα της ελληνικής κοινωνίας έπαψαν να είναι οι σκληρά εργαζόμενοι και τίμιοι επιστήμονες, βιομήχανοι, βιοτέχνες, εργάτες ή υπάλληλοι. Πρότυπα έγιναν οι "προμηθευτές", οι μεσίτες, οι κομμώτριες, οι βίζιτες, οι αδερφές, τα τεκνά, οι χαραμοφάηδες, τα παράσιτα ...οι μορφωμένοι άνευ αντικειμένου. Πώς άλλαξαν τόσο εύκολα αυτά τα πρότυπα; Αυτό γίνεται μόνον με την εκτεταμένη πλύση εγκεφάλου ...Μόνον με τον απόλυτο έλεγχο των νεανικών περιοδικών τύπου life-style.
Ποιος τα χρηματοδοτούσε όλα αυτά τα έντυπα, ενώ από τη φύση τους δεν θα μπορούσαν να είναι κερδοφόρα σε μια τόσο μικρή αγορά; ...Οι τραπεζίτες των "πλυντηρίων" ...Αυτοί δεν ήταν, που έδιναν τα χρήματα στους εκδότες του trush τύπου, για να κάνουν τα ναρκωτικά μόδα; Ποιος χρηματοδοτούσε τον σημερινό χρεοκοπημένο Κωστόπουλο να κάνει την προπαγάνδα τού στυλάτου παρασίτου; Αυτοί όλοι δεν ήταν εκείνοι, που γκρέμισαν όλα τα ταμπού για τα ναρκωτικά; ...Όπως "Αμερική". Αυτοί δεν εμφάνισαν την κοκαΐνη σαν μια καθημερινή "διασκέδαση", αγνοώντας τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα που άφηνε πίσω της; ...Μια "αθώα" διασκέδαση ...που σε "ανεβάζει" ...για να μην είσαι "μουρόχαυλος", όπως θα έλεγε και ο "γκουρού" Πέτρος. Πόσα δισεκατομμύρια τράβηξαν από την ελληνική κοινωνία αυτοί, οι οποίοι τη βύθισαν στον εθισμό των ναρκωτικών; Πόσα από αυτά τα δισεκατομμύρια κατέληξαν στις τσέπες ευυπόληπτων τραπεζιτών;
Μιλάμε για ολόκληρη φάμπρικα. Οι ελληνικές τράπεζες δεν "ξέπλεναν" μόνον τα "βρόμικα" χρήματα της διαφθοράς. Ξέπλεναν όλα τα "βρόμικα" χρήματα, τα οποία κινούνταν μέσα στην κοινωνία και άρα και τα χρήματα των ναρκωτικών. Οι διαπλεκόμενοι πλούτιζαν από όλες τις "πληγές" της ελληνικής κοινωνίας. Οι διαπλεκόμενοι γνώριζαν ότι υπήρχε κέρδος από κάθε νέα "πληγή" αυτής της κοινωνίας. Οι διαπλεκόμενοι έφτασαν στο σημείο να προκαλούν οι ίδιοι "πληγές" στην κοινωνία, αναζητώντας νέους "χώρους" για νέα κέρδη.
Αυτό είναι και το στοιχείο που διαφοροποιεί τους τραπεζίτες από τον υπόλοιπο λαό. Αυτό είναι που τους βγάζει από το κοινό "στρατόπεδο" μ' αυτόν. Ό,τι είναι για τον λαό "πληγή", για τους τραπεζίτες είναι "πηγή" πλούτου. Αν, για παράδειγμα, ο λαός βλέπει τα ναρκωτικά ως μια "πληγή" της κοινωνίας, για τους τραπεζίτες είναι ένας διασκορπισμένος πλούτος κάποιων δισεκατομμυρίων, που, αν τον περάσουν μέσα από τα "πλυντήριά" τους, θα τους μείνει τουλάχιστον ο μισός. Αν ο λαός βλέπει την πορνεία ως μια "πληγή" της κοινωνίας, για τους τραπεζίτες αυτό είναι ένα σύνολο "φορτωμένων" νταβατζήδων, που πολύ ευχαρίστως θα τους "ξεφόρτωναν" στα γραφεία τους ...Χειρότεροι εγκληματίες ακόμα και από τους χειρότερους.
Ο αναγνώστης πιθανόν να μην γνωρίζει το πώς "ξεπλένονται" αυτά τα χρήματα και γι' αυτόν τον λόγο χρήσιμο είναι να πούμε μερικά πράγματα. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν όλοι το πώς γίνονται οι "μπίζνες" ...το πώς γίνονται οι "μπίζνες" των άσπρων και καθαρών "κολάρων" μέσα στους βρόμικους "βόθρους". Για να καταλάβεις, λοιπόν, το πώς γίνεται το "ξέπλυμα", θα πρέπει να γνωρίζεις κατ’ αρχήν ποιο είναι το πρόβλημα αυτού, ο οποίος έχει "βρόμικο" χρήμα στην κατοχή του ...Να γνωρίζεις ποιο είναι το πρόβλημα, για να καταλάβεις πόσο μπορεί να "κοστίζει" μια λύση. Αν το καταλάβεις αυτό, είναι εύκολο από εκεί και πέρα να κατανοείς τα διάφορα "κόλπα", τα οποία γίνονται για το "ξέπλυμα" ...Τα "κόλπα", στα οποία πρωταγωνιστεί η δήθεν νόμιμη τράπεζα.
Λέμε "δήθεν νόμιμη τράπεζα", γιατί στην Ελλάδα της διαφθοράς δεν υπάρχει νόμιμη τράπεζα. ΟΛΕΣ οι τράπεζες εκμεταλλεύονταν την τραπεζική λειτουργία, για να "ξεπλένουν" χρήματα ...Από τον πρώτο διδάξαντα Κοσκωτά μέχρι τους σημερινούς "επιστήμονες" του Χάρβαρντ και του LSE, όλοι κάνουν το ίδιο. Εκμεταλλεύονταν το γεγονός ότι διέθεταν το "καθαρό" χρήμα των καταθέσεων των πολιτών και σε αυτό "βουτούσαν" το "βρόμικο" χρήμα, για να το νομιμοποιήσουν. Κανείς ποτέ δεν γνωρίζει αν το χρήμα, το οποίο παίρνει από μια τράπεζα, προέρχεται από το υστέρημα ενός τίμιου καταθέτη ή από έναν νταβατζή, ο οποίος το κουβάλησε από την πίσω πόρτα νωρίτερα το πρωί ή από έναν έμπορο ναρκωτικών, που το έκανε το προηγούμενο βράδυ.
 Δεν υπάρχει χαρτονόμισμα αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα και τον κόσμο, που να μην "βρομάει" έγκλημα ...Πόνο και αίμα κρύβουν συνήθως οι δεσμίδες των χαρτονομισμάτων. Εργαστηριακά έχει αποδειχθεί ότι τα περισσότερα δολάρια, για παράδειγμα, που κυκλοφορούν στον κόσμο, έχουν πάνω τους ίχνη ναρκωτικών. Τόσο "ευυπόληπτοι" επιχειρηματίες είναι οι τραπεζίτες και τέτοιας "ποιότητας" είναι και οι συνεργάτες τους. Αυτό λοιπόν το "βρόμικο" χρήμα είναι πρόβλημα για τους κατόχους του, γιατί δεν μπορεί να βγει στην "επιφάνεια", χωρίς να "καρφώσει" τον παράνομο. Δεν μπορεί κάποιος, που δεν έχει καμία νόμιμη δραστηριότητα, να εμφανίζει τεράστια κέρδη. Τα κέρδη είναι απευθείας ανάλογα της δραστηριότητας, διαφορετικά υπάρχει "έγκλημα".
Αν λοιπόν έχει κάποιος από τα ναρκωτικά ή το trafficking πέντε εκατομμύρια ευρώ, πώς θα τα "εμφανίσει" στην οικονομία και πόσα τελικά θα είναι αυτά, που θα μπορέσει να εμφανίσει; Τι θα κάνει, προκειμένου ν' αποφύγει τις διωκτικές αρχές; Αυτό, το οποίο θα κάνει, είναι το εξής: Θα πάρει μερικές σακούλες σκουπιδιών και αφού τις γεμίσει με το "βρόμικο" χρήμα θα πάει νύχτα στο γραφείο του νόμιμου τραπεζίτη. Αυτός, επειδή θα εκτιμήσει την "επιχειρηματικότητα", την "εξυπνάδα", τη "διορατικότητα" του "ευγενούς" αλλά φτωχού νέου, θα "επενδύσει" πάνω του. Θα του δώσει —με "ρίσκο" της τράπεζας— ένα εκατομμύριο ευρώ, για να κάνει το "όνειρό" του πραγματικότητα ...Ένα μαγαζί στην παραλιακή ...Ένα περιοδικό life-style ...Ένα ξενοδοχείο πάνω στο κύμα.
Τα πέντε "βρόμικα" εκατομμύρια με αυτόν τον τρόπο έγιναν ένα "πεντακάθαρο" εκατομμύριο σε προπληρωμένο δάνειο ...Σε δάνειο, το οποίο η τράπεζα "εξυπηρετεί" μόνη της και δίνει στον εγκληματία τη δυνατότητα να εμφανίζεται με μεγάλη επιχείρηση ...Επιχείρηση, που στη συνέχεια θα του δίνει τη δυνατότητα να "ξεπλένει" απευθείας χρήματα από τις εγκληματικές του δραστηριότητες. Έτσι ξέπλεναν" τα χρήματα οι διαπλεκόμενοι τραπεζίτες και στην ουσία έβαζαν στις τσέπες τους τη μερίδα του λέοντος από τα κέρδη των ναρκωτικών, της πορνείας, της διαφθοράς, της παραοικονομίας κλπ..
Εξαιτίας των διαπλεκομένων και των αναγκών τους ποτέ η ελληνική πολιτεία δεν ήταν αποτελεσματική στο κυνήγι της παραοικονομίας και του οικονομικού εγκλήματος. Πώς θα είναι αποτελεσματική, όταν, κάθε φορά που οι μηχανισμοί κινούνταν εναντίον τής παραοικονομίας, έπεφταν πάνω στους χορηγούς των Κυβερνήσεων; Έπεφταν τα κέρδη των τραπεζών των διαπλεκομένων, όταν η Πολιτεία λειτουργούσε ικανοποιητικά και αυτό οι χορηγοί δεν το επιθυμούσαν. Έπεφταν τα κέρδη των τραπεζών, όταν συλλαμβάνονταν οι έμποροι ναρκωτικών και δεν προλάβαιναν να πάνε τις "σακούλες" τους στις τράπεζες.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Αν η αστυνομία καταδίωκε πραγματικά το έγκλημα, θα έπρεπε να πάει σε μια συναυλία στο Μέγαρο και να τους βρει εκεί όλους μαζεμένους. Την ώρα που οι τραπεζίτες "ξέπλεναν" τα χρήματα της "αρρώστιας" της ελληνικής κοινωνικής "σήψης", αποσπούσαν την προσοχή της κοινωνίας με γελοιότητες. "Μεθούσαν" την κοινωνία, "αρρωσταίνοντάς" την ...Οι κοιλιακοί του Ρουβά, το βρακί της Ευγενίας ή η τσόντα της Τζούλιας κάλυπταν τα θέματα της επικαιρότητας. Να θυμίσουμε ότι η τσόντα της Τζούλιας βγήκε την ώρα που έπρεπε να βγει ο κόσμος στον δρόμο, για να σταματήσει το Μνημόνιο ...Τυχαίο; ...Όχι βέβαια.
 Πώς το επιτύγχαναν αυτό; ...Με τη συνεργασία αυτών, οι οποίοι θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη ...Με την συνεργασία αυτών, οι οποίοι καθορίζουν την "ατζέντα" της επικαιρότητας για έναν λαό ...Με τη συνεργασία αυτών, οι οποίοι ενημερώνουν τον λαό ...Με τη συνεργασία αυτών, οι οποίοι πολλές φορές ιεραρχούν μόνοι τους τη σπουδαιότητα των ειδήσεων, οι οποίες θα έρθουν εις γνώση του λαού ...Με τη συνεργασία των εκδοτών. Αυτούς οι τραπεζίτες τούς είχαν στον "αφρό". Οι εκδότες "ταΐζονταν" από τη Διαπλοκή, για να της κάνουν τις εξυπηρετήσεις. Ποιος ξεχνάει τον Λαμπράκη, ο οποίος μας "τάιζε" πολιτισμό με χορηγούς ολόκληρη τη Διαπλοκή; Ποιος ξεχνάει τον χοντροΘέμο, ο οποίος έβγαζε τα CD με τις amateur πεολιχείες και μετά τον κυνηγούσαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ελβετίας με τα εκατομμύρια ευρώ στο πορτμπαγκάζ του;
Ταυτόχρονα, εκτός από αυτούς τους διαπλεκόμενους ,του χρήματος, υπήρχαν και άλλοι συνάδερφοί τους, οι οποίοι έκαναν παράλληλα πράγματα. Κάποιοι άλλοι διαπλεκόμενοι είχαν διαφορετική εξειδίκευση. Έχοντας όλοι —ως συνένοχοι— την ίδια προνομιακή πρόσβαση στο "ξεπλυμένο" τραπεζικό χρήμα, "άλωναν" όλους τους χώρους ...Τζάμπα ήταν όλα. Με τα "ναρκωχρήματα" ή τα "φακελοχρήματα" των τραπεζιτών έπαιρναν τις εγγυητικές που απαιτούσαν οι κρατικοί διαγωνισμοί. Άλλοι κέρδιζαν μόνιμα τους κρατικούς διαγωνισμούς, καθιστώντας τους εαυτούς τους εθνικούς μας "προμηθευτές" ...Αντιπρόσωποι της Siemens και άρα συνεργάτες του Χριστοφοράκου ...Υπάλληλοι της Stazi και άρα συνάδερφοι της Μέρκελ. Αυτοί δεν "ξέπλεναν" χρήματα μέσω του ποδοσφαίρου; Πόσα δισεκατομμύρια ξέπλυναν οι διαπλεκόμενοι μέσω των ΠΑΕ;
Ήταν όμως μόνον το ξέπλυμα μέσω των "πέτσινων" συμβολαίων των ΠΑΕ; Οι ίδιοι διαπλεκόμενοι δεν ασχολούνταν και με τα τυχερά παιχνίδια ή τα προγνωστικά παιχνίδια; Είναι δυνατόν οι πρόεδροι των δύο μεγαλύτερων ΠΑΕ της χώρας να έχουν άμεση εμπλοκή με τέτοιες εταιρείες; Πόσα δισεκατομμύρια διακινούνται μέσα από τις εταιρείες στοιχημάτων; Πόσα δισεκατομμύρια ξέπλυναν με τα δήθεν "κερδοφόρα" ξυστά, δαγκωτά ή αρπαχτά; Τύπωναν ψευδολαχεία με τον τόνο και τα κερδοφόρα δελτία τα είχαν στα γραφεία τους, για να τα πουλάνε με "ταρίφες" ξεπλύματος τραπεζών. Δεν τους ενδιέφερε η πελατεία ή η αξιοπιστία. Αυτοί είχαν το κέρδος τους ακόμα κι αν δεν έπαιζε κανένας στα παιχνίδια τους. Αυτούς τους ενδιέφερε να έχουν προς πώληση "νομιμοποιητικά" τυχερά δελτία ...Δελτία, που θα τα αναγνώριζε η εφορία στο "πόθεν".
Όποιος είχε "μαύρα" χρήματα από ναρκωτικά, τζόγο, πόρνες ή οτιδήποτε άλλο, "αγόραζε" από αυτούς την "τύχη", για να τα εμφανίσει σαν νόμιμα κέρδη νόμιμων λαχνών ...Μιλάμε για την απόλυτη ευτυχία. Πιο "τυχεροί" άνθρωποι από τους Έλληνες εμπόρους ναρκωτικών και τους νταβατζήδες δεν υπάρχουν στην Υφήλιο. Η "τύχη" όχι απλά τους "χαμογελούσε" όταν τους "έβλεπε", αλλά στην κυριολεξία "ξεκαρδιζόταν" στα "γέλια". Δεν υπάρχει ούτε ένας έμπορος ναρκωτικών, τζογαδόρος ή νταβατζής στην Ελλάδα, που να μην είχε την "ευτυχία" να κερδίσει τουλάχιστον δέκα φορές σε κάποιο "τυχερό" παιχνίδι.
Μαζί μ' αυτούς "τυχεροί" ήταν κι εκείνοι οι οποίοι διαφθείρονταν, με πρώτους τους πολιτικούς. Αν οι νταβατζήδες ήταν "τυχεροί", που έβρισκαν κερδοφόρους λαχνούς, οι Έλληνες πολιτικοί ήταν οι "τυχεροί" του real estate. Αυτοί έβρισκαν "ευκαιρίες", που "δεν υπήρχαν". Έβαζαν τα "γυαλιά" σε όλους τους κτηματομεσίτες της χώρας ...Μιλάμε για τύχη. Με τα ίδια χρήματα, που ένας κοινός θνητός αγόραζε δυάρι στην ακριτική Φλώρινα, ο "τυχερός" πολιτικός αγόραζε ρετιρέ στη Λουκιανού ...Μιλάμε για "τύχη" ...Δεν είναι μόνον η τυχερή Τσοχατζοπούλου ...Είναι και ο "τυχερός" Αρούλης ...Είναι και τα "τυχερά" παιδιά του Σιούφα ...Είναι και ο Πρωτόπαπας ...Είναι και ο Τσιόκας.
Τίποτε δεν αφέθηκε στην τύχη του ...Τα "πλυντήρια" δούλευαν "διπλοβάρδιες" ...Οι τραπεζίτες δεν προλάβαιναν να αδειάζουν μαύρες σακούλες σκουπιδιών με μετρητά και να υπογράφουν "πέτσινα" δάνεια σε ένα μικρό κλάσμα της "κατάθεσης". Διαχειριζόμενοι "τόνους" παράνομου χρήματος, "κατάπιαν" στην κυριολεξία όλους τους επιχειρηματικούς χώρους ...Όλους τους χρυσοφόρους χώρους. Είναι δυνατόν λοιπόν να άφηναν στην τύχη του τον χώρο των δημοσίων έργων; Από τις τράπεζες, δηλαδή, ξεκίνησε ολόκληρη η "μόλυνση" της οικονομίας. Από τη στιγμή που πήραν άδεια λειτουργίας, ήταν αδύνατον να ελεγχθούν. Το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό. Συνεταιρίστηκαν κρυφά με όλους τους εγκληματίες και φανερά με όλους τους απατεώνες.
Με αυτόν τον τρόπο οι "εθνικοί" μας τραπεζίτες δημιούργησαν τους "εθνικούς" μας εργολάβους. Την ώρα, δηλαδή, που κάποιοι διαπλεκόμενοι κέρδιζαν από "ξεπλύματα" και τζόγο, κάποιοι άλλοι "κολλητοί" τους κέρδιζαν τα αντίστοιχα, αναλαμβάνοντας τα δημόσια έργα μέσω της διαφθοράς. Στο τέλος αυτοί οι τελευταίοι έγιναν ιδιοκτήτες αυτών, που ο λαός πλήρωσε για να κατασκευάσουν οι εργολάβοι πάνω στη δική του περιουσία. Έτσι χάθηκε η λαϊκή ιδιοκτησία της Αττικής Οδού ή των εθνικών οδικών αρτηριών. Τώρα, στην εποχή του Μνημονίου, όλοι αυτοί έχουν ακροβολιστεί κι αρπάζουν ό,τι υπάρχει ως συνεργάτες-δωσίλογοι των κατακτητών.
Ο Μπόμπολας δεν παραμένει καταχρηστικά "ιδιοκτήτης" της Αττικής Οδού, ενώ έχουν καλυφθεί όλες οι προϋποθέσεις, για να επιστρέψει η οδός στα χέρια του δημοσίου; Ο Μπόμπολας δεν παρέλαβε μια εθνική οδό κατασκευασμένη με δημόσιο χρήμα στο 90% και για το 10% που απέμενε κατάφερε και υφάρπαξε όλα τα διόδια; Ο Μπόμπολας δεν είναι αυτός, που εκμεταλλεύεται την Ψυτάλλεια; Μόνος του είναι; Συνέταιρος του Μπόμπολα στη λεηλασία του χρυσού της Χαλκιδικής δεν είναι η Goldman Sachs; Τώρα, που ενδιαφέρεται η γαλλική Suez για τον ΟΥΘ, ο Μπόμπολας δεν είναι συνέταιρός της; Ο Μπόμπολας δεν βρισκόταν πίσω από τις φασαρίες της Κερατέας; Ο Μπόμπολας δεν ήταν που βαρούσε τα ντέφια, για να χορεύει ο "κουφός" της ΝΔ;
Πόση Δημοκρατία μπορεί να υπάρχει, όταν αυτός ο εργολάβος είναι συνέταιρος των τοκογλύφων και όλοι μαζί είναι συνιδιοκτήτες όλων σχεδόν των ΜΜΕ της χώρας; Υπάρχει έλλειμμα Δημοκρατίας ή όχι; Αυτοί δεν είναι οι εργοδότες του Καψή, της Τρέμη ή του Πρετεντέρη; Τι ακριβώς θα απαιτήσουν από τους υπαλλήλους τους; Τη σωστή ενημέρωση του κοινού; Δεν θα απαιτήσουν ακόμα και τον πνευματικό "βιασμό" του λαού, προκειμένου αυτός να υποταχθεί στις εντολές τους; Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι δεν βλέπουν πόσο "λίγος" είναι ο Σαμαράς; Δεν βλέπουν το παιχνίδι του "κουρασμένου" Καραμανλή; Δεν βλέπουν την αναξιοπρέπεια της Ντόρας; Όλα τα βλέπουν, αλλά δεν τους ενδιαφέρει. Δεν πληρώνονται για να περιγράφουν αυτά τα οποία "βλέπουν". Πληρώνονται, για να περιγράφουν αυτά, τα οποία θέλουν οι εντολείς τους.
Τι θέλουν οι εντολείς τους; Να σωθούν. Να σωθούν οι ίδιοι και να σώσουν και τους υπάλληλούς τους. Άρα; Άρα, όταν ο Πρετεντέρης μιλάει υπέρ του ΔΝΤ, δεν μπορεί από τη φύση του να είναι αμερόληπτος, όπως υποχρεούται να είναι ένας δημοσιογράφος. Ως υπάλληλος εργοδοτών, οι οποίοι έχουν ανάγκη το ΔΝΤ έχει και ο ίδιος ιδιοτελή συμφέροντα να εξυπηρετήσει από το δημόσιο βήμα της ιδιωτικής τηλεόρασης ...Συμφέροντα, τα οποία δεν έχει ο κοινός πολίτης, ο οποίος έχει την "αφέλεια" να ενημερώνεται από αυτόν. "Καίγεται" στην κυριολεξία ο Πρετεντέρης, για να μπούμε στο ΔΝΤ ...Καίγεται, όσο "καίγονται" και τα αφεντικά του ...Καίγεται, όσο καίγεται ο Βαρδής, ο Μπόμπολας, ο Ψυχάρης και η Τεγοπούλου ..."Καίγεται" στην κυριολεξία να "πληρώσουμε" τους "δανειστές" μας. Γιατί; ...Για να "τρέξει" το Μνημόνιο ...Γιατί από αυτό το εθνοκτόνο Μνημόνιο θα χρηματοδοτηθούν οι τράπεζες των διαπλεκομένων εργοδοτών του.
Εξαιτίας του ΔΝΤ οι αποτυχημένοι, βρόμικοι και παράνομοι τραπεζίτες μάς έχουν "φάει" πάνω από 120 δις, την ώρα που τα ταμεία του λαού έχουν "κουρευτεί". Αν αυτές οι τράπεζες των διαπλεκομένων "σωθούν", θα σώσουν και τα κανάλια. Θα σώσουν και τους "υπαλλήλους" τους. Γι' αυτόν τον λόγο "λυσσάνε" κάθε βράδυ οι Καψήδες και οι Τρέμηδες. Για τον ίδιο λόγο και οι εκδότες των έντυπων μέσων έχουν το θράσος —ενώ οι επιχειρήσεις τους είναι προβληματικές — να ζητάνε νέα δάνεια από τις τράπεζες. Με ποια λογική ζητάει ο ΔΟΛ δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε δάνεια; Τι βάζει ως υποθήκη; Ζητάει με τη λογική του συνενόχου. Βοηθάει ο ΔΟΛ τους τραπεζίτες να φέρουν το ΔΝΤ στη χώρα και ζητάει προκαταβολικά την αντιπαροχή του.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Χωρίς το ΔΝΤ όλοι οι εθνικοί μας τοκογλύφοι θα είχαν πάει ήδη στη φυλακή. Οι τράπεζές τους θα είχαν κλείσει και θα είχαν μπει σε φάση λογιστικού ελέγχου και εκκαθάρισης ...Θα είχαν μπει στα "άδυτά" τους ορκωτοί λογιστές και υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, για να δουν πώς οδηγήθηκαν στη χρεοκοπία. Λάτσηδες, Βαρδινογιάννηδες, Σαλλάδες, Βγενόπουλοι, Ράπανοι, Κωστόπουλοι, Κλέονες και το κακό συναπάντημα θα είχε πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη. Θα αποκαλύπτονταν τα "θαλασσοδάνεια" που έδιναν στους εαυτούς τους και στους οικείους τους.
...Θα αποκαλύπτονταν ότι το γνωστό "Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει" δεν ήταν η εξαίρεση στον κανόνα, αλλά ο ίδιος ο κανόνας ...Ο κανόνας, που θέλει τον τραπεζίτη να γίνεται ένας "Γιάννης", που κερνάει τον εαυτό του ...Μιλάμε για τα αίσχη. Οδήγησαν μια ολόκληρη κοινωνία στη σήψη και την υπολειτουργία. Έχοντας το πλεονέκτημα του "τζάμπα"-χρήματος, αλλοίωσαν το σύνολο της οικονομικής λειτουργίας. Εξαγόραζαν τα πάντα, καταστρέφοντας όλες τις "σταθερές" της αγοράς. Παρίσταναν τους επιχειρηματίες, "κλέβοντας" επιχειρήσεις και μέσα σε λίγο χρόνο τις κατέστρεφαν με τη κακή διαχείρισή τους.
 Αυτό γινόταν συνεχώς. Οι τραπεζίτες, όταν δεν αρκούνταν στα "ξεπλύματα", έστηναν "αυτοκρατορίες" με τα ψέματα. Με "τζάμπα"-χρήματα από ναρκωτικά, πορνεία και διαφθορά —και άρα υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού— "άλωναν" ολόκληρους επιχειρηματικούς τομείς. Ας ψάξει κάποιος να βρει πώς ένας τραπεζίτης μπορεί από το "πουθενά" —και μέσα σε ελάχιστα χρόνια— να γίνει πανίσχυρος αερομεταφορέας, ο καλύτερος σαντουιτσάς, ο καλύτερος καφετζής και όλα αυτά ταυτόχρονα. Άλλος τραπεζίτης έγινε ο βασιλιάς του real estate και άλλος κορυφαίος ακτοπλόος ...Όλοι με "βρόμικα" χρήματα ανεβασμένοι σε ξένες "πλάτες" ...Ρήμαξαν την κοινωνία ...Άρπαξαν τα πάντα και τα έβαλαν στις "τσέπες" τους.
Εδώ εύλογα θα απορήσει ο αναγνώστης για την ορθότητα αυτού του οποίου λέμε. Αφού έβγαλαν τόσα πολλά χρήματα, πώς έφτασαν στο σημείο να έχουν ανάγκη τα χρήματα του ΔΝΤ; Πώς έφτασαν να βρίσκονται στη σημερινή ελεεινή κατάσταση; ...Άθλιοι και άπληστοι είπαμε ότι είναι ...όχι έξυπνοι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι την "πάτησαν", όπως ένα λιοντάρι μέσα σε έναν ανεξέλεγκτο ζωολογικό κήπο. Εκμεταλλεύτηκαν τις ανοικτές "πόρτες" και αφού κατασπάραξαν τα πάντα, τώρα κινδυνεύουν με θάνατο από ασιτία. Την "πάτησαν" όπως το άχρηστο και άπληστο παράσιτο, που δεν ξέρει πού να σταματήσει και στο τέλος σκοτώνει τον "ξενιστή" του. Με τις αθλιότητές τους κατέστρεψαν την οικονομία και αναγκαστικά ως τράπεζες την ακολουθούν στον θάνατο.
...Απλά πράγματα. Κατέστρεψαν την οικονομία ...και οι ίδιες οι τράπεζες είναι μέρος της οικονομίας. Κατέστρεψαν τον "οργανισμό", που με τη ζωή του δίνει ζωή και στις ίδιες. Για να βγάλουν κέρδη, κατέστρεψαν τις παραγωγικές επιχειρήσεις των Ελλήνων, προκαλώντας την ανεργία εκατομμυρίων εργαζομένων. Για να βγάλουν νέα κέρδη, βύθισαν τους πάντες στους εθισμούς ...Τους έφαγαν τις καταθέσεις...Τους πούλησαν νέα αυτοκίνητα ...Τους έσπρωξαν στα στριπτιζάδικα ...Τους υποθήκευσαν τα σπίτια ...Τους πήραν τα πάντα και τώρα περιμένουν από αυτούς, οι οποίοι έχασαν τα πάντα, να τους "πληρώσουν" τα χρέη. Αυτές οι κατεστραμμένες τράπεζες μιας κατεστραμμένης οικονομίας προσπαθούν σήμερα να σωθούν μέσω του ΔΝΤ.
Οι ηλίθιοι έπεσαν θύματα του σχεδιασμού των ιμπεριαλιστών και τώρα προσπαθούν να βυθίσουν την πατρίδα μας στο χάος, για να σωθούν. Μη έχοντας να περιμένουν τίποτε από τον κατεστραμμένο πλέον λαό, ελπίζουν στην εκποίηση της πατρίδας του. Αυτό ακριβώς έγινε. Αυτό εξ’ αρχής είχε σχεδιαστεί να γίνει. Όταν οι διεθνείς τοκογλύφοι έδιναν στους ντόπιους τοκογλύφους τόνους  "πέτσινων" χρημάτων, γνώριζαν τι έκαναν, γιατί είχαν δρομολογήσει τα σχέδια τύπου ΔΝΤ με "εγγύηση" το ίδιο το ελληνικό κράτος. Όταν η Goldman Sachs έδινε χρήματα και "μαγείρευε" τα στοιχεία, για να παρθούν κι άλλα χρήματα, δεν το έκανε για πλάκα ...Δεν το έκανε, ρισκάροντας να χάσει τα χρήματά της. Οι ηλίθιοι Έλληνες τραπεζίτες, που έπαιρναν αυτά τα χρήματα, δεν γνώριζαν τι ακριβώς έθεταν σε κίνδυνο. Κατέστρεφαν τα πάντα, νομίζοντας ότι κερδίζουν άπειρα χρήματα. Όταν κατάλαβαν τι έγινε, ήταν πλέον αργά τόσο για τους ίδιους όσο και για την πατρίδα.
Η Ελλάδα έπρεπε να μπει στη μηχανή του "κιμά", για πληρωθούν οι τοκογλύφοι. Για την εξυπηρέτηση αυτού του στόχου έφεραν —για να μας "σώσει"— έναν ευνούχο των τοκογλύφων ...τον Παπαδήμο ...έναν παλιό συνένοχό τους, εφόσον από την εποχή εκείνη, που ήταν διοικητής της κεντρικής τράπεζας της χώρας, ήταν αυτός, ο οποίος δεν έλεγχε τις τράπεζες, όταν αυτές έπαιζαν τα αντικοινωνικά τους παιχνίδια ...Ένα ανθρωπάκι της κακιάς ώρας, που εντυπωσίασε τον Βερύκιο με το "βαρύ" του βιογραφικό ...Ένας υπαλληλάκος της συμφοράς, που, μόλις τον έφεραν, οι διάφοροι Πρετεντέρηδες "διαπίστωσαν" ότι το 70% των Ελλήνων επιθυμούσε να κυβερνηθεί από αυτόν.
...Να κυβερνηθεί από έναν ελεεινό τραπεζοϋπάλληλο τοκογλύφο, ο οποίος σε όλη του τη ζωή ήταν ένας χαφιές των Ρότσιλντ και του Τρισέ ...Ένα "ερπετό" των τραπεζικών διαδρόμων. Αυτός ο συνένοχός τους, ως τελευταία πράξη της κυβερνητικής του θητείας, πήρε ένα μεγάλο μέρος του δημοσίου κεφαλαίου και το "χάρισε" στο "Ταμείο της Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας" ...Εντελώς παράνομα και λίγες ώρες πριν εκπνεύσει αυτή η πραξικοπηματική θητεία ...Ο υπηρέτης των τοκογλύφων και προδότης της Ελλάδας.
Όλα αυτά είναι εγκλήματα ...Ανεπανάληπτα εγκλήματα, που όμοιά τους πιθανότατα να μην έχουν υπάρξει άλλη φορά στο παρελθόν. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι και οι ίδιοι είναι πιεσμένοι οριακά και παίζουν τα τελευταία τους "χαρτιά". Ρισκάρουν να γίνουν αντιληπτοί από τον λαό και να τους σέρνει ο κόσμος στους δρόμους σαν τα γουρούνια που τα πάνε για σφάξιμο ...Αυτό τρέμουν ...Τρέμουν τις αποκαλύψεις ...Τρέμουν τις αναπόφευκτες αποκαλύψεις — τόσο για τη δική τους κατάσταση όσο και για το πώς επιχείρησαν να λύσουν το πρόβλημά τους εις βάρος του λαού.
Αν αφήνονταν οι τράπεζες να καταρρεύσουν, όλες αυτές οι απάτες των τραπεζιτών θα αποκαλύπτονταν ...Θα αποκαλύπτονταν η απόλυτη εξάρτηση και βέβαια σύνδεση των ντόπιων τοκογλύφων με το παγκόσμιο τοκογλυφικό κύκλωμα, το οποίο λεηλατεί όλους τους λαούς ...Θα αποκαλυπτόταν ολόκληρη η σχέση τους με το οργανωμένο έγκλημα ...Θα αποκαλυπτόταν ότι οι "ευγενείς" μας τραπεζίτες και μαικήνες των τεχνών έχουν εισπράξει πιο πολλά χρήματα από την πορνεία και από τα ναρκωτικά απ' όλους τους νταβατζήδες και τους εμπόρους ναρκωτικών μαζί ...Θα αποκαλύπτονταν ολόκληρη η σχέση τους με το παρακράτος ...Θα αποκαλυπτόταν η απόλυτη ευθύνη τους για ό,τι άσχημο συμβαίνει σήμερα στην κοινωνία ...Θα αποκαλυπτόταν ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι ενός έθνους.
Αν συνέβαινε αυτό, πού θα βρισκόταν σήμερα ο Καψής ή ο Πρετεντέρης; Πού θα βρισκόταν αυτά τα σκουπίδια, που καθημερινά τρομοκρατούν τον λαό και πληρώνονται από τα χρήματα της "σαπίλας" της ελληνικής κοινωνίας; Πού θα βρίσκονταν αυτοί, αν δεν υπήρχαν τα αφεντικά τους να τους πληρώσουν με τα "τζάμπα"-χρήματα από τη διαφθορά, την πορνεία ή τα ναρκωτικά; Ποιος θα χρηματοδοτούσε το Mega κανάλι της Διαπλοκής; Άνεργοι, υπερχρεωμένοι και διωκόμενοι από τον κόσμο θα ήταν όλοι τους. Εκείνος ο κακομοίρης ο Τσίμας πώς θα απέφευγε τη λαϊκή οργή για τα ταξιδάκια του με τον Χριστοφοράκο; Γι' αυτόν τον λόγο οι πάντες προσπαθούν να μας πείσουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσουμε τα "χρέη" μας.
...Μιλάμε για τον απόλυτο ορισμό του οργανωμένου "εγκλήματος" ...Μιλάμε για "συμμορία" με τα όλα της ...Μιλάμε για "δολοφόνους", για "κλεπταποδόχους" και "τσιλιαδόρους". Αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν τα δημόσια χρέη για να πλουτίσουν, είναι οι ίδιοι που μας τρομοκρατούν, προκειμένου να τα πληρώσουμε. Αυτοί, οι οποίοι έκαναν όποια παρανομία είναι δυνατόν να κάνει ένας άνθρωπος για να πλουτίσει, ζητάνε από τίμιους εργαζόμενους να πληρώσουν με τις συντάξεις και τα φάρμακά τους τις απάτες τους. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην προπαγάνδα της τρομοκρατίας έχουν κέρδος από το ΔΝΤ ...Όλοι έχουν λόγο να το υπερασπίζονται ...Διαπλεκόμενοι, κόμματα και δημοσιογράφοι. Χάρη στον χοντροΒενιζέλο —και τον νόμο περί βασικού μετόχου— εξακολουθούν και έχουν αυτήν τη δυνατότητα να αμύνονται.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που όλοι αυτοί οι τραπεζίτες και οι διαπλεκόμενοι "είδαν" "ταλέντο" στον ατάλαντο Αντωνάκη; ...τον λόγο, που είδαν ένα "άτι" εκεί όπου ο κόσμος —μετά βίας— "βλέπει" ένα "γαϊδούρι"; Κατάλαβε τον λόγο που συγκάλεσαν την "πανστρατιά" της Δεξιάς; Άλλαξαν την "ατζέντα" του χώρου της Δεξιάς, για να μην απειληθεί ο Σαμαράς. Το τελευταίο πράγμα που θα επιθυμούσαν αυτήν τη στιγμή θα ήταν μια κρίση ηγεσίας στη ΝΔ, η οποία θα δίχαζε την κομματική της βάση και θα μείωνε ακόμα πιο πολύ τη δύναμή της ...Τη δύναμη του μοναδικού πλέον απομείναντος πόλου του πάλαι ποτέ πανίσχυρου δικομματισμού. Με έναν λαομίσητο Βενιζέλο να παραπαίει, δεν ήθελαν ούτε καν να φαντάζονται τι θα ακολουθούσε, αν έχαναν και τη ΝΔ.
Τι έκαναν; Αντέστρεψαν το παιχνίδι, το οποίο μέχρι τότε τούς επέτρεπε να την ελέγχουν. Αυτό ακριβώς βλέπουμε σήμερα. Κάποτε η "προοδευτική" Διαπλοκή είχε τη ΝΔ για "παρακατιανή" δούλα της. Διατηρούσαν "διχασμένη" τεχνητά την ηγεσία της, ώστε, μέσω της ψευδοσύγκρουσης των δικών τους "δελφίνων", να διατηρούν το κόμμα αποκλειστικά στα χέρια των δικών τους ανθρώπων. Δημιουργούσαν τα δικά τους αντιμαχόμενα "στρατόπεδα", ώστε να μην είναι εύκολο να διεκδικήσει το κόμμα κάποιος ανεπιθύμητος παράγοντας. Αυτοί ήταν τα "κλειδιά" του ελέγχου της ΝΔ. Δούλευαν τον κόσμο της κανονικά και ποτέ δεν έχαναν το έλεγχο του κόμματος όποια κι αν ήταν η βούληση της βάσης. Δικοί τους άνθρωποι ήταν οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες και οι Σαμαράδες.
Διασπούσαν οργανωμένα δηλαδή την "κορυφή" του κόμματος, έχοντας ως δεδομένο ότι η βάση του θα παρέμενε συμπαγής. Σήμερα αυτό δεν ισχύει. Η βάση έχει διασπαστεί σε βαθμό διάλυσης. Ενώνουν λοιπόν την κορυφή, για να "παραδειγματίσουν" τη βάση ...Για να δείξουν ότι υπάρχει ένα απώτερο "σχέδιο" για τη Δεξιά γενικότερα. "Πρώτα η πατρίδα" ...λέει ο Καραμανλής, για να δικαιολογήσει τη στάση του. Πρώτα η πατρίδα και μετά τα "αφεντικά", που εκβιάζουν τον ίδιο και τον ξάδερφό του με τις λίστες του Χριστοφοράκου; Πρώτα η πατρίδα και μετά το οικογενειακό "μαγαζί", το οποίο ήδη ξεκίνησε να βολεύει νέους Καραμανλήδες; ...Πρώτα η πατρίδα και μετά να δούμε από κοινού με τους τραπεζίτες και τα δάνεια των κομμάτων Κωστάκη πονηρούλη;
Ούτε φαντάζεται ο αναγνώστης πόσα πολλά και πόσο μεγάλα συμφέροντα στηρίζουν σήμερα τη ΝΔ και τον Σαμαρά. Όλη η Διαπλοκή της Μεταπολίτευσης και τα ξένα αφεντικά της στηρίζουν σήμερα τον Σαμαρά και τη ΝΔ. Στην κυριολεξία η Μέρκελ, αν δεν "αυτομαστιγώνεται" —που τον "έκαψε" με την απαίτησή της για υπογραφή δήλωσης—, θα πρέπει να "μαστιγώνεται" από τους διεθνείς τοκογλύφους. Οι πάντες προσπαθούν πάση θυσία να σώσουν τη ΝΔ, ώστε να κρατηθούν στην επαφή με την εξουσία. Αν το καταφέρουν αυτό, θεωρούν ότι ο χρόνος θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν τους "Δούρειους Ίππους", οι οποίοι θα τους επιτρέψουν να ελέγξουν τον ΣΥΡΙΖΑ ...Ήδη έχουν δημιουργήσει ομάδες "προθύμων" ...Ομάδες πρώην πασόκων, οι οποίοι είδαν το "καράβι" τους να βυθίζεται και πήδηξαν στο "καράβι" του Τσίπρα.
Όμως, για να έχουν αξία αυτοί και να δώσουν την ευκαιρία στη Διαπλοκή να δημιουργήσει νέο δίπολο, θα πρέπει να επιβιώσει η ΝΔ ...Θα πρέπει η Διαπλοκή να έχει "πάτημα" στο ένα "σκάφος", ώστε να δοκιμάσει σε κάποια στιγμή να αντικαταστήσει την "απώλεια" του ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορούν από τώρα ν' "αρπαχθούν" από τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς την απαιτούμενη προετοιμασία ...Δεν γνωρίζουν τα πρόσωπα ...Δεν γνωρίζουν ακόμα και τη "γλώσσα", για να συνεννοηθούν εκεί μέσα. Μέχρι να συμβεί αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ θα απειλεί τη Διαπλοκή "θανάσιμα". Θα την απειλεί, γιατί ο χρόνος, που έχουν στη διάθεσή τους, είναι κρίσιμος ...ελάχιστος κι αυτοί δεν έχουν περιθώρια να παίξουν παιχνίδια με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ...Με ανθρώπους οι οποίοι δεν υπάρχουν στις λίστες των Χριστοφοράκων, ώστε να τους εκβιάζουν.
Η ΝΔ είναι όχι η μόνη, αλλά και η τελευταία ελπίδα της Διαπλοκής να επιβιώσει, χωρίς να κινδυνεύει να πνιγεί στο αίμα της. Γι' αυτόν τον λόγο είναι η πρώτη φορά που τον αρχηγό της δεν τον πλαισιώνουν πολιτικοί, αλλά ενδιάμεσοι της Διαπλοκής. Στην πιο κρίσιμη για την ελληνική κοινωνία "μάχη" ο αρχηγός ενός κόμματος, που διεκδικεί την εξουσία, δεν πλαισιώνεται από πολιτικούς, οι οποίοι γνωρίζουν τα κοινωνικά προβλήματα, αλλά από ειδικούς της επικοινωνίας, οι οποίοι γνωρίζουν να παραπλανούν την ίδια την κοινωνία ...Τον πλαισιώνουν ο Μιχελάκης του Mega και ο Ψυχάρης του ΔΟΛ. Είναι δεδομένο ότι τα "αφεντικά" όχι μόνον θέλουν από πρώτο "χέρι" να γνωρίζουν τι συμβαίνει στο κόμμα, αλλά στην πραγματικότητα να συμμετέχουν στον σχεδιασμό.
Η Συγγρού είναι απόλυτα εχθρική προς τους πολιτικούς, γιατί έχει συγκεκριμένα συμφέροντα να εξυπηρετήσει ...Τι άλλο πρέπει να "δει" ένας οπαδός της ΝΔ, για να καταλάβει ότι τον "δουλεύουν"; ...Θα πάνε και θα ψηφίσουν οι νεοδημοκράτες, για να κάνουν πρωθυπουργό τον κολλητό του Χριστοφοράκου; ...Θα υποφέρει ο Έλληνας πολίτης και ο ελεύθερος Χριστοφοράκος θα είναι κολλητός με τον Πρωθυπουργό και τους πρωτοκλασάτους υπουργούς του ελληνικού κράτους; ...Οι Έλληνες θα αυτοκτονούν στα υπόγεια και ο Χριστοφοράκος θα ανταλλάσσει ευχετήριες κάρτες και κρασιά με τους "κολλητούς" του; ...Έλεος πια !!...
...Εξαιτίας των "κολλημένων" και των αμετανόητων οπαδών, θα φτάσουμε στο σημείο να αμφισβητούμε την "αφέλεια" της Δημοκρατίας να δίνει δικαίωμα ψήφου σε όλους τους πολίτες; ...Ας πάνε να ψηφίσουν οποιονδήποτε άλλον, εκτός από αυτούς που υπέγραψαν το Μνημόνιο. Να μην ξαναδώσουν "ανάσα" ζωής στους προδότες ...Να πάψουν να γίνονται θύματα της τρομοκρατίας. Το "κύκλωμα"-Ψυχάρη & Σια είναι αυτοί, οι οποίοι καθημερινά πλέον τρομοκρατούν τον λαό με ψευδοδιλήμματα, που κανονικά δεν υπάρχουν ...Το δίλημμα ευρώ ή δραχμή απλά δεν υπάρχει. Το ζώο η Δαμανάκη το δοκίμασε πρώτη, για να δει αν "πιάνει" και μόλις διαπίστωσαν ότι οι Έλληνες "τσιμπάνε", το πήραν οι διαπλεκόμενοι "κολλητοί" της και το χρησιμοποίησαν στο έπακρο.
Οι Ευρωπαίοι από αυτούς έχουν πάρει "γραμμή" και το αναπαράγουν για εσωτερική κατανάλωση. Σε συνεργασία με τους διαπλεκόμενους και τα ΜΜΕ —που αυτοί ελέγχουν— μάς απειλούν για μια "αποβολή" από την ευρωζώνη, η οποία λογικά θα έπρεπε να προέρχεται από τον λαό, ως απειλή "αποχώρησης". Γιατί το κάνουν αυτό, ενώ είναι προφανές ότι δεν τους συμφέρει να δίνουν "ιδέες"; Γιατί απλά τους το ζητάνε οι τοπικοί διαπλεκόμενοι, διαβεβαιώνοντάς τους ότι ελέγχουν το παιχνίδι της τρομοκρατίας μέσω της προπαγάνδας. Γι' αυτόν τον λόγο τους ζητάνε να λένε αυτά, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τολμούσαν καν να εκστομίσουν.
Με πρωτοπόρο τον άθλιο "διαπραγματευτή" Βενιζέλο, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ψεύδους. Μιλάνε για τη "συμμορία" της Δραχμής ...Μια "συμμορία", η οποία έχει τα χρήματά της "έξω" και όταν θα μπούμε στη δραχμή, θα έρθει και θα τα αγοράσει όλα. Προφανώς αυτοί είναι Έλληνες, οι οποίοι βρίσκονταν σε κάποιο παράλληλο σύμπαν ...Ένα σύμπαν, το οποίο δεν το άγγιξε η καταστροφή και η συμμορία του απλά "περιμένει" να επιτεθεί. Θα κάνει δηλαδή αυτό, το οποίο κάνουν σήμερα οι Γερμανοί ιμπεριαλιστές και οι ντόπιοι διαπλεκόμενοι με ευρώ ...Οι ίδιοι, που θα έχουν και δραχμές, αν ποτέ επιστρέψουμε στη δραχμή.
Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο υποτιμάνε την αντίληψη του λαού; Αυτοί, οι οποίοι κατέστρεψαν τα πάντα και λεηλάτησαν τα πάντα, μας απειλούν με κάποιους άλλους, οι οποίοι θα κάνουν ακριβώς τα ίδια, αλλά δεν είναι υπαρκτοί. Οι υπαρκτοί, που είναι μπροστά μας και τους βλέπουμε να κάνουν αυτά που μας σκοτώνουν, μας απειλούν με ανύπαρκτους —τους οποίους δεν τους βλέπουμε—, απειλώντας ότι θα κάνουν τα ίδια. Αυτοί οι διαπλεκόμενοι τα "σπρώχνουν" όλα προς την κατεύθυνση της τρομοκρατίας. Αυτών τις επιθυμίες υπηρετεί με το αζημίωτο ο Πρετεντέρης. Αυτών τις επιθυμίες υπηρετεί η Τρέμη με το "ηρωικό" παρελθόν στη "Γραμμή" του Κοσκοτά και στο "Πολυτεχνείο".
...Δεν φοβούνται για τίποτε, εφόσον, όπως προκύπτει από τα αρχεία του διεφθαρμένου Άκη, ελέγχουν και επηρεάζουν και τη Δικαιοσύνη. Γι' αυτόν τον λόγο τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν και παιδιά στα προεκλογικά σποτ της αθλιότητας. Αυτή η άθλια διαφήμιση με τα παιδιά είναι τόσο απεχθής, που είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει ζημιά και δεν θα δώσει κέρδος στη ΝΔ. Γι' αυτόν τον λόγο είμαστε κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι τη λανθασμένη αυτήν απόφαση την πήρε ο Αντωνάκης αυτοπροσώπως. Τέτοιο λάθος μόνον αυτός μπορεί να το διεκδικήσει ...Αυτός, ο οποίος γυρνάει με το μίνι βαν του Καραγκιόζη Ψωμιάδη, για να "βοηθήσει" τον εαυτό του να γίνει Πρωθυπουργός, είναι ο μόνος που μπορεί να πάρει τέτοια απόφαση.
Για να συνοψίσουμε, δηλαδή —και προκειμένου να έχει ο αναγνώστης μια συνολική εικόνα της κατάστασης—, θα πούμε το εξής: Την πατρίδα μας σήμερα κάποιοι την πρόδωσαν και την παραδίδουν σε ξένους κατακτητές, χωρίς να φοβούνται την τιμωρία, γιατί έχουν "πλάτες" ...Ισχυρές "πλάτες" ...Τις "πλάτες" των ξένων ιμπεριαλιστών. Όλα, όσα περιγράψαμε ότι έγιναν, δεν ήταν τυχαία. Όλα έγιναν μέσω ενός σχεδίου πολύ καλά οργανωμένου από τους ξένους ιμπεριαλιστές και τους ντόπιους χαφιέδες τους. Τα πάντα ήταν καλά μελετημένα.
Κάποιος Χριστοφοράκος με την εταιρεία του "σκόρπιζε τη διαφθορά, την οποία "μάζευε" κάποιος Λάτσης με την τράπεζά του, για να γίνει πλούσιος. Αντίδραση δεν υπήρχε, γιατί κάποιος Λαμπράκης "διαβεβαίωνε" τους Έλληνες μέσα από τα κανάλια και τις εφημερίδες του ότι όλα γίνονται σωστά και ότι στην πραγματικότητα "εκσυγχρονιζόμαστε". Όταν το κράτος λεηλατήθηκε και φτάσαμε στα όρια, κάποιος Παπακωνσταντίνου —ως Υπουργός— μας έβαλε παρανόμως στο Μνημόνιο, γιατί γνώριζε ότι κάποιος Πικραμένος —ως δικαστής— θα έδινε νομιμότητα σ' αυτό το Μνημόνιο. Όταν διαμαρτυρηθήκαμε για όλα αυτά που βλέπαμε να συμβαίνουν εις βάρος της κοινωνίας και του κράτους, παρενέβη κάποιος Πάγκαλος και —αφού μας έβρισε, αποκαλώντας μας "μαλάκες"— αποφάνθηκε ότι "μαζί τα φάγαμε".
 Αυτή είναι η ιστορία της Μεταπολίτευσης μέσα σε μία παράγραφο. Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς παραδόθηκε η χώρα στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε; Αν ζούσαν σήμερα ο Χίτλερ και ο Γκέμπελς, θα νόμιζαν ότι δεν ηττήθηκαν ποτέ στον πόλεμο ..."Ποιες πολεμικές αποζημιώσεις και αηδίες;" ...Θα ήταν σίγουροι ότι νίκησαν. Γιατί; Γιατί τα ονόματα Χριστοφοράκος, Λάτσης, Λαμπράκης, Παπακωνσταντίνου, Πικραμένος και Πάγκαλος είναι ονόματα, τα οποία θα τα γνώριζαν. Αυτό, το οποίο θα αγνοούσαν —και ήταν αυτό, το οποίο θα προκαλούσε μια μικρή παρεξήγηση— ήταν το εξής: Ναι μεν τα ονόματα είναι ίδια, αλλά δεν είναι ίδια τα πρόσωπα. Αυτά είναι τα παιδιά των δωσίλογων, που γνώριζαν αυτοί ...Τα φυσικά παιδιά των παλαιών τους συνεργατών. Οι γονείς επιχείρησαν ανεπιτυχώς να μας παραδώσουν στον Χίτλερ και τα παιδιά τους μας παρέδωσαν επιτυχώς στην Μέρκελ.
Για εμάς είναι δεδομένο ότι θα έχουμε άσχημες εξελίξεις ...Άσχημες όχι για τον λαό, ο οποίος ήδη ζει τα χειρότερα ...Άσχημες γι' αυτούς, οι οποίοι προκάλεσαν τη σημερινή δυστυχία και θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Στην κυριολεξία για ΠΕΝΤΕ οικογένειες βυθίζεται ένας ολόκληρος λαός στο χάος και την απόγνωση. Τώρα όμως, με την σχεδόν βέβαιη κατάρρευση του συνόλου του παγκόσμιου διεφθαρμένου συστήματος, όλα αυτά αναγκαστικά θα αλλάξουν και θα έχουμε εξελίξεις. Κινδυνεύουν με καταστροφή τα ίδια τα ξένα αφεντικά της τοπικής Διαπλοκής. Φυσικό είναι αυτό, εφόσον το σημερινό νεοταξίτικο σύστημα έχει έναν σχεδιασμό της πλάκας ...Έναν σχεδιασμό, στον οποίο υπερίσχυσαν τα συμφέροντα των γύφτων και των τοκογλύφων εις βάρος της ασφάλειας και της αντοχής του ίδιου του συστήματος.
Ως εκ τούτου θα έχουμε κοσμοϊστορικές αλλαγές. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η "άρρωστη" κατάσταση τόσο στον υπόλοιπο κόσμο όσο και στην Ελλάδα ...Ειδικά στην Ελλάδα, όπου ελάχιστοι άνθρωποι —εγκληματίες κανονικοί— έχουν καταστρέψει το κράτος και έθεσαν σε κίνδυνο ακόμα και την επιβίωση του ελληνικού έθνους. Για να πλουτίζουν οι ίδιοι, διέλυσαν το κράτος και λεηλάτησαν την περιουσία του. Για να πλουτίσουν ακόμα πιο πολύ, κατέστρεψαν την ελληνική παραγωγή, για να εισπράξουν τα κέρδη των εμπόρων. Για να γίνουν μεγιστάνες, βύθισαν την κοινωνία στην εξάρτηση των ναρκωτικών.
Αυτοί οι άνθρωποι τώρα —και προκειμένου να μην έρθουν αντιμέτωποι με τα δικά τους λάθη— παίζουν τα τελευταία τους "χαρτιά". Ρισκάρουν —για τη δική τους επιβίωση— να απειλούν με θάνατο τους Έλληνες ως έθνος. Αυτός όμως είναι ένας "Ρουβίκωνας", που δεν τον περνάς αν δεν είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα της επιλογής σου. Αυτό είναι ένα λάθος ασυγχώρητο και αυτό είναι που θα πληρώσουν. Τους ιδιώτες, που απειλούν με θάνατο τα παιδιά της κοινωνίας —και άρα την ίδια την κοινωνία—, τους τιμωρείς με θάνατο ...Κοντά είναι όλα αυτά ...Δόξα Προφήτη δεν διεκδικούμε, αλλά είμαστε απολύτως σίγουροι γι' αυτά που "βλέπουμε".
Σε όλους αυτούς, που σήμερα γελάνε εις βάρος των Ελλήνων και θεωρούν περίπου "τελειωμένη" τη "δουλειά", αφιερώνουμε την "προφητεία" του Θεοκλύμενου μέσα στο Παλάτι του Οδυσσέα. Όπως θα διαπιστώσουν, η περίπτωσή τους δεν είναι μοναδική στην ιστορία. Και κάποιοι άλλοι προδότες και σφετεριστές σε μια ανάλογη κατάσταση γελούσαν από σιγουριά, χωρίς να ξέρουν τι τους έμελλε να πάθουν. Αυτούς επιχείρησε να προειδοποιήσει ο Θεοκλύμενος, αλλά, δυστυχώς, το μόνο που κατάφερε ήταν ...να τους διασκεδάσει....
..."Κακόμοιροι !! Τι είναι τούτο το κακό που πάθατε; Νύχτα τυλίγει τα κεφάλια σας, τα πρόσωπά σας και σας σκεπάζει ίσαμε κάτω στα γόνατα !! Ανάβει ο θρήνος !! Τρέχουνε στα μάγουλά σας δάκρυα !! Αιματορραντισμένοι γύρω οι τοίχοι !! Ίσκιοι γεμίζουνε τα πρόθυρα, ίσκιοι γεμίζουν τις αυλές !! Πάνε κατά τη δύση, κατά το έρεβος !! Ο ήλιος εχάθηκε απ’ τον ουρανό και μαύρη καταχνιά τριγύρω απλώθη !!" ...Όποιος θέλει να γελάσει, μπορεί να το κάνει ελεύθερα ...Και άλλοι κάποτε που ξεκαρδίστηκαν ...στην κυριολεξία ...ξε-καρδίστηκαν και ξε-κοιλιάστηκαν όταν δεν το περίμεναν.
Μέχρι να συμβεί αυτό, θα περιμένουμε το εθνικό μας "χοντροκεφάλαιο" να βγάλει διάγγελμα, για να υποδείξει στους Έλληνες τι πρέπει να ψηφίσουν για να "σωθούν" ...Θα περιμένουμε το παλικάρι να σκουπιστεί από τα λάδια και την τσίκνα, για να μιλήσει ...Να σταματήσει ο "μνηστήρας" να μασάει, για ν' αρχίσει να μιλάει.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ                                                                                                                 ΠΗΓΗ:eamb-ydrohoos.blogspot.gr