ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

OMERTA


Χαρείτε, από σήμερα είμαστε πρόεδροι των Ευρωπαίων Εγκληματιών. Έχουμε την μεγάλη τιμή να είμαστε η κεφαλή της μαφιόζικης οργάνωσης και ως αρχιμαφιόζοι θα πηγαίνουμε καβάλα στο άλογο πατώντας πάνω από πτώματα Ελλήνων που δεν κατάφεραν να αντέξουν την υπεροχή να είσαι Ευρωπαίος Εγκληματίας. 
Δεν είναι ειρωνεία των καιρών να πάρει η Ελλάδα την προεδρία, ήταν το κέρδος που θα είχαν οι εντόπιοι μαφιόζοι αφού κατάφεραν να έχουν στην ηγεσία της χώρας εγκληματίες, δοσιλόγους, ρουφιάνους και από κάτω έναν ξεδιάντροπο κομματικό λαό να φυλάει τις χλιδάτες γιάφκες της.. Η ελληνική ηγεσία έφθασε στο απόγειο της παγκόσμιας λοβιτούρας μέσα σε μόνο 4 χρόνια δραστηριότητας, ως ομάδα των πιο αποδοτικών εκκαθαριστών παγκοσμίως εν καιρώ ειρήνης.
Ας σταματήσει πια ο λαός να τα ρίχνει για τα όσα συμβαίνουν στους δανειστές και στους εταίρους. Ο ελληνικός λαός από σήμερα προεδρεύει της Ε.Ε με τους ψηφισμένους εκπροσώπους που αυτός διάλεξε. Η πλειοψηφία επέλεξε να παίξει το ρόλο του εντολέα δίνοντας διαταγή να συσταθεί η μαφιόζικη ομάδα που αποτελεί την κυβέρνηση, παίρνοντας τα μαύρα χρήματα μέσω αισχρών συμβολαίων (τα λένε και Μνημόνια) για να μπορεί να έχει το κώλο της χορτάτο. Ψηφοφόρε, άσε τα σάπια και τα “δεν ήξερες τι θα συμβεί” γιατί κάθε τέλος του μήνα περνάς από το ταμείο ως μπράβος της πιάτσας να εισπράξεις το αντίτιμο της στήριξης που έδειξες στους Κορλεόνε της Ελλάδας. Συμμετείχες και συνεχίζεις να συμμετέχεις στο έγκλημα συνειδητά σκοτώνοντας αθώους και πουλώντας κομμάτια Ελλάδας χωρίς ίχνος ηθικής αναστολής.
Από την άλλη οι αντιπολιτευόμενοι μαφιοζάκοι του Σύριζα όλο δεν θέλουν να συναγελάζονται με τους αρχιμαφιόζους και όλο κολιγιές με την Κομισιόν κάνουν. Στέλνουμε πρόεδρο για την εταιρεία Κονομισιόν από τις εθνικές περιουσίες, πολιτικό άνδρα που γράφει το διαβατήριό του “Έλληνας”. Τα χώρισαν τα τσανάκια οι πλειοψηφικοί μαφιόζοι με τους μειοψηφικούς. Οι πρώτοι παίρνουν την προεδρία της ΕΕ, οι δεύτεροι δίνουν πισινό για την Κομισιόν αλλά από την άλλη ο πρόεδρος της μικρομαφιόζικης (μέχρι στιγμής) οργάνωσης Σύριζα, δεν συμμετέχει στις φιέστες για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ, κάνοντας αντίσταση! Ποιον δουλεύετε, ωρέ; Αν θέλατε να κάνετε αντίσταση για την ανάληψη της προεδρίας θα μπορούσατε να κάνετε το πολύ απλό: Να κάνετε κατάληψη επ' αορίστου της Βουλής. Τα μαγειρεία της Βουλής γεμάτα είναι για 10 κατοχές, τουαλέτες έχει, κρεβάτια έχει, ζέστη έχει. Θα την κλείνατε με λουκέτο δείχνοντας ότι αφού αποδέχθηκαν οι αρχιμαφιόζοι το δακτυλίδι της Ευρωπαϊκής οργάνωσης, τότε η Δημοκρατία κλείνει το ναό της όχι λόγω πένθους αλλά λόγω ξεφτίλας. Αλλά αυτές είναι ιδέες για άντρες όχι για Αλέξηδες.
Άξια την πήραμε την προεδρεία και ας σταματήσουν τα διεθνή μέσα να χλευάζουν “τον ζητιάνο στην κορυφή της ΕΕ”. Ποιον ζητιάνο; Ο καλύτερος διαχειριστής μαύρων χρημάτων όλης της ΕΕ αποδείχθηκε η Ελλάδα. Δεν την σταμάτησαν ούτε φτώχεια, ούτε πόνος, ούτε θάνατος, ούτε παγετός, ούτε τίποτε. Ας μάς αναφέρουν ένα άλλο κράτος- μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μαφιόζων που ήταν τόσο αποδοτικό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ας μάς δείξουν έναν ακόμα λαό όχι μόνο στην ΕΕ αλλά παγκοσμίως που όχι μόνο γουστάρει να πατάει επί πτωμάτων αλλά ηδονίζεται με τον βασανιστικό θάνατο του συμπατριώτη του. Κανέναν δεν θα βρουν διότι είμαστε οι Πρώτοι.
Οι Πρώτοι των Πρώτων και όχι οι τελευταίοι των τελευταίων όπως θέλουν να μάς χαρακτηρίζουν όλοι οι δεύτεροι της Ευρώπης. Ο ελληνικός κομματικός λαός δεν δείχνει ίχνος τρόμου απέναντι στο απάνθρωπο. Είναι στυγνός παγερός εγκληματίας. Δεν έχει ούτε μία ανακοίνωση για τον βασανιστικό θάνατο του καρκινοπαθούς που δεν δέχθηκαν 4 δημόσια νοσοκομεία να περιθάλψουν λόγω εντολών. Όχι των εντολών του μαφιόζου υπουργού αλλά λόγω των εντολών του ίδιου του κομματικού λαού. Αντίθετα μαζεύονται σε χαρούμενες συναυλίες για να υποστηρίξουν τις δήθεν ελευθερίες λαμόγιων που διογκώνουν τις κομματικές τους γραμμές.
Η προεδρία μάς ανήκει δε της ανήκουμε. Την φτιάξαμε μέσα σε κάλπες, μέσα σε κομματικά γραφεία, μέσα σε ρουσφέτια και προεκλογικά χτυπήματα στην πλάτη. Ποτέ δεν επιλέξαμε τον ικανότερο αλλά τον αποδοτικότερο. Ποτέ δεν αναρωτηθήκαμε πώς γεμίζει το πουγκί μας αλλά πόσο γεμάτο θα είναι. 
Κι αν μέχρι να φθάσει το χρηματικό κέρδος ως εμάς χανόταν ζωές, αξιοπρέπειες και όνειρα είχαμε την παγερότητα να υπογράφουμε με τον εαυτό μας την υπέρτατη Omertà. -
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: