ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ποιοι είναι οι τρεις μεγαλύτεροι «ρατσιστές» και «αντισημίτες» στη Γαλλία, σύμφωνα με γνωστό περιοδικό; Ένας πρώην κομμουνιστής, ένας μαύρος και ένας Εβραίος!!


Ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά της Γαλλίας, το ‘Le Nouvel Observateur’, παρουσίασε τους τρεις «πιο ρατσιστές» και «αντισημίτες» ανθρώπους στη Γαλλία. Το ποιοι είναι αποτελεί έκπληξη.

Ο πρώτος είναι ο Γαλλο-Ελβετός Alain Soral, (υπήρξε μαθητής του Κορνήλιου Καστοριάδη), ο οποίος ήταν μέλος του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος στη δεκαετία του '90. Προσχώρησε στο Εθνικό Μέτωπο το 2005 και ήταν στην κεντρική επιτροπή το διάστημα 2007-2009. Αποχώρησε από το κόμμα το 2009. Σήμερα είναι κινηματογραφιστής και δοκιμιογράφος και γράφει υπέρ των παραδοσιακών ρόλων των δύο φύλων και εναντίον του υλισμού.

Την θέση του στην λίστα την πήρε, φαίνεται, εξ αιτίας της κριτικής του για τους Εβραίους για το ρόλο τους στη βιομηχανία του θεάματος και τη ποπ κουλτούρα και λόγω της κριτικής του για τα «gay pride» και τα «φεμινιστικά κινήματα».

Το δεύτερο άτομο στη λίστα, είναι ο μαύρο κωμικός Dieudonné M'bala M'bala, κοινώς γνωστό ως "Dieudonné". Είναι μιγάς, του οποίου ο πατέρας είναι από το Καμερούν. Είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε τον χαιρετισμό (ή χειρονομία) “quanelle” που έχει ξεσηκώσει τον κόσμο των media και των «αντιρατσιστικών οργανώσεων». Υποτίθεται η χειρονομία κρύβει ένα μήνυμα κατά του Ισραήλ, (ή κατά άλλους «αντισημιτικό»). Από τότε, έχει γίνει μια δημοφιλής κίνηση μεταξύ των κοινοτήτων των Αφρικανών μεταναστών στη Γαλλία. Αρκετοί επαγγελματίες αθλητές (κυρίως μαύροι), έχουν δεχτεί επίθεση από τα μέσα ενημέρωσης για τη χρήση του, με πιο γνωστή την περίπτωση του μαύρου Γάλλου μουσουλμάνου ποδοσφαιριστή Ανελκά.

Τα media ψευδώς την αποκαλούν χειρονομία των «ακροδεξιών», μέχρι και «ναζιστική»!

Ο τρίτος είναι ο Éric Zemmour. Αυτός είναι ο γιος Σεφαραδιτών Εβραίων που μετακόμισε από την Αλγερία στη Γαλλία κατά τη διάρκεια του πολέμου της Αλγερίας. Είναι ένας «συντηρητικός» δημοσιογράφος που έχει γράψει για τις φυλετικές διαφορές και τα προβλήματα που προκαλούνται από τη μετανάστευση.

Η αριστερά στη Γαλλία φαίνεται να τον έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρο, γιατί δεν μπορούν να δεχτούν ότι είναι Εβραίος. Θεωρείται ως ένα είδος «προδότης της φυλής του» από τη γαλλική αριστερά.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: