ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΤΕ επιτέλους θα συνειδητοποιήσουμε ότι ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν υπάρχει;


Η Αθήνα έχει μπει στο γύψο για να πραγματοποιηθεί ανέφελα η φιέστα των δωσίλογων ανδρεικέλων με τους γραφειοκράτες επιτελάρχες του 4ου Ράιχ και οι ηγεσίες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ αντί καλέσουν τον κόσμο στο δρόμο και να σπάσουν τη «νομιμότητα» του γύψου το στρίβουν δια των διπλωματικών ανακοινώσεων… 
ΟΥΤΕ σ’ αυτό το σώου του εμπαιγμού μας, «Συμπόσιο της Κολάσεως» των χασάπηδων της ευρω-κατοχής μας, αντέδρασαν, κινηματικά υποτυπωδώς, οι ηγεσίες αυτών των «αριστερών» και «ανυπάκουων» κομμάτων.



Ακόμα και στα λόγια δεν ξεσκεπάζουν τη μοχθηρή κοροϊδία της «ελληνικής προεδρίας». Αυτήν την αβυσσαλέα μυθολογία: Τα ανδρείκελα του ευρω-φασισμού, τα ανδρείκελα και των επιτελαρχών τους, θα παραστήσουν τον προεδρεύοντα για έξι μήνες!!! 

Μια μυθολογία που καλλιεργεί ύψιστες αυταπάτες που υστερικά καταναλώνονται από τις κυβερνητικές μούμιες και τις δημοσιογραφικές «πόρνες». 

Οι «προεδρίες» απλό διακοσμητικό ντεκόρ αποτελούν για την εξαπάτηση των αφελών και ηλιθίων. 

Τα κέντρα των αποφάσεων μέσα στο «λάκκο των λεόντων» είναι οι ισχυροί λέοντες, οι υπερεθνικές μαφίες του χρήματος:Αυτά τα κέντρα ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ για τα πάντα. 

Και είναι αυτά τα κέντρα που επιβάλλουν σήμερα τη νέα αποικιοκρατία… 

Είναι αυτά τα κέντρα του 4ου Ράιχ που έχουν ρίξει την Ελλάδα στα τάρταρα της καταστροφής, της εξαθλίωσης, της ολοκληρωτικής αφαίμαξης, σε ένα καθεστώς ΑΠΟΙΚΙΑΣ. 

Η «προεδρία» είναι απλώς ένα ντεκόρ «δημοκρατικής» επικάλυψης της ΦΡΙΚΗΣ του ευρω-φασισμού. 

Και καθίσταται μακάβρια κωμωδία οι εγχώριοι δωσίλογοι υπηρέτες να «προεδρεύουν» των αφεντικών τους: Των άπληστων αρπακτικών και αδίστακτων κακούργων… 

ΟΥΤΕ αυτές τις αθλιότητες της κακουργηματικής κοροϊδίας του ελληνικού λαού δεν ξεσκεπάζουν οι ηγεσίες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Όταν αυτό δεν κάνουν, το να ζητάει κανείς από αυτές να κατεβούν στο δρόμο και να τινάξουν στον αέρα τη «νομιμότητα» του γύψου, είναι και αυτό μέγιστη αυταπάτη και κοροϊδία. 

ΟΙ ηγεσίες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι και οι ίδιες «υλικά» της «νομιμότητας» του γύψου: Η «αριστερή» πτέρυγα της Νέας Τάξης… 

Ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένει παθητικά το πότε θα διαχειριστεί το προτεκτοράτο-ΕΛΛΑΣ 

ΠΟΤΕ επιτέλους θα συνειδητοποιήσουμε ότι ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν υπάρχει; Όταν θα διαχειριστούν την ταφή μας οι «αριστεροί»;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: