ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΚΚΕ: Νομιμοποιεί την κατοχή και μας εμπαίζει…

Η ηγεσία του ΚΚΕ ξεπερνάει σε υποκρισία και το ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει καθαρά ότι αγωνίζεται για τη σωτηρία της ΕΕ και της ευρωζώνης και ότι διεκδικεί την κυβερνητική διαχείριση του καθεστώτος μέσα από τις ομαλές εκλογικές λειτουργίες, αναμένοντας παθητικά το πότε θα πέσει ο σκουληκιασμένος καρπός (κυβέρνηση). 
Το ΚΚΕ δηλώνει τα αντίθετα:

Ότι αγωνίζεται εναντίον της ΕΕ των ληστών και ότι έχει σαν προπαγανδιστική προμετωπίδα την «ανυπακοή»! 

Στην πράξη φυσικά νομιμοποιεί το κατοχικό καθεστώς του 4ου Ράιχ και κάνει ό,τι μπορεί να μην υπάρξει λαϊκή ΑΝΥΠΑΚΟΗ.Ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη «νομιμότητα» της κατοχικής, κυβερνητικής ΥΠΑΚΟΗΣ. 

Αυτή η χαώδης ΑΝΤΙΦΑΣΗ ανάμεσα στα λόγια και τα έργα του ΚΚΕ το καθιστούν το πιο δόλιο και υποκριτικό κόμμα του καθεστώτος: Δολιότητα και υποκρισία που επικαλύπτεται με μια υστερική κατανάλωση από κούφιες και ξύλινες αντικαπιταλιστικές αφαιρέσεις και σάλτες. 

Χθες, λοιπόν, στη φιέστα της «ευρωπαϊκής προεδρίας», φιέστα των γλοιωδέστατων παρασίτων και ανδρεικέλων των ευρω-ληστών και ευρω-δημίων που σφάζουν και κατασπαράζουν τον ελληνικό λαό, ανελέητα και κτηνωδώς, το ΚΚΕ έμεινα στις διπλωματικές ανακοινώσεις!!! 

Η «ανυπακοή» του καταναλώθηκε σε λίγες φράσεις!!! 

«Αγωνιστικά», κρύφτηκε στο καβούκι του και ούτε για το θεαθήναι δεν κάλεσε σε μια συγκέντρωση, ΕΝΩ οι συνθήκες απαιτούσαν το γενικό παλλαϊκό ξεσηκωμό στο δρόμο: Η μόνη αγωνιστική πράξη ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ στον ευρω-γύψο… 

Το Νοέμβριο του 1999 με τον ερχομό του Κλίντον τότε το ΚΚΕ κατέβηκε στο δρόμο. Κατέβηκε τότε στο δρόμο για να κολλήσει κάποια αντιιμπεριαλιστικά ένσημα και επειδή τότε δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ κίνδυνος για να καταρρεύσει το καθεστώς: Εκ του ασφαλούς, δηλαδή. 

ΣΗΜΕΡΑ, το ΚΚΕ ούτε τέτοιες αντιιμπεριαλιστικές φιέστες δεν επιχειρεί, ακριβώς γιατί μπορεί να αποτελέσουν τον πυροδότη μιας γενικής ανάφλεξης που θα γκρεμίσει το καταρρέων δωσίλογο κυβερνητικό οικοδόμημα των ευρω-αποικιοκρατών. 

Στα λόγια καταγγέλλει τους ευρω-λήσταρχους και τα ανδρείκελά τουςκαι στην ΠΡΑΞΗ στηρίζει το αποικιοκρατικό καθεστώς που έχουν επιβάλλει και το κατοχικό κυβερνητικό του οικοδόμημα:Φρενοβλάβεια εμπαιγμού του ελληνικού λαού… 

Και δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Ενώ χθες έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια, σήμερα βγαίνει ο «Ριζοσπάστης» με το σύνθημα: «Να δυναμώσει η λαϊκή αντίθεση στις πολιτικές ΕΕ-Κυβέρνησης-κεφαλαίου»!!! 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: