ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ (ΠΑΣΟΚ) ΛΑΜΟΓΙΟ Π.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!


Τα χρέη προς το δημόσιο οδήγησαν στο “κρατητήριο” της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών τον γνωστό παρουσιαστή Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο παρουσιαστής σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες γνωρίζοντας πως έχουν κινηθεί σε βάρος του οι διαδικασίες για τα χρέη “πρόλαβε” τις εξελίξεις πηγαίνοντας οικειοθελώς στις 10 το πρωί να παραδοθεί στο τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειαςκαι να ζητήσει διακανονισμό που θα του επιτρέψει σύντομα να ξεκαθαρίσει την υπόθεση και πιθανότατα άμεσα να αφεθεί ελεύθερος.

Ο Π. Κωστόπουλος φέρεται να οφείλει περίπου 400.00 ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο μέσω των εταιρειών που διατηρούσε. Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για περισσότερα από ένα εντάλματα που αφορούν τόσο σε χρέη προς το ΙΚΑ όσο και σε χρέη προς τρίτους.

Δεν "βγήκε" σήμερα στην εκπομπή ο παρουσιαστής 

Ο Π. Κωστόπουλος, όπως ήταν φυσικό, δεν εμφανίστηκε σήμερα στις οθόνες, δεν έκανε την εκπομπή όπως κάθε μέρα, στο πλατό εμφανίστηκε μόνο η σύζυγός του. 

Η Τζένη Μπαλατσινού πάντως δεν άφησε να εννοηθεί ότι συμβαίνει κάτι κακό, λέγοντας απλά ότι ο Π. Κωστόπουλος είχε μια δουλειά. 

Όπως αποκαλύφθηκε μια ώρα αργότερα η δουλειά του Π. Κωστόπουλου ήταν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Αθήνας όπου παρουσιάστηκε οικειοθελώς λόγω των χρεών του προς το Δημόσιο. 

Ο γνωστός παρουσιαστής αναμένεται να οδηγηθεί αργότερα το μεσημέρι στον Εισαγγελέα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: