ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Κατι λέει ο Τσοχατζόπουλος από την φυλακή, ακούει κανείς! Ή ασχολείστε με τις Φράουλες;


Σημίτη Παπανδρέου Βενιζέλο καλεί μάρτυρες
Στην κλήτευση μελών του ΚΥΣΕΑ που συνυπέγραψαν τις συμβάσεις για την προμήθεια των εξοπλιστικών προγραμμάτων Tor – m1 και για τα γερμανικά υποβρύχια, επιμένει ο υπόδικος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος. Εν όψει της δίκης του την ερχόμενη Δευτέρα.
Εξώδικο σε Σημίτη και άλλους πρώην υπουργούς έστειλε ο Τσοχατζόπουλος.

Εν όψει της δίκης του την ερχόμενη Δευτέρα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση των «χρυσών μιζών», ο πρώην υπουργός έχει ήδη αποστείλει δέκα εξώδικες - επιστολές στα πρώην μέλη του ΚΥΣΕΑ ζητώντας τους να καταθέσουν στη δίκη.
Ωστόσο, το αίτημα αυτό, το οποίο έχει υποβάλει κατ' επανάληψη σε διάφορα στάδια της ανακριτικής διαδικασίας έχει απορριφθεί από τις δικαστικές αρχές.
Χαρακτηριστικά στο παραπεμπτικό βούλευμα του συμβουλίου Εφετών αναφέρεται σχετικά: «Όσον αφορά στο αίτημα του Άκη Τσοχατζόπουλου για διενέργεια περαιτέρω ανάκρισης προκειμένου να εξεταστούν ως μάρτυρες πρόσωπα , που ήταν μέλη του ΚΥΣΕΑ κατά το κρίσιμο χρονικό διάστημα που λήφθηκαν οι αποφάσεις και υπογράφηκαν οι συμβάσεις , πρέπει να απορριφθεί, διότι στο παρόν στάδιο το αποδεικτικό υλικό που συγκεντρώθηκε είναι επαρκές».ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: