ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ο Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ.ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ

Απάντηση Κασιδιάρη σε Πρετεντέρη
Δε θίγομαι από τους βλακώδεις χαρακτηρισμούς και τις ανοησίες Πρετεντέρη, τις οποίες δεν είχα καν τον χρόνο και τη διάθεση να διαβάσω εν συνόλω (ενημερώθηκα απλά για τον αποτυχημένο τίτλο του εν λόγω φληναφήματος). Τουλάχιστον οι Χρυσαυγίτες, όσο "ακραίοι" κι αν είναι, δεν παριστάνουν τους καραγκιόζηδες στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, πετώντας πλαστικές φιάλες σε διαιτητές αγώνων μπάσκετ.
Ασφαλώς δεν μπορούμε να κάνουμε και εμείς εμπάργκο 2 ωρών στον Πρετεντέρη, όπως έκανε ο... "ultra επαναστατικός και αντιμνημονιακός" Σύριζα, που εκπρόσωποί του είναι πάντα "πρώτο τραπέζι πίστα" στις πολιτικές εκπομπές της ναυαρχίδας της μνημονιακής προπαγάνδας (mega). Στην Χρυσή Αυγή έχουν πολλά χρόνια να δώσουν βήμα οι εκπομπές αυτές, με εξαίρεση την τελευταία προεκλογική περίοδο, όταν βάσει νόμου έπρεπε να υπάρχουν εκπρόσωποι όλων των εκλεγμένων κομμάτων στα διάφορα πάνελ.
Τότε ο εν μνημονίω αδελφός του Ντερμπεντέρη, Μανώλης Καψής, μου είχε κλείσει πολύ δημοκρατικά τα μικρόφωνα και είχε διακόψει την παρέμβασή μου. Πρόλαβα όμως να αναφέρω ότι ορθώς τους πληρώνει με πολλά λεφτά ο Μπόμπολας και πως αν ήμουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ θα έβαζα αυτούς τους τύπους στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας μου για την προσφορά τους στην επιχείρηση τρομοκράτησης του ελληνικού λαού.
                                  
Ηλίας Κασιδιάρης - Εκπρόσωπος Τύπου Χρυσής Αυγής
Για όποιον διαθέτει το κουράγιο, παραθέτουμε το εμετικό άρθρο του Πρετεντέρη: "Ζωή Κασιδιάρη
Στην ελληνική πολιτική ζωή κυκλοφορεί εσχάτως ένα αποτρόπαιο τέρας. Ούτε άνδρας ούτε γυναίκα. Ούτε δεξιό ούτε αριστερό. Ούτε καινούργιο ούτε παλιό. Κάτι παράξενο, απροσδιόριστο, ετερόκλητο και ταυτοχρόνως υποδόρια επικίνδυνο. Είναι επικίνδυνο επειδή, σε αντίθεση με τα ερμαφρόδιτα πολιτικά χαρακτηριστικά του, διαθέτει μια συγκροτημένη μέθοδο και μια διαμορφωμένη αντίληψη που το καθιστούν ελκυστικό.
Ορισμένοι ίσως ισχυριστούν ότι τόσο η μέθοδος όσο και η αντίληψη κινούνται στα όρια της ψύχωσης και εμπίπτουν ενδεχομένως στην αρμοδιότητα της ψυχιατρικής επιστήμης. Αυτό όμως δεν τις καθιστά λιγότερο επικίνδυνες. Διότι σε μια ήδη διαταραγμένη κοινωνία η διαταραχή δεν αποτελεί εμπόδιο. Ισα-ίσα. Λειτουργεί ενίοτε ως μηχανισμός ταύτισης και ως άσκηση γοητείας. Η μέθοδος που ακολουθεί το ιδιόμορφο αυτό τέρας είναι ένα μείγμα ελέγχου και καταγγελίας. Μόνο που το τέρας υποδύεται ταυτοχρόνως και τον μηνυτή και τον δικαστή.
Κατά κανόνα έχει εκδώσει ετυμηγορία (κατά του «συστήματος» ή κατά συγκεκριμένων προσώπων…) συνοπτικά, απλουστευτικά και ισοπεδωτικά, χωρίς να ακούει την άλλη πλευρά. Διότι το τέρας ακούει μόνο τον εαυτό του. Η αντίληψη είναι ο κυνισμός. Μπορεί, ας πούμε, να υπερασπίζεσαι βιαστές ή να δέρνεις Πακιστανούς αλλά ταυτοχρόνως να ελέγχεις τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Στον εαυτό σου τα επιτρέπεις όλα. Στους άλλους υποψιάζεσαι τα πάντα. Για το τέρας «η Κόλαση είναι ο Αλλος».
Διότι το τέρας πιστεύει μόνο στον εαυτό του. Θα αδικούσα την απήχησή του αν αναφερόμουν μόνο στη μέθοδο ή στην αντίληψη και αποσιωπούσα το στυλ. Το στυλ είναι θρασύ, επιθετικό, αυστηρό, αγενές, άτεγκτο, μυώδες. Κατήγορος και μπράβος ταυτοχρόνως. Δεν σηκώνει δεύτερη κουβέντα. Δεν κατανοεί τα εμπόδια που ορθώνουν μπροστά του όσοι δεν συμμερίζονται τις επιδιώξεις του. Δεν αποδέχεται πλαίσια και κανόνες, πέρα απ' όσους υπηρετούν τους στόχους του. Δεν ανέχεται τον αντίλογο. Δεν πιστεύει στον διάλογο. Δεν έχει όρια. Το ενδιαφέρει μόνο η καταδίκη (των άλλων). Και τελικά η επιβολή (η δική του).
Νομίζω ότι κάνουν μεγάλο λάθος όσοι το υποτιμούν. Οσοι το θεωρούν γραφικό, ανώδυνο, ακόμη και διασκεδαστικό. Διότι η ωμή αλήθεια είναι ότι κανένα τέτοιο τέρας δεν θα υπήρχε αν δεν εξέφραζε πολλά μικρά τερατάκια που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Είναι τα δημιουργήματα του παθολογικού προσχήματος κάποιων «έξω» εναντίον κάποιων «μέσα» και κάποιων «κάτω» εναντίον κάποιων «επάνω».  Κι από τη Ζωή ή τον Κασιδιάρη όλο και κάποιος γιατρός ή ψηφοφόρος μπορεί κάποια στιγμή να σε γλιτώσει. Αλλά με τη Ζωή Κασιδιάρη τα πράγματα είναι πολύ πιο μπερδεμένα".
Η ανακοίνωση του "αντιμνημονιακού" Σύριζα που θίχτηκε από το σχόλιο του Πρετεντέρη και προανήγγειλε... αντισυστημικό αγώνα για δυο ώρες!
"Οι προσπάθειες του κ. Ι. Πρετεντέρη να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, οι προσωπικές επιθέσεις του ίδιου δημοσιογράφου με αγοραίες εκφράσεις εναντίον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, βουλευτών και στελεχών του, με αποκορύφωμα την τελευταία στοχοποίηση της βουλευτίνας Ζωής Κωνσταντοπούλου με αήθεις σεξιστικού τύπου χαρακτηρισμούς, μας αναγκάζει να διακόψουμε τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην τηλεοπτική εκπομπή «Ανατροπή».
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αρνείται να ακολουθήσει τον κ. Ι.Πρετεντέρη στη δημοσιογραφική του κατάντια. Η απάντησή μας στον εν λόγω «δημοσιογράφο» είναι μόνο η περιφρόνηση".ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: