ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Τη Δευτέρα εμπάργκο στον Πρετεντέρη και την Τρίτη γεύμα με Μπόμπολα!

Ο ευέλικτος Αλέξης κάνει θαύματα

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με επιστολή του προς τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι διακόπτει τη συμμετοχή εκπροσώπων του κόμματος στην τηλεοπτική εκπομπή «Ανατροπή» του δημοσιογράφου Ι. Πρετεντέρη τον οποίο κατηγορεί για αήθη επίθεση κατά του προέδρου και στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όπως επισημαίνεται στην επιστολή «οι προσπάθειες του κ. Ι. Πρετεντέρη να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, οι προσωπικές επιθέσεις του ίδιου δημοσιογράφου με αγοραίες εκφράσεις εναντίον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, βουλευτών και στελεχών του, με αποκορύφωμα την τελευταία στοχοποίηση της βουλευτίνας Ζωής Κωνσταντοπούλου με αήθεις σεξιστικού τύπου χαρακτηρισμούς, μας αναγκάζει να διακόψουμε τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην τηλεοπτική εκπομπή «Ανατροπή». Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αρνείται να ακολουθήσει τον κ. Ι. Πρετεντέρη στη δημοσιογραφική του κατάντια. Η απάντησή μας στον εν λόγω «δημοσιογράφο» είναι μόνο η περιφρόνηση».
Η κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρετεντέρη και με το Mega γενικότερα, δεν στάθηκε εμπόδιο στη συνάντηση που είχε την επόμενη μέρα ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τον ένα εκ των μετόχων του Mega και ιδιοκτήτη του Πήγασου, Γιώργο Μπόμπολα. Όπως διαβάσαμε στο enimerosi24.gr, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα ΜΜΕ, συναντήθηκε σήμερα με τον κ. Γιώργο Μπόμπολα και συζήτησε μαζί του για σχετικά θέματα. Μαθαίνουμε ότι συζήτησαν για την ανάγκη ενός Νόμου για τα ΜΜΕ και ενός σταθερού νομικού πλαισίου που θα λειτουργούν οι επιχειρήσεις Τύπου. Το μόνο που δεν μάθαμε είναι αν έγιναν παράπονα για τη στάση του Mega απέναντι στο κόμμα και ειδικότερα τη συμπεριφορά του Γιάννη Πρετεντέρη.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: