ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…

7864863834
Μετά τη γνωστή φωτογραφία με τα σκοτωμένα παιδάκια των Παλαιστινίων, που αποτυπώνει την απίστευτη σιωνιστική θηριωδία και βγήκε φωτογραφία της χρονιάς για το 2012, μια ακόμα φωτογραφία, που επιδεικνύει την δολοφονική μανία των σιωνιστών κυκλοφορεί και σοκάρει την πολιτισμένη ανθρωπότητα.
Πρόκειται για μια φωτογραφία που ανέβασε ο 20χρονος Ισραηλινός στρατιωτικός Μορ Οστρόφσκι στο πρόγραμμα Instagram και δείχνει το κεφάλι ενός ανύποπτου παιδιού της Παλαιστίνης που βάδιζε στο δρόμο, στο στόχαστρο του όπλου του! Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο στρατιώτης υποστήριξε πως δεν έβγαλε ο ίδιος την φωτογραφία αλλά την ανέβασε από το Ίντερνετ, ενώ εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει το γεγονός, ανέφερε ότι ίσως η φωτογραφία δεν είναι… αυθεντική.
Να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογης σαδιστικής-δολοφονικής μανίας φωτογραφίες των σιωνιστών έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.
Κάτι ανάλογο είχε συμβεί όταν η στρατιωτίνα Ίντεν Άμπεργκιλ δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφίες της με παλαιστινίους κρατούμενους που είχαν δεμένα τα χέρια και καλυμμένα τα μάτια, περιγράφοντας το περιστατικό ως «την καλύτερη στιγμή της ζωής της»!
(ΥΓ): Ας μην στενοχωριούνται οι σιωνιστές, γιατί -για μία ακόμη φορά- εκτέθηκαν. Με την προβολή από τα σιωνιστοκρατούμενα ΜΜΕ δυο-τριών ταινιών για το ολοκαύτωμα, όλα θα ξεχαστούν…ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: