ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

Απεργός τραυματίας
Η παντελής έλλειψη  συντονισμού των πατριωτών, πολιτικών κομμάτων, και οργανώσεων στις απεργίες άφησε ανοιχτό το πεδίο για να αλωθεί από την αριστερά και το παρακράτος, οι απεργιακές κινητοποιήσεις των Ελλήνων. Οι εθνικιστές φοβούμενοι επεισόδια και προβοκάτσιες απουσιάζουν παντελώς από τα τεκτενόμενα παρόλο που στέκονται στο πλευρό των απεργών.
Αυτή η έλλειψη συντονισμού δείχνει οτι ο πατριωτικός χώρος συθλιβώμενος στις προσωπικές διαφορές προτιμάει να μένει απαθείς τραβώντας ο καθένας τον δικό του δρόμο,  και αφήνοντας ανυπεράσπιστο τον απλό λαό στους κοινωνικούς αγώνες.
Είναι βέβαιο οτι αν οργανωνόταν μπλοκ πατριωτικό από όλους τους φορείς και τα 'έντυπα θα είμασταν χιλιάδες στο σύνταγμα και φυσικά δεν θα μας μίλαγε κανείς. Και απο την άλλη δεν μπορεί ο φόβος των επεισοδίων, και της σύρραξις να μας κρατά μακριά απο τους κοινωνικούς αγώνες του λαού.
Αποτέλεσμα αυτού είναι και το σημερινό γεγονός οτι ενας πολίτης που κράταγε ελληνική σημαία μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη ξυλοκοπήθηκε απο αναρχικούς και αριστεριστές, επειδή αυτή θεώρησαν οτι όποιος έχει ελληνική σημαία είναι και "φασίστας". Το βασικό όμως ήταν, πως αυτός ο αγνός πολίτης ήταν ανυπεράσπιστος και μόνος.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: