ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:Όλα τους πειράζουν, αν δεν είσαι «δικός τους»...ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Είναι πάγια και διαρκής θέση της Χρυσής Αυγής η άνευ όρων αλληλεγγύη σε Έλληνες και ΜΟΝΟ σε Έλληνες. Είναι μια θέση που προϋπάρχει της κρίσης και της δοκιμασίας αντοχής που επιβάλλανε στον Ελληνικό Λαό οι πολιτικάντηδες και οι συνοδοιπόροι προπαγανδιστές τους. Είναι μια θέση που απευθύνεται σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ασχέτως κομματικής ταυτότητας ή οποιασδήποτε άλλης διακρίσεως.
Σε αυτά τα πλαίσια υπάρχει εδώ και πολύ καιρό η Τράπεζα Αίματος της Χρυσής Αυγής, η οποία πλέον θα ενδυναμωθεί, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει ακόμα περισσότερους Έλληνες που βρίσκονται σε ανάγκη. Χωρίς απαίτηση ανταλλάγματος δίνουμε ότι βοήθεια μπορούμε στους Έλληνες και στις Ελληνίδες. Και ας μην μας ψηφίσουν. Και ας μας μισούν ενδόμυχα.
Ακόμα και αυτό πειράζει, όμως, την ελλαδική δημοσιογραφία, αφού ήδη έχουν παρουσιαστεί δημοσιεύματα που μέμφονται αυτή την κίνηση ως «ρατσιστική» και παράλληλα εκτοξεύουν ποταμούς ασχετοσύνης, προσπαθώντας να εκβιάσουν γιατρούς και νοσηλευτές. Ας μάθουν, λοιπόν, οι άσχετοι και κακεντρεχείς ότι οι τράπεζες αίματος διαθέτουν διαχειριστές και δεν είναι δουλειά του γιατρού ή του νοσηλευτή να κρίνει που θα πάει το αίμα ή τα αιμοπετάλια. Ας μάθουν, τουλάχιστον, να κάνουν την δουλειά τους για να μην γελοιοποιούνται. Ας είναι εμπαθείς, τιμή μας άλλωστε ο πόλεμος του συστήματος, αλλά ας οργανωθούν λίγο καλύτερα, γιατί τώρα μόνο τραγέλαφο προκαλούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: